icon

Mimotelové oplodnenie a kryoembryotransfér v januári 2013

wejbynka
27. okt 2012

Ahojte zienky tuziace po babatku/ buduce mamicky dufam ze sii v tejto diskusii rozdame plno pozitivnej energie na januarove ivf ktore bude uspene.
Zaujima ma kolko nas bude 😀

ria191
8. jan 2013

@kuspitka toho sa bojíme asi každá, ale verím že sa ti rozmrazia v poriadku. Tak hor sa do boja a dúfam, že ho tentoraz vyhráš 😀

kuspitka
8. jan 2013

@ria191 musim to vyhrat.dalsie sklamanie neviem ci zvladnem,ale ua sa tesim velmi...

zuzu1108
8. jan 2013

@kuspitka ahoj, tak drzim paste 🙂 .

luanna
8. jan 2013

ahojte. tak buduci utorok zacinam pichat🙂

mistisa
8. jan 2013

@kuspitka ahojkaj moc moc drzim palckeky rcite sa rozmrazia 🙂 😉 😉 potom daj info 🙂

mistisa
8. jan 2013

@luanna ahoooj tak super to sa ani nenazdas a idete na to 🙂 drzkam palceky 🙂 🙂

kuspitka
8. jan 2013

@mistisa dakuje dam info.
Skoda,ze nas nie je viacej co supo Ket a podaril sa im.bojim sa aj tesim,myslim na nich velmi nech rastu potom u mna v brusku.nebudem moct tolko lezat kedze uz mame malu

mistisa
8. jan 2013

@kuspitka nebojkaj isto to vide. v najblizsiej dobe a moc ti drzim palceky aby bol u teba prave tento pokus uspesny 🙂 ako vsetkym babenkam ktore to caka v najblizsiej dobe 🙂 🙂 😉 😉 😉 a kolko ma mala? 😉

kuspitka
8. jan 2013

@mistisa mala teraz 3roky mali sme ju po 7rokoch.to bol naozaj zazrak

mistisa
8. jan 2013

@kuspitka bambula mala 🙂 my nemame zatial a pokusame sa skoro 5 rokov. sestra ma malu ta bude mat 4 roky buduci mesiac a brat ma 15 mesacneho chlapceka. ale tiez si ho chudaci museli vydobit. mala 9 IVF pokusov az posledny visiel a maju malickeho 🙂 je to hrozne v dnesnej dobe ale my sme silne a zvladneme to 🙂 Ja verim ze sa na vsetkych to stastie v tomto roku usmeje. a aj na nas 🙂 🙂 tak mate domka veselo co? 🙂 🙂 ja sa tak smejem na malej ta ma take hlasky 🙂 😉 😉

kuspitka
8. jan 2013

@mistisa hej je krasne veselo...skoda,ze sme prisli o babo,ale vetim ze teraz sa to podari

mistisa
8. jan 2013

@kuspitka jooj to ma mrzi moja ☹ ale urcite sa to podari 😉 budem drzat palceky.

kuspitka
8. jan 2013

@mistisa tento raz sa to musi podarit....

siinda
11. jan 2013

Ahojte dievcence,,tak sa pridavam do skupiny ,mame len jedneho mrazacika a ani nemyslim na to že by sa mu nechcelo rozmrazit 🙂 beriem hormony a v pondelok by som už chcela ist na sono..len teraz som po hormonoch nejak viac rozhodena,,nemate taketo skusenosti? pri prvom vklade a stimulke som ani necitila nejaku hormonalnu zmenu a teraz ...a ake mate skusenosti s KET? asi nic moc

zuzu1108
11. jan 2013

@siinda Ahoj, ja som bola rozhodena po OPU z hormonov. To mi nebolo dobre ani po tom este nejaky cas.ja som pocas stimulky ani nemala ms 45 dni. Ja by som mala ist na KET vo februari. Ako sa citis?

eri6
11. jan 2013

ahojte, mali sme konzultáciu, máme dlhý protokol, dnes rovno aj podaná prvá injekcia...🙂

luanna
11. jan 2013

@eri6 parada 🙂

silverm
11. jan 2013

@siinda ahoj, berieš teraz hormony na KET? Kedy si začala? Ja začínam s estrimaxom od zajtra. Kto tu je ešte? a v ktorej fáze ( myslím, začiatok, vklad, alebo už očakávanie a úspech?)

kuspitka
11. jan 2013

@silverm ja idem bez liekou a uz som zacala 14.1 idem na kontrolu.
Len neviem ci ket je na 19 alebo 20 den.kde chodis do akeho cdentra?

zuzu1108
11. jan 2013

@eri6 ahoj 🙂 . Tak drzime palec 🙂 . A do ktoreho centra chodis?

silverm
12. jan 2013

@kuspitka ja SPLN KE. Super že ideš bez liekov. naposledy som bola na vklad tuším na 18 deň. Budem držať palce. Daj potom priebežné info.

kuspitka
12. jan 2013

@silverm uz sa neviem dockat,dufam ze to dobre dopadne.

ada83
12. jan 2013

@silverm ahoj ja čakám na mrchu a začinam pichať ideme na 1 ivf

siinda
12. jan 2013

@silverm uz beriem tyzden a v pondelok idem na sono,,sme po neuspesnom vklade

siinda
12. jan 2013

@zuzu1108 ahoj no menzes som dostala ale uplne slaby a len par dni,,som taka precitlivena jak slak,,no asi treba len vydrzat..dievcence len dufam ze potiahneme dobru stafetu

zuzu1108
12. jan 2013

@siinda ja som konecne dostala po tych 45 dnoch den pred vianocami ako darcek 🙂 . A v tedy som ho mala prave ze silny. Pytala som sa koordinatorky ze aj mne neni dobre po tych hormonoch a ona ze to je normalne, ze to ako keby sme mali predmestruacny syndrom ale tri krat viac. Ze treba si urobit pohodu ak sa da, dat si vinko a ze to prejde.
No treba to vydrzat 😒 . Tak vy mate este jedneho mrazacika 🙂 ? My cakame na vysledky vysetrenia PGD, cakame na genetiku ako dopadli embrijka 🙂 .

eri6
12. jan 2013

@zuzu1108 Ďakujem. Chodíme do GF, a vy?

kuspitka
12. jan 2013

Dievcata ktore ste nebrali lieky pred ket?ja so stale brala,ale v tomtk novom centre neberiem.bojim sa ze nebudem mat slizicu peknevelku.

zuzu1108
12. jan 2013

@eri6 my chodime do Helisou do Brna. Aj ja som maka dlhy protokol. Tiez si zacinala s tabl.najprv a pichas Dipherelin? Ja som potom pichala Merional 150 jednotiek.

eri6
12. jan 2013

@zuzu1108 ano začala som s Dipherelinom, potom mám Luveris a Gonal.