Mimotelové oplodnenie a kryoembryotransfér v januári 2013
Ahojte zienky tuziace po babatku/ buduce mamicky dufam ze sii v tejto diskusii rozdame plno pozitivnej energie na januarove ivf ktore bude uspene.
Zaujima ma kolko nas bude 😀
@siinda no, tak už len vydržať🙂 a neplakaj, na to bude času dosť ked to vyjde, ale to budu slzy štastia🙂
@kuspitka drž sa...určite sa to podarí🙂
@cucoriedkacucoriedka dakujem,este sa musia rozmrazit uz dni pocitam..
Dievcence idem sa pochvalit,,tak embrijko sa nam rozmrazilo krasne a zajtra o 9,15 ideme na vklad..tak dufam že teraz sa to podarí...sama som ostala prekvapena ake mame životaschopne jedno jedine embrijko.
@kuspitka moja, verím ti...ja idem v utorok do centra a tiež nabieham na prípravu KET, neviem kedy.....chcem sa opýtať, môže sa robit KET aj bez prípravy s tabletkami?
@siinda strašne na teba myslím, držím ti prsty🙂 malý bojovník to je, to vidno od začiatku🙂 tak sa kludne vyspi a šup za zdarným začiatkom🙂
@siinda moja drzim palce velmi..
@cucoriedkacucoriedka tak ja som robila bez a sliznicu som mala 8mm na 13den teraz neviem kolko je ,ale pijem vela vody a caju takze dufam,ze nieco zaberie,aby bola pekne
@kuspitka aha, lebo ja som bola po OHSS na kontrolu niekedy v decembri, tak mi povedala dr. že počkáme na menzes december a január, 9. som mala dostať, tak to tak rátala, že 22 na kontrolu a niečo hovorila sama pre seba o 29. januári, tak neviem......uvidím v utorok🙂
ahojte babulky, mozem sa k vam pridat?Ja by som mala ist na prelome januar, februar uz na OPU 🙂
@kathrin17 a teraz ,kedy ides na vkkad?
@cucoriedkacucoriedka drzim velmi palce.ja ide po kyretazi teraz na KET
@kuspitka na OPU asi 30.1. a na vklad potom asi 4.-5.2. ak teda bude co vlozit...zajtra idem na kontrolu, ci dake foliky rastu.....
baby tie ktore ste uz boli na IVF prosim vas kolko tekutin ste pili pocas stimulky?Velmi sa bojim OHSS, tak zhladavam informacie.....ja pijem tak dva a pol litra a bolo mi povedane, ze je to malo ☹
@kuspitka tak to je potom super.....vacsinou maju OHSS baby, ktore zle znasaju stimulku...ja ju znasam dobre, teda nie je mi z tych injekcii vobec zle ani nic, mozno aj v tom to bude....dnes mam 4ty den gonalu rano uz piaty a jedine co citim,ze ma obcas tak pne vo vajecnikoch, ale to je asi preto,ze mi rastu foliky....podla dr by som vajicka mohla darovat dalsim trom babam na cely zivot a este stale by som mala dost 😀 asi som riadna kvocka 😀
@kathrin17 ahoj, no ja som bola na OPU 30.11 a mala som kooooopec vajíčok, z lavého ani nevzali, a dostala som OHSS...musela som piť 5-6 litrov okrem VODY. ale ako prišlo, tak po týždni a po infuzkach odišlo🙂 a na vklad som nebola:( tak sa chystám na KET..držím ti prsty🙂
@kathrin17 a stimulku som znášala äžasne, pichala by som si hormony aj do konca života 🙂 to som trošku nadsadila, ale ozaj som ju znášala super..nič mi nebolo.vôbec:) a aj tak som dostala OHSS
@cucoriedkacucoriedka pockaj ako pit 5-6 litrov okrem vody?A co mam pit, ked nie vodu????Teraz si ma trosku zaskocila
Dievčence tak dne som prvý den ,,alebo nultý? to je jedno,,inak tak strasne zle ako dnes mi z tých liekov nebolo ani naposledy,,ja som mala uplne krce z diazepanu,,skoro som sa skoltulala z kozy ked som cakala po vklade,,zufalstvo a pítala som sa Dr. že kolko mam byt doma a lezat poKET a ona že nemusim byt doma pokial nemam naročnu robotu,,asi sa jej to lahko povie,,tak som sa rozhodla že tri dni ostanem v postely a budem oddychovat ..ake rady a skusenosti mate?
@siinda hormony znasam v pohodicke...najhorsie znasam decapeptyl, pretoze tie injekcie ma dost bolia, ale v podstate mi vadi len ten ritual pichania, inak uplne bez problemov....vajicok mam moc, doktorka bola dokonca prekvapena, ze uz su take pekne velke, pretoze mam ich asi 20 a vsetky su od 8 do 12mm...na to,ze stimulujeme len piaty den, tak je to super....tak som strasne zvedava ako na tom budeme vo stvrtok....a ty si to ako znasala?A co anesteza?Bez problemov?
@kathrin17 ja som mala kratky protokol a vsetko super,,som zdravotak tak to pichanie som zvladla sama a anesteza je mnam,,sa vyspinkas a ked sa zobudis ti embriologicka povie ako sa maju vajička a kolko ti zmrazia..a kam chodis? hlavne držím palce nech sa to podarí hned na prvý krát

@silverm bojim sa toho vsetkeho aj tesim,sle vetim velmi ze sa to podari.