Mimotelové oplodnenie a kryoembryotransfér v januári 2013
Ahojte zienky tuziace po babatku/ buduce mamicky dufam ze sii v tejto diskusii rozdame plno pozitivnej energie na januarove ivf ktore bude uspene.
Zaujima ma kolko nas bude 😀
@ada83 no pekne ste si teda aj vy presli.budem drzat palceky aby bolo toto prve a posledne IVF a aby si sa tesila z dvoch // hned po prvom pokuse.my sme na IUI neboli ani raz.myslis ze ked sme na IUI neboli tak nam schvalia IVF? Lebo mi nikdy nenarastli vajicka.hm tak sa bojim aby to schvalili. Hm. 😒
ahojte🙂,tak si 11.1.2013 ideme pre protokol, a začíname...
Aj my sa chystáme na KET niekedy koncom januára 🙂 Teraz som bola ešte na cyto a na endokrinológii.. čakáme na výsledky a potom šup ho na to 🙂
@mistisa ahoj....tak aj ja ti držím prsty🙂 vlastne všetky si tu držíme navzájom🙂
@sakura aj ja idem koncom januára na KET...kam chodíme do car-u? ak som to prehliadla, lebo čítam nedôsledne, tak sa ospravedlnujem🙂
@eri6 presne chápem a zdieľam tvoje pocity🙂 už len to nakopnúť🙂
@cucoriedkacucoriedka
my chodíme do Iscare BA.. a vy?
@mistisa ach, ja som ich mala okolo 35:( a vzali mi len 17 z pravého vaječníka...k ľavému sa nedostali
@sakura aj my🙂 k dr. petrovej
@cucoriedkacucoriedka
aj my 🙂) Nevieš ? Počula som že je teraz odcestovaná do 20...
@sakura áno, je odcestovaná...bola som na kontrolu niekedy začiatkom decembra, lebo som dostala hyperstimulák:( tak som tam bola ako na hodiny klavíra...takže ma objednala po druhej menzes na 22 .január a počítam, ak všetko pôjde ok, tak koncom by som mala ist na ket🙂
@cucoriedkacucoriedka musime len verit 😉 mna stimulovali na IUI ale ani raz nebol ani jeden folik ☹ mala som hrozne vela ale strasne malickych ☹ tak dufam ze ked by sa slo na IVF tak snad silnejsie lieky tie vajecniky nastartuju. Vy mate kolky pokus? 😉
@cucoriedkacucoriedka
jeeej tak jej musím cinknúť.. ja si dávam ešte do kopy vyšetrenia nech mi ich nemusia robiť tam 🙂
No o OHSS by som mohal rozprávať.. 🙄 🙄 🙄 🙄 pekne som si 3 mesiace pichala fraxík a 3x mi ťahali vodu z bruch a achodila som tam cca 3 mesiace na infúzky a ešte som aj pri tom odbere vody chytila infekciu tak som prvé 3 mesiace brala v kuse atb 😝
@sakura bože môj, to ja som mala lahšiu formu...juj, tak to muselo byt nepríjemné....mne to zvládli len infuzkami a pila som ako ťava🙂 ja som bola na OPU 30.11 a mala som vela vajíčok, a v lavom všetky ostali...a hned sa to začalo:( ale ako prišlo, tak odišlo...čo už🙂
@sakura a čo za vyšetrenia si dávaš robiť? tie čo si písala? endo a cyto?
@eri6 tomu verim moja.musis byt stastna moc.ja mam obavy ci to schvalia ale ked mam hluche vajecniky a nezabrala ani laparka ani lieky ani injekcie tak snad ano 😉 uvidim co mi povie dr. Ked pojdem na konzultaciu.len musim pozistovat nejak co to bude vsetko stat aby som si euricka vyratala.😉 budem ti drzat palceky potom daj vediet😉
@mistisa určite ti to naštartuje...tak sa stimuluje trošku inak...my máme prvý pokus...ale nemohla som ist na et, tak máme zamrazené embryjká🙂
@cucoriedkacucoriedka
dávam si cyto a endokrinologiu.. musím užívať Euthyrox počas tehotenstva.. ináč by som neudržala plod 😒
Ja som mala 12 vajok, 8 sa oplodnilo ...dali sme si vložiť 1 a ujalo sa.. a potom sa spustil OHSS..
KOlko maš mrazáčikov?
@sakura no, ja mám zníženu činnosť štítnej zľlazy🙂 beriem L-Thyroxin🙂...ale mám dobré výsledky, takže to je ok🙂 ja som mala teda 17 vajíčok v ľavom a cez 20 v pravom....odobrali len z pravého všetky, 12 sa oplodnilo a 10 je zamrazených🙂 tak uvidíme.
a to prvé ked sa ujalo, to je tá dcérka? .) to je super že to vyšlo na prvýkrát🙂

@mistisa hej idem na 1 IVF mali sme zatial 3 IUI a laprku a teraz konecne ideme po roku na ivf