Mimotelové oplodnenie a kryoembryotransfér v januári 2013
Ahojte zienky tuziace po babatku/ buduce mamicky dufam ze sii v tejto diskusii rozdame plno pozitivnej energie na januarove ivf ktore bude uspene.
Zaujima ma kolko nas bude 😀
@cucoriedkacucoriedka ďakujem a samozrejme aj ja sa pripájam 🙂 šťastie tu budeme potrebovať všetky 😀
@kuspitka no moja, držte sa🙂 nech sa len pekne uhniezduje...kde jej bude lepšie🙂
@cucoriedkacucoriedka musi ...dost sa bojim,ale idem hackovat papuce tak ma to zamestna
@kuspitka prosím ta, len vela pi, bolo mi vysvetlené, že dieťatko sa do vlhkej sliznice skôr zavrta, resp. "prilepí", že to funguje ako mokrý papier🙂)) dosť haluzné, ale v konečnom dôsleku to môže byť aj pravda..tak len hačkuj🙂
Ahojte pridavsm sa k vam dnes som 4 dni po kete tak cakam...ale tiez sa citim ako pred ms
@annastasia22 ahoj moja,,ale nenasavaj zlu energiu,,ja so 6-ty a vo štvrtok ho mam dostat,,no tak ale nevidim to dobre a už nemame ziadneho mrazacika..aj planujes testovat, alebo až krv?
Ahojte dnes som mala strasne krce a pichanie v podbrusku,volala som aj doktorke a povedala ze si mam dat magnezium...nemam z toho dobry pocit bojim sa presne taketo krce som mala ked som potratila ☹
ahojte dievcata vedeli by ste mi povedat, ako mam postupovat pred KETom? mam zacat predtym nieco uzivat? picha sa nieco predtym, alebo aky je pri Ket postup? dakujem 😉
Nic sa nepicha na 14dc je sono potom si davas utrogestan a na 20dc je transfer 🙂

@dorotka66 ach, držím ti prsty🙂