Mimotelové oplodnenie a kryoembryotransfér v januári 2013
Ahojte zienky tuziace po babatku/ buduce mamicky dufam ze sii v tejto diskusii rozdame plno pozitivnej energie na januarove ivf ktore bude uspene.
Zaujima ma kolko nas bude 😀
@domuska11 neboj ver mi ze to vsetko zvladnete, aj my sme boli na tom tazko al zvladli sme to, tiez sme boli v sitacii a aj sme ze nikto o tom nevie, je tazke to tajit pred rodinou a okolim...len obavame sa ze vela ludi este nema pochopenie pre umele odplodnenie preto som tu aby som sa mama skym poradit , porozpravat tychto veciach, no najtahsie to bolo po vklade, s inym vysledkom ako krasne // na teste sme neratali a potom prisla ta sprava ze nic, aj ja a aj drahy sme s toho boli mimo dlhsiu dobu...:(
ahojte dievčatá mám otázku ako často posiela všeobecná poisťovna schválené žiadosti do car?
@domuska11 My ideme, lebo sa mi stale robili cysty, mala som az 7 cm niekedy a nepravidelna mens.tak to zacalo.
Tak som isla do Ba do centra na vysetrenie a mm si dal urobit spermiogram a ten nevysiel uplne dobre.
Potom v centre mi navhrli laparku ale dr. mi povedal ze ak budem mat zrasty na vaj. tak mi ich rovno odstrania a toho som sa zlakla. Tak sme zacali hladat ine centrum. A známi nám poradili Brno. Vybrali sme si Helios. A tam mi zistili endometriozu a nejaku poruchu s hormonami. A manzelov spermigram nie je najlepsi, tak naodporucili IVF ICSI 🙂
Uz mam doma aj tabl.Provera a Dipherelin inj 🙂 . vo stvrtok ideme este na dalsiu konzultaciu do Brna.
Ked pojdete okolo januara, tak to by sme casovo mohli zacat spolu 🙂 .
Ahojte, aj ja sa k Vam pridavam - dnes sme podpisovali ziadost do poistovne 🙂 tak uz iba cakat a ak dobre pocitam tak by sme mali mat ivfko v januari - februari. mam vszp tak to bude trvat
Ahoj, ja pocitam s tym ze to bude trvat dlho 😒 ale snad sa poponahlaju a do vianoc to bude uz v car. 28.9. ste podpisovali ziadost ci vtedy prisla do poistovne? ja sa uz neviem dockat 🙂 aj ja drzim palce tebe nech je ziadost zajtra v car
Ahojte pridávam sa k vám. Mala by som ísť v Decembri na Ket tak dúfam, že to teraz výjde. Je to naše 3 ivf, pri každom sme mali aj jedno Ket takže dá sa povedať že už 6 pokus. Jeden pokus nám síce vyšiel ale v 14tt som potratila. Bolo to ťaždé tak sme si dali 4 roky pauzu s IVF-kami a teraz sme sa na to znova dali. V Oktobri som bola na IVF ale nevyšlo to tak teraz v Decembri nas čaká KET a možno to stihneme do vianoc a pod stromček dostanem krásny darček - pozitívny test.
Ahojte, keďže patrím do skupiny ,,čakateliek,, tak sa k vám pripájam. 30. októbra sme podpisovali žiadosť, poisťovňu mám všeobecnú, tak uvidíme ako si dajú na čas. Povedala som si, že začnem so stimuláciou v decembri, taký je moj plán 🙂. Mám za sebou mimomaternicové teh., kde mi odstránili vajcovod.V októbri mi zistili, že ten čo mi zostal je nepriechodný, takže rozhodnutie padlo hneď - IVF.
@karinka6 ach jaj, toto by sme chceli viacere...ale obdivujem tu silu, skusat a skusat dalej, to chce bojovneho cloveka a to my zeny, tuziace po babätku SME. Ja mam za sebou len jeden neuspesny pokus, som z toho sklamana, kedze patrim medzi 2-3% zien, ktorym sa vytvori kopec prazdnych folikov....ale strasne dufam, ze sa to teraz nezopakuje. My ideme tiez na to v decembri....tak rovnako tuzime po takom darceku vianocnom ako vy ;) Drzim siiilno palce. 😉
@eri6 Ahoj 🙂 takze aj ty mas vseobecnu? povedali ti v car kolko im to v poistovni zvykne trvat? my sme podpisovali 7.11. a pocitam ze dnes im to asi prislo 🙂 aj ja by som chcela zacat v decembri ale uvidime🙂 budem im v poistovni drzat palce nech sa im dobre a hlavne rychlo schvaluje🙂

@wejbynka no...teraz som zaplatila za lieky vyse 400€. Kedze mi ostali krabicky, tak za lieky uz platit nebudem, ale zacvakam 400€ za ICSI, PK 200€ a ak budu aj nejake mrazaciky, tak mrazenie 160€. Cize spolu s liekmi tak pocitam priblizne 1160-1200€.