Mimotelové oplodnenie a kryoembryotransfér v januári 2013
Ahojte zienky tuziace po babatku/ buduce mamicky dufam ze sii v tejto diskusii rozdame plno pozitivnej energie na januarove ivf ktore bude uspene.
Zaujima ma kolko nas bude 😀
Uz mam bambulku v brusku
@cucoriedkacucoriedka ďakujem a samozrejme aj ja sa pripájam 🙂 šťastie tu budeme potrebovať všetky 😀
@kuspitka no moja, držte sa🙂 nech sa len pekne uhniezduje...kde jej bude lepšie🙂
@cucoriedkacucoriedka musi ...dost sa bojim,ale idem hackovat papuce tak ma to zamestna
@kuspitka prosím ta, len vela pi, bolo mi vysvetlené, že dieťatko sa do vlhkej sliznice skôr zavrta, resp. "prilepí", že to funguje ako mokrý papier🙂)) dosť haluzné, ale v konečnom dôsleku to môže byť aj pravda..tak len hačkuj🙂
@cucoriedkacucoriedka pijem vela caju.
Ahojte pridavsm sa k vam dnes som 4 dni po kete tak cakam...ale tiez sa citim ako pred ms
@annastasia22 ahoj moja,,ale nenasavaj zlu energiu,,ja so 6-ty a vo štvrtok ho mam dostat,,no tak ale nevidim to dobre a už nemame ziadneho mrazacika..aj planujes testovat, alebo až krv?
Ahojte dnes som mala strasne krce a pichanie v podbrusku,volala som aj doktorke a povedala ze si mam dat magnezium...nemam z toho dobry pocit bojim sa presne taketo krce som mala ked som potratila ☹
@annastasia22 a ako dlho si tehu?
ahojte dievcata vedeli by ste mi povedat, ako mam postupovat pred KETom? mam zacat predtym nieco uzivat? picha sa nieco predtym, alebo aky je pri Ket postup? dakujem 😉
Nic sa nepicha na 14dc je sono potom si davas utrogestan a na 20dc je transfer 🙂
Časté dievčatá, môžem sa pridať? Som 5ty den po KET
@jennifeer23 ahoj 🙂 . Jasnee, vitaj medzi nami 🙂 . Kam chodis co car?
@zuzu1108 v KE do SPLNU 🙂

@dorotka66 ach, držím ti prsty🙂