Mimotelové oplodnenie a kryoembryotransfér v januári 2013
Ahojte zienky tuziace po babatku/ buduce mamicky dufam ze sii v tejto diskusii rozdame plno pozitivnej energie na januarove ivf ktore bude uspene.
Zaujima ma kolko nas bude 😀
@sakura to si ako pekne napísala🙂
áno, beriem ho stále a vravel mi endokrinolog že sa počas tehotenstva uvidí, či mi nezvýši dávku...beriem ho už tri roky denne, no to už je taká kámoška🙂
no tak dúfam že to vyjde teraz tiež na prvý šup🙂
môžem sa opýtať, pripravovala si si nejako sliznicu pred vkladom? teda viem že sa berú hormony a vkladajú sa a bla bla bla...ale myslím také niečo ako čili papričky, kajanské korenie🙂 som to niekde čítala🙂 alebo to tiež nechávaš na vyššiu moc?🙂
@cucoriedkacucoriedka a dám si vložiť asi dve....aj ked manžel sa desí že by sa ujali obe🙂 povedal že sa zblázni...chápeš to, ešte nič a už tak🙂
@cucoriedkacucoriedka
😀
mne od 5 mesiaca zvýšili dávku z 25 na 50..
Nie.. absolútne som nič špeciálne nepila.. nepripravovala som sa..ono sa to velmi rýchlo zomlelo tak som ani nemala čas študovať na nete čo a ako 🙂)
No ja dúfam tiež že to vyjde na prvý šup 🙂
A samozrejme nech to vyjde aj vám 🙂
@sakura no, tak nič iné nám veru neostáva🙂
inak, aj nám sa to tak rýchlo zomlelo, boli sme v centre prvýkrát 18.9...2.10 už hysteroskopia, potom žiadosť, schválená za dva týždne, nato jeden den menzes, od druhého dna stimulka, 30.11 OPU ..no a potom stopka🙂
a ak budeš vedieť kedy pôjdeš do centra, daj vediet....možno sa aj stretneme🙂 ja idem 22.1 o 8.00:)
@sakura ja beriem denne až 75...ale žiadne cysty v štítnej nemám, ani zväčšenú, takže len funkčne je to horšie🙂 ale máme šťastie, že sa to dá riešiť takto tbl a nie ako diabetici pichaním🙂
@cucoriedkacucoriedka ved ano tam je to troska silnejsia liecba 😉 budem drzat palceky nech to vide hned na prvy krat . 😉
@mistisa veľmi pekne ti ďakujem, zo srdca🙂 aj ja tebe samozrejme prajem nech to ide ako "po masle" a nech pekne rastú🙂 inak, môj muž mi počas stimulky spieval...vstávaj semienko bim bom bam, bude z teba tulipán....no ber to s rezervou, ja mám doma žartovníka🙂
@cucoriedkacucoriedka
tak je to niekedy aj lešpšie.. že sa to rýchlo zomelie... 😅
jaaaj ma štve že teraz dostanem mrchu...už som mohla brať lieky...ale čo už...
Jasné... dám vedieť kedy tam pôjdem 🙂
75? fuuha 😒 ale ozaj lepšie riešiť liekmi ako injekciami 😝
@sakura no, ja mám dostať deviateho, tak dúfam že načas, a toho 22. začnem riešiť prípravu...tak🙂
no, veľa, ale pokiaľ to funguje a som ok, tak neriešim🙂 šak kukni, biela malá tabletka, všetky od 25 mg až do 100mg rovnaká, ne?🙂
no, tak idem ja venovať sa návšteve, prajem krásny večer, dakujem za pokec a niekedy na budúce. ahoj🙂
@mistisa aj tebe prajem pekný večer. ahoj🙂
@cucoriedkacucoriedka
a ideš užívať antiku? Či ako? Ako sa pripravuje na KET?
oukej 🙂 Hlásime sa, pa 🙂
@sakura no, ževraj sa vkladajú nejaké globule, či lieky...asi 6 dní...aby sa sliznica pripravila na potrebnú výšku..pokiaľ viem. 🙂
papa
@cucoriedkacucoriedka
noo ved uvidím tedík 🙂
pa pa 🙂
@mistisa skúšali sme skoro dva roky, potom prišla veľká radosť, z ktorej bolo mimomaternicové, vajičkovod mi zobrali, potom sme sa snažili viac ako pol roka prirodzene, ale mala som stále taký vnútorný nekľud, tak som sa rozhodla ten druhý vajíčkovod formou SIS skontrolovať a bol nepriechodný, hneď sme sa rozhodli pre IVF, to bolo koncom okt. dnes mi volali, tak preto tá radosť, poisťovňa ti to schváli tak max. do dvoch-troch týždňou, len závisí kedy do z car pošlú. Nám povedali, že mám rátať od 500€ do max. 1300€, že pre istotu mám rátať viac a byť prekvapená z menej.
@cucoriedkacucoriedka dakujem aj ja mojka.urcite si budeme zachvilku pisat ze mame dve paliceee 😉 moj mm je tiez riadny exot a o mne to tiez hovoria 😉 sme taky vydareny par 😉 tak dobru nocku a pekny vecer este 😉
@eri6 no tak to si si veru dost presla hm.dufam ze uz sa na vas stastie usmeje 😉 ja mam od 18 tich problemy s mrchou ani jeden mesiac som nedostala sama od seba vzdy len pomocou vyvolavacky.uz 5 rok sa snazime a to uz vyse dvoch rokov pomocou lekarov.minuly rok sme to zacali riesit uz cez car.zistili mi PCOS ☹ nepriechodne vajickovody.nikdy som nemala ovulku a ani pomocou liekov sa ju tiez nepodarilo vyvolat ☹ potom som bola uz na dne psychicky tak som to musela nachvilu vypustit asi 5 mesiacov sme to neriesili.brala som femigard a vdaka nemu som mala 4 mrchy po sebe sice na 23 DC ale bola.akurat tento mesiac nejak blbne.ale dostala som druhy dych preto chcem riesit rovno IVF .dali sme do stimulacie a vysetreni a laparky uz 1000€ a nic z toho tak to dam radsej rovno do IVF uz.som sa troska rozpisala chichi 😉 tento rok musi byt uz uspesny pre nas vsetky 😉
Ahojte.mozem sa pridat.my ideme na Ket tento mesiac.

@cucoriedkacucoriedka
a berieš ho stále? Ja budem len počas tehotenstva..
Hej.. dcérka 🙂 Niekedy si myslím že do nej v Iscare primiešali besnotu 😀 Ako z divých vajec 😀
Kolko si dáš vložiť? 2?