icon

Mimotelové oplodnenie a kryoembryotransfér v januári 2013

wejbynka
27. okt 2012

Ahojte zienky tuziace po babatku/ buduce mamicky dufam ze sii v tejto diskusii rozdame plno pozitivnej energie na januarove ivf ktore bude uspene.
Zaujima ma kolko nas bude 😀

zuzu1108
1. feb 2013

@jennifeer23 ako sa citis 🙂 ? Vkladali ti dve embrijka ?

jennifeer23
1. feb 2013

@zuzu1108 áno áno 2 embijka. Ty si v štádiu prípravy na IVF? Či už po?

silverm
2. feb 2013

@jennifeer23 ahoj ja som dnes 4. deň po KET, tiež chodím do SPLNu. si bola na vklad v nedeľu?, alebo rátaš aj deň vkladu? to si bola asi deň predo mnou.

makovicka53
2. feb 2013

ahojte idete niektora vo februari na KET?

jennifeer23
2. feb 2013

@silverm nie nie, rátam aj den vkladu, v pondelok som bola. Ty tiez?

jennifeer23
2. feb 2013

@zuzu1108 cítim sa uplne normálne, akurát ma pria bolia, ale to bude asi tanletkami, beriem estrimax

silverm
2. feb 2013

@jennifeer23 no ja som bola v utorok a deň vkladu som nikdy nerátala. berieš aj utrogestan, či len estrimax? mne z toho začína dobre šibať. keď som bola prvý krát na ket tak som to prežívala úplne v pohode, lebo som asi nejak nepredpoklada, že by to nemuselo vyjsť, ale teraz som nervózna aj za vtedy. dnes som sa zobudila ráno s bolesťami kostí (aj keď viem že kosti predsa nebolia😖), ale všetko sa mi zdá ako príznak, aj keď ja som úplne bezpríznaková. Aj keď som otehotnela po ivf, bolo to úplne bez príznakov, tie začali až neskôr, takže radšej sa nespolieham na príznaky, lebo tých (a hlavne tých falošných) bolo viac než dosť.. už nech je o týždeň neskôr a test nech je pozitívny.

jennifeer23
2. feb 2013

@silverm beriem estrimax aj utrogestan. Takze si uz bola tehotná? No ja som nevydarene IVF velmi zle znasala, az som sama seba nespoznavala ako ma to psychicky zobralo. Tentokrat mi tyzden strasne rychlo zbehol, asi preto, ze chodím do roboty a nie je cas sa zaoberať sama sebou

deinad
2. feb 2013

Ahojte,ja sa chystam vo feb.na ket do Brna,ale uz ani neratam kolky je to vklad...🙂 buduci piatok UZ kontrola drzte palce nech je sliznica pekna 😀

deinad
2. feb 2013

Vsetkym cakatelkam prajem dve krasne // 🙂

silverm
2. feb 2013

@jennifeer23 ano bola som, ale nedopadlo to dobre. v 20 tt som potratila (už som to tu písala). Po ivf mi už 7 den vyšiel slabo pozitívny test, tak už som bola spokojná a čiarka sa zosilňovala, tak na krv som išla už na istotu. a keď ket nevyšiel, bolo mi to ľúto, ale nejak som sa nezosypala, zato teraz ešte ani neviem, či to dopadne dobre alebo zle, som zosypaná už teraz a to tiež chodím do práce. Keby som ostala doma, asi by som hrýzla steny, neviem... a to som celkom pokojný človek, ale to asi jedno z druhým, hormóny, žiaľ za strateným anjelikom, túžba po bábätku, takže emocie sa striedajú jedná radosť. Viem že to raz všetko prejde a na toto "ťažké" obdobie si ani nespomenieme, ale nedá sa zapnúť len tlačidlo "forward" a ocitnúť sa v období napr. o rok. 😒

silverm
2. feb 2013

@deinad aj tebe konečne dve čiarky. asi tych vkladov už bolo veľa, keď ich už nerátaš...

zuzu1108
2. feb 2013

@jennifeer23 ja uz som po IVF v decembri. len my pojdeme na KET asi teraz vo februari 🙂 .

zuzu1108
2. feb 2013

@jennifeer23 nemusi to byt len tabletkami 😉 . Sa embrijka zahniezdili 🙂 . Budes sa testovat?

zuzu1108
2. feb 2013

@makovicka53 ahoj ja by som mala ist. Ale som nejaka chora, tak uvidim ako mi bude. Kedy ti vychadza KET? Mne okolo 14-15.

makovicka53
2. feb 2013

@zuzu1108 mne okolo 15-16🙂 tak sa len pekne liec aby si sla a beries aj lieky na sliznicu ci ides bez?

zuzu1108
2. feb 2013

@makovicka53 no nazim sa velmi 😉 . Zatial som bez, po utz myslim si budem davat Utrogesan. Uz ho mam doma a pusali mi 2-0-2 🙂 . Tak to by sme boli bud na rovnako na KET alebo ty drn po mne 🙂 . Ty beries lieky?

makovicka53
2. feb 2013

@zuzu1108 ja beriem aj estrimax...mne nedorasta dobre sliznica tak preto...kam chodis do CAR?

jennifeer23
2. feb 2013

@zuzu1108 určite nevydrzim, ale ked budem testovat, tak najskôr budúci víkend. Som sa pri IVF testovala od 6teho dňa a som sa vynervovala. Tentokrát to uz tak neurobim 🙂 den, dva pred krvou budem testovat ;) kde chodis do centra?

jennifeer23
2. feb 2013

@zuzu1108 neviem, take to je čudné, bolia ma len vecer a v noci, ktovie čím to bude, mám nejaký čudné prístup k tomu teraz, po IVF mi spadli ružové okuliare...

deinad
2. feb 2013

@silverm dakujem pekne, ano mam za sebou 4x ET a parkrat Ket, 2x MA a raz biochemicke tehu..

haannka
2. feb 2013

ahojte čakateľky resp. tehulky prajem všetkým krásne //...ja sa chystám budúcu ms na svoje 5.ivf...tak Vás budem sledovať a držať palčeky 😉

haannka
2. feb 2013

@deinad ahoj...držíííím všetky palce

zuzu1108
3. feb 2013

@makovicka53 ja chodim do Brna do Heliosu 🙂.

zuzu1108
3. feb 2013

@jennifeer23 to ano, zbytocne sa testovat skor ,len to zbytocne znervozni 😒 . A pri tom to nemusi byt tak ako na teste 😒 . No som zvedava ako sa budem testovat ja , do ktoreho dna vydrzim 🙂 . Ja chodim do Brna do Heliosu.

jennifeer23
3. feb 2013

@zuzu1108 no ja som teraz frajerka, ale čím viac sa bude blizit termín krvneho testu, tym viac budem nervoznejsia, som zvedava, ci vydrzim tak ako som si povedala 🙂

deinad
3. feb 2013

@haannka dakujem pekne, aj Tebe prajem, nech to vyjde 🙂, vies aj dovody, preco sa nedari?

makovicka53
3. feb 2013

@zuzu1108 a tam chodievas od zaciatku? ja chodim do MT 🙂

zuzu1108
3. feb 2013

@makovicka53 ano hned od zaciatku. Nikde som predtym nebola na ivf. Len dva krat na konzultaciu v Gyn five v Ba, ale tam som potom uz viac krat nesla 😒 . Ich pristup v Helise je super 🙂 .

makovicka53
4. feb 2013

@zuzu1108 tak drzim palce 🙂