Mimotelové oplodnenie a kryoembryotransfér v januári 2013
Ahojte zienky tuziace po babatku/ buduce mamicky dufam ze sii v tejto diskusii rozdame plno pozitivnej energie na januarove ivf ktore bude uspene.
Zaujima ma kolko nas bude 😀
@kathrin17 no dnes mame nultý den 🙂 tak strazime doma a test si spravim v piatok,,ten piaty den už vie nieco ukazat..take mam skusenosti,,že ked to ma byt poz...ten slabý dusik sa ukaze 🙂 ale popravde už som viac v pohode ako prvý krát,,ono sama uvidis..ale ten odber vajičok neni žiadna sranda,,treba ostat doma a byt v klude 🙂
@siinda jeeeeej tak to je super, dufam, ze tentokrat sa mu zapaci v brusku a ostane tam nasledovnych minimalne 38 tyzdnov 😀 a nahodou nabeh na OHSS si nemala?Ja som strasne zvedava ako to u nas bude....ked si predstavim anestezu uz teraz sa mi chce spat 🙂. Ja pocitam byt doma po odbere a po vklade doma minimalne tri dni...tak uvidime...vraj, ked sa ma uchytit, tak sa uchyti, aj ked budem pracovat...
@kathrin17 presne ako pises,,neni dobre sa doma zozierat a ratat dni,,tie tri dni su najdolezitejsie,,treba pit vela takutin a vychutnavat si to krasne obdobie ked sa možno niečo udeje..OHSS som vobec nemala ani nabeh,,ale jedna kočka co somnou bola na izbe ho mala a ako tu citam tak je dost častý,,si precitaj rady ako sa tomu da pomoct aby nebol..tusim vela tekutín? ja som mala skor menej ako viac,,ale na toto vobec nemysli..pekne nech ich mas dost na zmrazenie lebo potom možes ist každy druhý mesiac na KET
@siinda chodila som do ginfivu ale kamaratky mam tri a ukecali ma ferticent. tak som sa tam objednala na prvu vstupnu konzultaciu.mm ma super vysledky problem je u mna. najskor som od osemnastich nedostavala mrchu iba po vyvolavacke a ked sme to uz zacali takto moc riesit tak mi zistili PCO a mam hrozne vela vajicok ale malinkych a ani jedno dominantne.minuly rok ma stimulovali na IUI ale ani jeden krat sa nepodarilo nastimulovat tak aby vajko narastlo.tak sme sa rozhodli skusit riesit IVF tam su silnejsie lieky tak snad to nastimuluju.poslali ma aj na laparku minuly rok v marci a mala som k tomu vsetkemu velmi tazko priechodne vajickovody tak ale nastastie ich spriechodnili 🙂 no a to je v skratke asi vsetko. snazilkujeme asi 5 rokov cca. myslim ze na laparku ma nebudu posielat ked som ju mala minuly rok ze? 🙂 a vy kolko snazilkujete?
@siinda ja som tam tiez bola spokojna ale tvrdia mi ze IVF je lacnejsie vo ferti no a doba je zla tak musim hladat nie moc draho.nemozem na ginfiv povedat nic zle nemala som ani jednu zlu skusenost.no budem drzat palceky aby bol toto uspesnny pokus daj vediet budem cakat 🙂 chvalabohu ved ked som uz bola tak by to bolo zbytocne asi 🙂 este mam doma aj utrogestan aj pregnyl 🙂 chacha aspon nejaka zasoba budem menej vyberat z lekarne 🙂 pregnyl sa picha aj pred IVf asi ze? 😉
@kuspitka mali sme ln jedneho malinkeho mrazacika..a ked mi v nedelu volala zlata doktorka tak sme boli na svahu lyzovat a ja som sa tam normalne rozplakala..fakt som nedufala že sa tak pekne zacne delit,,ledva som to zlyzovala k vleku,,ten moj sa už o mna bal že ci som nahodou nespadla,,ale ked zbadal moje rozziarene oci tak hned vedel 🙂
@siinda no to neni veru ☹ je to hrozne a pritom sa riesi to ze sa malo deti rodi.ale ked maju ludia problemy a nemaju peniaze ako sa moze rodit viac ked su to taketo palky.my sme pocas chodenia do ginfivu cca pol roka aj s cestou zaplatili 1000 eur.aj s laparkou a nic sa nikam nepohlo akurat mi spriechodnili vajickovody.to by som mala IVF.ale tak keby sme neskusili nevedeli by sme ze to nejde.je to hrozne.moj brat si bral pozicku aby mohli mat maleho.4 x sa neuchytilo 4 x potratila az naposledny to vyslo. Je to hruza.ja verim tomu ze to vide na prvy sup ak nie mozme si dat dalsieho pol roka pauzu a setrit na dalsie ☹ alebo aby sa aspon viac vajicko zobralo.
kolko mate embrijok? oni sa musia začať delit,,mne doktorka po odbere povedala že toto jedno čo nam ostalo na zmrazenie je dost malinke,,tak sa nicoho neboj,,doležite je to nevzdat,,budme radi že mame taketo možnosti 🙂
@siinda drž sa...tak ja som bola dnes v centre, všetko oka, 20 den pichnem decapeptyl, počkám na mršku a od prvého dna idem papať tabletky, estrimax, dúfam že som to dobre napísala, prvých 5 dní jednu, potom dalších pat dní 2, ptom tri...a 14 den UTZ..tak uvidíme a tešímmm sa už na ket.🙂
@siinda to je zázrak toto, čo?🙂 číˇm ďalej som v tom všetkom zainteresovaná, tým sa nestačím čudovať🙂 ale ako v dobrom to myslím..a dochádzajú mi také veci, s ktorými pri spontánnom otehotnení by som sa ani nezaoberala🙂 že? ako všetko musí do seba zapadať, aby sa to podarilo🙂
@kathrin17 dzusy, mlieko, acidko, minerálky....len nie čistú vodu...tak mi bolo povedané..vínko tiež🙂
@cucoriedkacucoriedka fuu kolko liekov a ty ides aj na odber a potom na KET? tak nech pride mrcha presne..

@siinda jeeeej ty si zlata 😀 tak to dufam, ze vsetko dobre dopadne 🙂 ja chodim do Heliosu...a ty mas teraz drobatenko v brusku?Kedy budes mat test?