Mimotelové oplodnenie a kryoembryotransfér v januári 2013
Ahojte zienky tuziace po babatku/ buduce mamicky dufam ze sii v tejto diskusii rozdame plno pozitivnej energie na januarove ivf ktore bude uspene.
Zaujima ma kolko nas bude 😀
@kuspitka bambula mala 🙂 my nemame zatial a pokusame sa skoro 5 rokov. sestra ma malu ta bude mat 4 roky buduci mesiac a brat ma 15 mesacneho chlapceka. ale tiez si ho chudaci museli vydobit. mala 9 IVF pokusov az posledny visiel a maju malickeho 🙂 je to hrozne v dnesnej dobe ale my sme silne a zvladneme to 🙂 Ja verim ze sa na vsetkych to stastie v tomto roku usmeje. a aj na nas 🙂 🙂 tak mate domka veselo co? 🙂 🙂 ja sa tak smejem na malej ta ma take hlasky 🙂 😉 😉
Ahojte dievcence,,tak sa pridavam do skupiny ,mame len jedneho mrazacika a ani nemyslim na to že by sa mu nechcelo rozmrazit 🙂 beriem hormony a v pondelok by som už chcela ist na sono..len teraz som po hormonoch nejak viac rozhodena,,nemate taketo skusenosti? pri prvom vklade a stimulke som ani necitila nejaku hormonalnu zmenu a teraz ...a ake mate skusenosti s KET? asi nic moc
ahojte, mali sme konzultáciu, máme dlhý protokol, dnes rovno aj podaná prvá injekcia...🙂
@siinda ja som konecne dostala po tych 45 dnoch den pred vianocami ako darcek 🙂 . A v tedy som ho mala prave ze silny. Pytala som sa koordinatorky ze aj mne neni dobre po tych hormonoch a ona ze to je normalne, ze to ako keby sme mali predmestruacny syndrom ale tri krat viac. Ze treba si urobit pohodu ak sa da, dat si vinko a ze to prejde.
No treba to vydrzat 😒 . Tak vy mate este jedneho mrazacika 🙂 ? My cakame na vysledky vysetrenia PGD, cakame na genetiku ako dopadli embrijka 🙂 .
Dievcata ktore ste nebrali lieky pred ket?ja so stale brala,ale v tomtk novom centre neberiem.bojim sa ze nebudem mat slizicu peknevelku.

@kuspitka toho sa bojíme asi každá, ale verím že sa ti rozmrazia v poriadku. Tak hor sa do boja a dúfam, že ho tentoraz vyhráš 😀