icon

Máte skúsenosti s darovanými vajíčkami?

sanem86
18. apr 2026

Ahojte zienky chcem sa spytat tym zvas ktore mate vajicka od darcu a mate zdrave deti ze ake su maju nieco z vas?Vase pocity atd zaujima ma to mam 39r otehotniet mozem ale asi bude problem z vajickami kedze 2x potrat a dalsie ivf 3den kultivacie sa spomalkm a je uz 5den a nic este cakaju do zajtra

Strana
z2
anonym_556607
18. apr 2026
@minuskad

@anonym_556607 treba si troska dostudovat 😄 ale rozumiem, ze nie každý má na to mozgovú kapacitu, aby vobec vedel, co to epigenetika je.

anonym_46eec6
18. apr 2026
@anonym_32ddc8

@anonym_556607 To si mozu rovno deti adoptovat a hotovo. Je to to iste. Tuto akurat si "zbytocne" tehotna. Nechapem.

@anonym_32ddc8 ja by som si dieta neadoptovala radsej darovane embryo- otestovane, darcovia prevereni

kiki68
18. apr 2026
@anonym_485721

Ja tiez nechapem, ako si niektora zena moze dat vlozit cudzie embryo. A este aj rodit cudzie dieta. To uz naozaj adopcia je normalnejsi proces. A tiez si neviem predstavit porodit cudzie dieta a ked bude chore- razstep pery, nejaky syndrom a plno inych chorob predsa len je to ine ako svoje dieta. Co s takym cudzim chorym porodenym... Pri adopcii aspon mozete oznacit iba zdrave dieta.

@anonym_485721 nakolko mame mikrochimerizmus v tehu, tak to je tej mamy a dieta bude mat v sebe aj jej bunky a ona toho dietata. So what…

minuskad
Včera o 03:51
@anonym_556607

@anonym_556607 tak študuj ďalej 😄 sú na to výskumy 😄

anonym_556607
Včera o 05:05
@minuskad

@minuskad ze vyskumy 😆😅tak si ich asi zle interpretovala

anonym_556607
Včera o 07:08
@minuskad

@minuskad akurat dnes som citala okrem ineho "vyskum"na jednu odbornu temu.iny uznavany vedec sa k tomu vyjadroval ako sa niektore vyskumy manipuluju v dnesnej dobe aby potvrdili nejaky zaplateny lobbing
Data sa zberaju tak aby vysiel ten "ziaduci"vysledok.neboj sa,ja sa pohybujem v oblasti kde dennodenne musim overovat zdroje a hladat objektivne fakty.k tvojim vyskumom len tolko,ze toto je oblast,kde biznis vo vyskumoch prekvita..

Strana
z2