icon

Mimotelové oplodnenie a kryoembryotransfér v januári 2013

wejbynka
27. okt 2012

Ahojte zienky tuziace po babatku/ buduce mamicky dufam ze sii v tejto diskusii rozdame plno pozitivnej energie na januarove ivf ktore bude uspene.
Zaujima ma kolko nas bude 😀

bambula27
29. okt 2012

@wejbynka No jasne....ja som samozrejme za ICSI, naco riskovat bez ICSI, ked s ICSI to moze skor vyjst. Nas to vsak bude stat 400€. ALe co uz...

domuska11
29. okt 2012

@bambula27 viem..je to tazke...viem, ze je to jedina sanca a to este nemame vysledky genetiky...musime verit a modlit sa nic...Matejko a Andrejka 🙂) nase mena 🙂

domuska11
29. okt 2012

@wejbynka
@bambula27
@ada83 kurna baby, odkial na to berete peniazky?? Mne sa to zda neskutcne drahe..a fakt neviem ako naraz zaplatim 1800 € :(

ada83
29. okt 2012

@domuska11 mna to zatial toko nestalo este len bude

bambula27
29. okt 2012

@domuska11 Krasne 😉 Vidim, ze my nie sme jediny, ktori uz maju mena pre deticky pripravene a cakame uz len na ne. U nas jednoznacne Sebastián a Zojka alebo Liliana. A co sa tyka peniazkov, je to financen strasne narocne...Doteraz sme cvakali len za lieky, nieco cez 400€....ale sama si neviem predstavit, co bude teraz, ked sa dostaneme (DUFAM) aj dalej,....NEVIEM naozaj.

domuska11
29. okt 2012

@bambula27
@ada83 ja tiez neviem..ci si pozicat alebo ako..na splatky to asi nedavaju ?? 🙂)

domuska11
29. okt 2012

@bambula27 krasne mena..uz aby svietili nad postielkou v porodnici 🙂

bambula27
29. okt 2012

@domuska11 doma na dverach detskej izby uz aby svietili 😉 Hmm....kdesi som citala, ze niektore centra to davaju aj na splatky. To sa ale musis opytat tvojho lekara v CAR. Lebo asi to nebude vsade.

domuska11
29. okt 2012

@bambula27 Naozaj?? To som nevedela...no to pozistujem...to by nam pomohlo, velmi...

bambula27
29. okt 2012

@domuska11 ale jasnee, fakt som to niekde citala, ale uz neviem kde. Treba sa v konkretnom centre opytat. Toto mna nenapadlo. My sme vzali pozicku....

domuska11
29. okt 2012

@bambula27 nas to napadlo hned...pozicka je posledna moznost...asi sa pousmievam na rodicov..:(

bambula27
29. okt 2012

@domuska11 ked vies, my sme zas nechceli nikomu hovorit o tom, co vsetko podstupujeme....kazdy by sa vypytoval a mne je tazko, ked sama na to myslim. Manzel mi je oporou, ale priznal sa, ze aj jeho to uz trapi....

domuska11
29. okt 2012

@bambula27 no praveze ja to nezvladam drzat v sebe...nepotrebujem lutost ale velmi ma boli, ked narazu na dieta a podobne..zatial nik nevie, ze ideme na umele oplodnenie ale budeme musiet to povedat, nakolko obaja budeme pod narkozou a vsetko okolo toho...

bambula27
29. okt 2012

@domuska11 tak ako aj okolo nas sa toci kopec otazok, ze kedy bude babo, preco este necakame....to viem, boli to. Nikto to nechape, pokial nevie, o co ide. Ja som o umelom oplodneni povedala iba mojej mame a kolegyniam v praci, kedze vkuse volno nejake som potrebovala, ked som do CAR musela ist...Ak sa to podari, mozno to povieme aj svokre, manzel uz teraz hovori, ze ona by to mala vediet. Ale nechcem...zatial nie. Ale vasa situacia je trosku ina, kedze obaja potrebujete byt v narkoze, to chapem....

olivia31
29. okt 2012

@domuska11 Ahoj mne prvú žiadosť schválili za 8 týždňov a teraz druhú za 4 týždne...a nemyslela som to v zlom len som chcela , že je to strašné ako to je že už také mladé ženy a máme takéto problémy ja viem ako to je ja sa snažím od 26 rokou ma´t bábo a už je to 6 rok čo sa nám nedarí.....tebe to s celého srdca prajem aby si mala hneď prvé IVF úspešné ...my sme to šťastie nemali ......držím palce 😉

olivia31
29. okt 2012

@wejbynka V Heliose to robia aj na vianoce aj na Silvestra aj cez víkend oni sú tam vždy a keď to pacientke vín de na sviatok tak jej robia aj vklad ,alebo odber čokoľvek treba . 🙂

olivia31
29. okt 2012

@bambula27
@domuska11
@ada83 Ahojte dievčatá tak my už máme prvé IVF za sebou a nás to celé stálo v Heliose / Martin/ 1400eur.....lieky, ICSI, predĺžená kul., spermiogram 3 krát, ....viem je to dosť no ale ten výsledok keď sa to podarí stojí za to ......o jednu dovolenku menej a máte ušetrené my sme tento rok neboli nikde ........ všetkým vám prajem úspešné IVF a aby ste našli pod stromčekom dve čiarky nádeje 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲

ada83
29. okt 2012

@olivia31 a ako dopadlo dufam ze dobre

olivia31
29. okt 2012

@ada83 No bohužiaľ neúspešne teraz začiatkom roka ideme znova....čaká nás druhý pokus dúfam, že ten hore sa zľutuje a bude k nám milosrdní a druhý pokus bude úspešní 😲

ada83
29. okt 2012

@olivia31 tak drzim palce uz vies do coho ides tak to mas lahsie

olivia31
29. okt 2012

@ada83 No to máš pravdu len je to práve že opačne viem do čoho idem a budem asi viac s toho mimo ako teraz ....keď si to predstavím čo ma znova čaká tak mi je s toho zle ... 😉

ada83
29. okt 2012

@olivia31 mne je z toho tazko a este ani neviem do coho idem 🙂 uz nech je to za nami

olivia31
29. okt 2012

@ada83 Neboj sa zvládneš to je v celku fajn len to čakanie po odbere a potom tie dva týždne po v klade kým sa dozvieš výsledok je náročné ...ale sme bojovníčky tak musíme bojovať ....teba čaká prvé ivf?

ada83
29. okt 2012

@olivia31 hej prve mala som len 3 iui a laparku to bola moja skusenost s narkozov este nikdy som nelezala v nemocnici aj tu laparku som mala v cantre ako jednodnovu

wejbynka
autor
29. okt 2012

@domuska11 uff toto by prezival tazko asi kazdy chlap hlavne ked sa to tyka jeho muznosti, tak ale chlapi znasaju vsetko ovela horsie ako my zeny

wejbynka
autor
29. okt 2012

@bambula27 400e navyse??..hmm a kolko vas to vyjde celkovo vysledna suma?

wejbynka
autor
29. okt 2012

@domuska11 ak nemate az tolko velmi vela peniazkov na to tak odporucam Fetricent.....je to viac ako o 70% lacnejsie ako ostatne centra🙂

wejbynka
autor
29. okt 2012

@ada83 pooocuj som citala ze mas za sebou laparku, rozmyslam o nej aj ja chcela by som ju stihnut este prem Ketom aby sme vedeli ako na tom sme....bolelo to?..ako si sa citila , ako rychlo si sa zotavila a ake mas jazvicky?🙂

domuska11
30. okt 2012

@olivia31
@wejbynka je to tazke a hlavne sa musim tvarit, ze to zvladneme ale po nociach placem ako male decko :( musime to nejak zvladnut, este nas caka tazky boj....

ada83
30. okt 2012

@wejbynka trochu to bolelo len viac to brucho bolo nafuknute bola som doma 4 dni robili mi to v iscare v ramci jednodnovej prisla som tam rano na 7 a o druhej som isla domov. mne po nej nebolo nič ale počula som že niektorým je strasne zle. mám dve jazvy jednu pod pupkom a druhu na lavo dole