icon

Mimotelové oplodnenie a kryoembryotransfér v januári 2013

wejbynka
27. okt 2012

Ahojte zienky tuziace po babatku/ buduce mamicky dufam ze sii v tejto diskusii rozdame plno pozitivnej energie na januarove ivf ktore bude uspene.
Zaujima ma kolko nas bude 😀

cucoriedkacucoriedka
24. jan 2013

@dorotka66 ach, držím ti prsty🙂

kuspitka
24. jan 2013

Uz mam bambulku v brusku

silverm
24. jan 2013

@kuspitka bola si dnes na vklad? silno držím palce, aj tie čo nemám..

kuspitka
24. jan 2013

@silverm ano bola som a uz lezim

dorotka66
24. jan 2013

@silverm Ďakuejm za podrobné vysvetlenie. potrebujem sa presne načasovať 🙂, ale tie kontroly vážne nemusím 😉

dorotka66
24. jan 2013

@cucoriedkacucoriedka ďakujem a samozrejme aj ja sa pripájam 🙂 šťastie tu budeme potrebovať všetky 😀

cucoriedkacucoriedka
25. jan 2013

@kuspitka no moja, držte sa🙂 nech sa len pekne uhniezduje...kde jej bude lepšie🙂

kuspitka
25. jan 2013

@cucoriedkacucoriedka musi ...dost sa bojim,ale idem hackovat papuce tak ma to zamestna

cucoriedkacucoriedka
25. jan 2013

@kuspitka prosím ta, len vela pi, bolo mi vysvetlené, že dieťatko sa do vlhkej sliznice skôr zavrta, resp. "prilepí", že to funguje ako mokrý papier🙂)) dosť haluzné, ale v konečnom dôsleku to môže byť aj pravda..tak len hačkuj🙂

kuspitka
25. jan 2013

@cucoriedkacucoriedka pijem vela caju.

siinda
26. jan 2013

@kuspitka ahoj,,ako sa mas?

kuspitka
26. jan 2013

@siinda moja ani neviem.krce mam take ,ako cez mms,nafuknuta som,krize stale ma bolia ,ked stoji.

siinda
26. jan 2013

@kuspitka zaujimave,,mne nic ale vobec nic neni,,iba sa mi stale toci hlava,,ale to stale od hormonov,,dnes som 5 den a robila som si test,,a nic..no možno je skoro,,ale vies ako to človeka láka ☹

kuspitka
26. jan 2013

@siinda viemmoja,ale este je skoro....ja tiez by som si urobila test,ale je skoro...

Mna kus aj zaludok tak cudne boli,ved uvidime ako dopadnem..

annastasia22
27. jan 2013

Ahojte pridavsm sa k vam dnes som 4 dni po kete tak cakam...ale tiez sa citim ako pred ms

siinda
27. jan 2013

@annastasia22 ahoj moja,,ale nenasavaj zlu energiu,,ja so 6-ty a vo štvrtok ho mam dostat,,no tak ale nevidim to dobre a už nemame ziadneho mrazacika..aj planujes testovat, alebo až krv?

silverm
27. jan 2013

@siinda berieš teraz aj nejaké hormony, alebo nič? ešte nezúfaj. mne sa až siedmy deň ukázal slabučký dušík.. myslím na vás

siinda
27. jan 2013

@silverm jasne beriema a este aj s nich mi hrabe,,furt som hladna a každy den si poplačem,,tak až na siedmi den? no ja budem testovat najskor až v stredu..to bude 9 den..teda ak to vydržim 🙂

silverm
27. jan 2013

@siinda no z tých hormónov aj ja mám nejaké zmeny v nálade. Keď už to musíme brať, nech to stojí za to, lebo za normálnych okolností si nedám ani len paralen. Nech ti to rýchlo prejde a hlavne úspešne..

siinda
27. jan 2013

@silverm dakujem,,asi sa aj modlit začnem 🙂

annastasia22
28. jan 2013

Ahojte dnes som mala strasne krce a pichanie v podbrusku,volala som aj doktorke a povedala ze si mam dat magnezium...nemam z toho dobry pocit bojim sa presne taketo krce som mala ked som potratila ☹

siinda
28. jan 2013

@annastasia22 a ako dlho si tehu?

hencidlo
28. jan 2013

ahojte dievcata vedeli by ste mi povedat, ako mam postupovat pred KETom? mam zacat predtym nieco uzivat? picha sa nieco predtym, alebo aky je pri Ket postup? dakujem 😉

annastasia22
29. jan 2013

Nic sa nepicha na 14dc je sono potom si davas utrogestan a na 20dc je transfer 🙂

kuspitka
29. jan 2013

@hencidlo ak ides bez liekou tak si pichnes pregnyl,aby praskol folikul.
A ked beries lieky tak nepichas nic.po v klade uzivas utrogestan

siinda
30. jan 2013

@kuspitka no ako? este nic necitis?

kuspitka
30. jan 2013

@siinda citim sa dobre,casto som hladna a boli ma spodok ,ako keby som mala mms.

jennifeer23
1. feb 2013

Časté dievčatá, môžem sa pridať? Som 5ty den po KET

zuzu1108
1. feb 2013

@jennifeer23 ahoj 🙂 . Jasnee, vitaj medzi nami 🙂 . Kam chodis co car?

jennifeer23
1. feb 2013

@zuzu1108 v KE do SPLNU 🙂