Mimotelové oplodnenie a kryoembryotransfér v januári 2013
Ahojte zienky tuziace po babatku/ buduce mamicky dufam ze sii v tejto diskusii rozdame plno pozitivnej energie na januarove ivf ktore bude uspene.
Zaujima ma kolko nas bude 😀
@domuska11 Krasne 😉 Vidim, ze my nie sme jediny, ktori uz maju mena pre deticky pripravene a cakame uz len na ne. U nas jednoznacne Sebastián a Zojka alebo Liliana. A co sa tyka peniazkov, je to financen strasne narocne...Doteraz sme cvakali len za lieky, nieco cez 400€....ale sama si neviem predstavit, co bude teraz, ked sa dostaneme (DUFAM) aj dalej,....NEVIEM naozaj.
@domuska11 tak ako aj okolo nas sa toci kopec otazok, ze kedy bude babo, preco este necakame....to viem, boli to. Nikto to nechape, pokial nevie, o co ide. Ja som o umelom oplodneni povedala iba mojej mame a kolegyniam v praci, kedze vkuse volno nejake som potrebovala, ked som do CAR musela ist...Ak sa to podari, mozno to povieme aj svokre, manzel uz teraz hovori, ze ona by to mala vediet. Ale nechcem...zatial nie. Ale vasa situacia je trosku ina, kedze obaja potrebujete byt v narkoze, to chapem....
@domuska11 Ahoj mne prvú žiadosť schválili za 8 týždňov a teraz druhú za 4 týždne...a nemyslela som to v zlom len som chcela , že je to strašné ako to je že už také mladé ženy a máme takéto problémy ja viem ako to je ja sa snažím od 26 rokou ma´t bábo a už je to 6 rok čo sa nám nedarí.....tebe to s celého srdca prajem aby si mala hneď prvé IVF úspešné ...my sme to šťastie nemali ......držím palce 😉
@bambula27
@domuska11
@ada83 Ahojte dievčatá tak my už máme prvé IVF za sebou a nás to celé stálo v Heliose / Martin/ 1400eur.....lieky, ICSI, predĺžená kul., spermiogram 3 krát, ....viem je to dosť no ale ten výsledok keď sa to podarí stojí za to ......o jednu dovolenku menej a máte ušetrené my sme tento rok neboli nikde ........ všetkým vám prajem úspešné IVF a aby ste našli pod stromčekom dve čiarky nádeje 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲
@wejbynka trochu to bolelo len viac to brucho bolo nafuknute bola som doma 4 dni robili mi to v iscare v ramci jednodnovej prisla som tam rano na 7 a o druhej som isla domov. mne po nej nebolo nič ale počula som že niektorým je strasne zle. mám dve jazvy jednu pod pupkom a druhu na lavo dole

@wejbynka No jasne....ja som samozrejme za ICSI, naco riskovat bez ICSI, ked s ICSI to moze skor vyjst. Nas to vsak bude stat 400€. ALe co uz...