Mimotelové oplodnenie a kryoembryotransfér v januári 2013
Ahojte zienky tuziace po babatku/ buduce mamicky dufam ze sii v tejto diskusii rozdame plno pozitivnej energie na januarove ivf ktore bude uspene.
Zaujima ma kolko nas bude 😀
Baby chcela by som sa Vás opýtať, a zostavate doma pri stimulke? Alebo az po vklade? Kedže je to pre mna úplne všetko nove. Teraz zacinam prvy krát 🙂 . A moj gyn.mi povedal, že nieje dôvod zostavat doma.
@zuzu1108 Tvoje pocity sú pochopiteľné. Ja si stále hovorím, že musím byť trpezlivá. Od januára som nič iné nerobila, len chodila na folikulometriu, z ktorej strany je ovulácia, a potom čakať či sa to padarilo, až som v septembri povedala, že určite ten vajíčkovod čo mi zostal nie je priechodný, objednala som sa a v októbri mi to v care potvrdili, tak teraz si poviem, už len dva-tri mesiace a budú ,,už,, len dve možnosti.
Ahojte, už viac ako týždeň som mala nutkanie zavolať do poisťovne, či tam tá naša žiadosť už aspoň dorazila, tak som to dnes spravila. Žiadosť na IVF sme podpisovali 30.októbra. V poisťovni moja žiadosť nie je, volala som do car, takže už tri týždne tam stojí, prečo to som sa nedopátrala, ale sestrička mi povedala, že aj tak by ste to v decembri nestíhali...takže ju pošlú v pondelok. Čo dodať....
ahojte, keby neposlúchnem šiesty zmysel a nezavolám tam, ani neviem, kedy by to do tej poisťovne vobec poslali, priznám sa, že som bola veľmi sklamaná ☹ car- GF

@eri6 Ahoj @eri6 🙂 . Aj my by sme mali začať so stimulkou v decembri 😉 . Teda uz teraz v piatok s tabl. 🙂