icon

Mimotelové oplodnenie a kryoembryotransfér v januári 2013

wejbynka
27. okt 2012

Ahojte zienky tuziace po babatku/ buduce mamicky dufam ze sii v tejto diskusii rozdame plno pozitivnej energie na januarove ivf ktore bude uspene.
Zaujima ma kolko nas bude 😀

siinda
4. feb 2013

Dievčence tak dakujem v tomto bloku za spokuúčasť ale v piatok mi potvrdili krv a je neg.☹(
držím vám palce..

zuzu1108
4. feb 2013

@makovicka53 dakujem 🙂 . Ale sa Ket odkadame na marec lebo som chora 😒 .

zuzu1108
4. feb 2013

@siinda to mi je velmi luto ☹ . Nechces skusit ine centrum?

siinda
4. feb 2013

@zuzu1108 asi skusim,,len co im musim uznať že embrijko jedno jedine nam rozmrazili v poriadku tak asi to nebude chyba v centre ale neviem kde ked sa nechcu u mna udržat

zuzu1108
4. feb 2013

@siinda mozno nie su geneticky dobre 😒 . Chodis do GF ze? Mali ste aj PK? Nechcela by si skusit PGD metodu vysetrenia embrii? Zistuju az 24 chorob. Ja som mala oplodnenych 12 vajicok a na 6 den zostali 3 a len dve presli vysetrenim PGD.

makovicka53
4. feb 2013

@zuzu1108... juuj moja.. tak sa preliec poriadne ... 😉

siinda
4. feb 2013

@zuzu1108 mne neodporucala PK že embrijka boli slabe ,,mali sme tri tak dve isli na vklas a jedno zmrazili ale jednoducho sa neudržali , pocula som o tejto metode a kde ju robia? V GF nie?

silverm
4. feb 2013

@siinda mrzí ma to, držala som ti palce aj s tým jednym embrijkom. Veľa sily do ďalšieho boja.

zuzu1108
4. feb 2013

@siinda no mozno pre to sa neudrzia v tebe lebo su slabe. Robia ju v Brne v Heliose, neviem presne ci aj v Heliose v Martine. V GF som si tym nie ista a ak robia v GF tak nie metodou CGH. Kolko krat si bola na ivf? Ja by som asi naozaj zmenila centrum, predides dalsim sklamaniam 😖 .

zuzu1108
4. feb 2013

@makovicka53 no snazim sa snazim 🙂 . Tak ten mesiac uz pockame 😉 .

siinda
4. feb 2013

@silverm Dakujem,,teraz ju tuším budem naozat potrebovat 😒

siinda
4. feb 2013

@zuzu1108 2x som bola,,idem sa objednat na konzultaciu a pojdeme na konz. aj do Brna do Reprofitu alebo Helios? neviem pozriem odporucania a konecne som dnes dostala menzes tak aspn jedna dobra sprava 😒 a ty?

zuzu1108
4. feb 2013

@siinda vela bab. Chodi do RF v Brne, teda hlavne tam a velmi si chvalia. Ja chodim do Heliosu je tam super pan primar Texl. V Heliose robia novou metodou PGD aj my sme si ho dali urobit a beru jednu bunku z obalu embria. Pozri si temu PiGD predimplantacna geneika.Vase skusenosti. Tam mas aj rozpisane ako prebieha tato nova metoda. A mi pisala jedna kocka ze v jednom cykle pri druhom Ket maju az 90% uspesnost 🙂 v Heliose. Ja som chora teraz tak to odlozim asi az na marec 😒 .

haannka
4. feb 2013

@deinad ja mám nepriechodné vajcovody a manžel zlý spermiogram 😖

siinda
5. feb 2013

@zuzu1108 tak sa ideme objednat do Heliosu,,nam je to jedno lebo sme samoplatci..nevies co GF posle moju kartu? alebo budu robit znovu vsetko v Heliose? a dakujem za info naozaj to pomoze 🙂

zuzu1108
5. feb 2013

@siinda Super 🙂 🙂 . Dobre si si vybrala 🙂. A kedy mate termin konzultacie? Budete mat pohovor s primarom Texlom urcite. No GF podla mna tvoju kartu neposle, jedine ze by si si ju ty vypytala a myslim si ze nebudu v GF nadseni ze odchadzas 😉 . Ak by si nemala kartu, tak si zober so sebou na konzultaciu ,vsetky papiere ktore mas. A prim.Texl bude mat na vas dostatok casu na vsetko co sa budete pytat. Ja by som si dala na novo urobit u nich vysetrenia.napr.mojmu manz.povedal prim.ze tie vysledky spg co mal v GF nemozu byt dobre, lebo jedno vylucuje druhe co mu napisali do spg.A oni robia uplne podrobne vysetrenia, mne dokonca ci nemam celiakiu, toxoplazmozu lebo to vsetko moze sposobovat potrat. Verim ze teraz vam to vyjde 🙂 . Pytaj sa dalej ak mozem tak poradim 😉 .

deinad
5. feb 2013

@haannka tak to ma mrzi, ale zas pri IVF sanca je a to je hlavne, my ani neviem, preco to nejde 😠 takze skusame vsetko co je mozne 🙂

siinda
6. feb 2013

@zuzu1108 a hormonalnu stim. robia podobnu ako v GF? objednavala si sa cez recepciu priamo k niekomu? alebo ti urcili oni? dakujem

vika2012
6. feb 2013

vika2012 ahojte kocky môzem sa ku vam pridat chceli by sme vyskusat 1ivf v Heliose v Martine chodili sme tam min rok a po vysetreniach zistili ze na zostava len ivf manz ma zly sper vtedy sme to zamietli aj kvôli finan teraz sme sa rozhodli ze to skusime na konzul 14 2 ale mam s toho strach chcela by som vas poprosit keby ste mi napisali aky je postup ako casto sa chodi do centra poistovnu mam dôveru dakujem

zuzu1108
6. feb 2013

@siinda stimulaciu robia myslim s podobnymi liekmi ako v GF. Teda ja som mala dlhy protokol a zacinala som tabl.Provera a potom som si pichala Dipherelin a potom Merional a na koniec pred OpU ta jedna inj.uz neviem ako sa vola 😒 . A ja som vypisala najprv kontaktny formular na ich stranke a tam som popisala aky mame problem a oni mi napisali mail asi na druhy treti den alebo mozes zavoat na recepciu a objednat sa rovno k primarovi Texlovi. Inak ako pojdete na konzultaciu, tak manzela mozno hned poslu na spg. Tak je dobre nechat tri dni abstinenciu. Ale konzultaciu urcite budete mat u primara.

zuzu1108
6. feb 2013

@vika2012 ahoj 🙂 . Nemas mat z coho strach 🙂 . Vy pojdete cez poistovnu, tak budete cakat na schvalenie ivf cez poistovnu. Pojdete na konzultaciu a bud uz mate vysetrenia hotove alebo vam ich budu na novo robit a podla toho ti urcia aku budes mat stimulaciu 🙂

vika2012
6. feb 2013

Ahoj zuzu1108 dakujem za odpoved posledne vysetrenia mame z maja aj manzel sperm este sa chcem spitat ci sa ivf plati pred nam povedali ze by sme sa mohli zmestit do sumi 700 eur zalezi ake si vyberieme lieky lebo ze su aj drahsie ale aj lacnejsie neviem keby nam to na prvy krat nevyslo ci by sme to este skusali musi si dat kazdy aj mrazacikov stale stale este nad tym premyslame dik

zuzu1108
7. feb 2013

@vika2012 ahoj 🙂. No spermiogram myslim ze budu urcite robit na novo, lebo od maja sa to mohlo zmenit. Lieky, ano je na tebe ci si vyneries drahsie alebo lacnejsie. Ja som si vybrala lacnejsie a tie boli lacnejsie len z dovodu ze som si ich sama riedila do striekacky, boli este take ktore boli v pere a rovno sa mohli pichnut, ale tie boli raz take drahe.Myslim ze je to zbytocne. A mrazacikov si dat nemusite 🙂 .to je vasa vec ako sa rozhodnete, nebudu vas do toho nutit. Ale keby nahodu nevyslo, nemusis podstupivat cele ivf od znovu, ale len vklad embrijka ktore by ste mali zamrazene 😉 .

vika2012
7. feb 2013

Ahoj zuzu1108 este raz dik a ak sa smiem spytat ty si teraz v akom stadiu ty si uz podstupila ivf mi se chceli najskôr insemiaciu ale dokt na povedal ze by to bolo zbytocne manel ma moc zly sperm teraz uziva macu ace karnityn tak este budeme dufat ze sa mu zlepsil predtym uzival tribulus ale ten vôbec nepoohol ja som mala vysledky uplne ok vy mate aky problem ak sa smiem spytat

zuzu1108
7. feb 2013

@vika2012 my sme uz po ivf 🙂 . Mali sme aj PGD geneticke vysetrenie embrijok a zostali nam dve vysetrene zdrave bublinky 🙂 . Lenze ja som ochorela, tak odkladam KET na marec. Mala som ist teraz 14teho. Ja mam polycysticke vajecniky, endonetriozu. A manzel mal trochu horsi soppermiogram, oomale spermie 😒 . Tak ak mate spg zly inseminacia je zbytocna 😒 Urcite je dobre skusat to najorv s vitaminami 🙂 . A kedy budete vediet aku metodu budete podstupvat 🙂 ?

vika2012
8. feb 2013

Ahoj zuzu1108 mrzi ma ze ti to narusila choroba mi ideme zrovna toho 14teho boli by sme sa tam mozno aj stretli ideme na tu konzultaciu som zvedava co nam dok povie ci sa manz nieco po roku zlepsilo ak nie skusime to ivf ty chodis ku komu mi ku dr Krajkovicovi je super drzim ti palce as sa skoro uzdravis ahoj

zuzu1108
8. feb 2013

@vika2012 ahoj 🙂 . Dakujem 🙂 . Ja ale chodim do Heliosu do Brna 🙂 . Tak som zvedava co vam povedia , drzim palec aj ja vam 🙂

silverm
13. feb 2013

Tak moje januárové KET nevyšlo... ☹( tak opäť v marci

zuzu1108
13. feb 2013

@silverm ☹ . to mi je luto 🙂 .ale v marci uz bude aj krajsie pocasie, nebude tolko chripok a chorob a uvidis ze bude uspesne 🙂 . aj ja pojdem v marci alebo v aprili. ja som KET odlozila kvoli chorobe.

zuzu1108
13. feb 2013

@siinda Ahoj 🙂 . Ako sa mas? Ako ste sa rozhodli idete do Heliosu? Objednavala si sa uz na konzultaciu 🙂 ?