Mimotelové oplodnenie a kryoembryotransfér v januári 2013
Ahojte zienky tuziace po babatku/ buduce mamicky dufam ze sii v tejto diskusii rozdame plno pozitivnej energie na januarove ivf ktore bude uspene.
Zaujima ma kolko nas bude 😀
Baby chcela by som sa Vás opýtať, a zostavate doma pri stimulke? Alebo az po vklade? Kedže je to pre mna úplne všetko nove. Teraz zacinam prvy krát 🙂 . A moj gyn.mi povedal, že nieje dôvod zostavat doma.
@zuzu1108 Tvoje pocity sú pochopiteľné. Ja si stále hovorím, že musím byť trpezlivá. Od januára som nič iné nerobila, len chodila na folikulometriu, z ktorej strany je ovulácia, a potom čakať či sa to padarilo, až som v septembri povedala, že určite ten vajíčkovod čo mi zostal nie je priechodný, objednala som sa a v októbri mi to v care potvrdili, tak teraz si poviem, už len dva-tri mesiace a budú ,,už,, len dve možnosti.
ahojte dievcata tak moja žiadosť už dorazila do car po viac ako mesiaci 🙂
Ahojte, už viac ako týždeň som mala nutkanie zavolať do poisťovne, či tam tá naša žiadosť už aspoň dorazila, tak som to dnes spravila. Žiadosť na IVF sme podpisovali 30.októbra. V poisťovni moja žiadosť nie je, volala som do car, takže už tri týždne tam stojí, prečo to som sa nedopátrala, ale sestrička mi povedala, že aj tak by ste to v decembri nestíhali...takže ju pošlú v pondelok. Čo dodať....
ahojte, keby neposlúchnem šiesty zmysel a nezavolám tam, ani neviem, kedy by to do tej poisťovne vobec poslali, priznám sa, že som bola veľmi sklamaná ☹ car- GF

@eri6 Ahoj @eri6 🙂 . Aj my by sme mali začať so stimulkou v decembri 😉 . Teda uz teraz v piatok s tabl. 🙂