Mimotelové oplodnenie a kryoembryotransfér v januári 2013
Ahojte zienky tuziace po babatku/ buduce mamicky dufam ze sii v tejto diskusii rozdame plno pozitivnej energie na januarove ivf ktore bude uspene.
Zaujima ma kolko nas bude 😀
@annastasia22 v každom centre majú iné ceny. Ja mam VŠZP ktorá už pri KET neprepláca nič ani lieky takže som dala 34 eur za lieky a plus KET ma bude stáť 120 eur. Ale v Martine možu byť tie ceny iné. Ja chodím do KE.
@annastasia22 Ahoj 🙂 . To mi je luto 😒 . My chodime do Brna a tam su uplne ine ceny. Ja som len za Diphrelin dala 2800 KC. A vies aj kedy presne v januari idete na KET 🙂 . Nam by malo vyjst asi na 17 teho hovoril dr.
ahojte, tak som sa dočkala, konečne v piatok z car odoslali moju žiadosť do poisťovne...
Takže my to predsa len stíhame ešte tento rok. V stredu 5.12 máme KET, tak držte palce. 🙂
Ahojte babule, neviem ci viete, ale ja si zistujem stav ziadosti na IVF cez infolinku pre zakaznikov , am Vam presne povedia v akom je stave a pod....tak ak ste tak netrpezlive ako ja, volajte- zatial su veeeelmi ochotny 🙂
ahojte..sa teším že mame skupinu, tak sa pridavam..ja idem na KET v polke januara,,už nam ostal len jeden mrazáčik 😉
Kočky takže ja už to mám za sebou, už som 3 v 1. Dve krásne embrijka mi včera vložili, teraz ešte vydržať tie dva týždne.
Tak babule, ja som dnes volala do poistovne ci to uz prislo z centra a slecna mi vravi, ze uz to mame schvalene a uz to poslali aj do Heliosu, veeelmi sa tesim 🙂) trvalo im to 11 dni a to som cakala mesiac...
Ahojte 🙂 . Tak dnesne OPU mame uspesne za sebou 🙂 . Mame 15 vajicok, uvidime ako budu dobci oomracovat zajtra 🙂 .
Ahojte, pridávam sa k Vám. Mám za sebou 1. IVF úspešné - potrat v 20 tt., a včera potvrdený neúspešný KET a rada by som šla hneď na ďalší pokus, len mám pocit, že cez sviatky v centre nebudú pracovať. Takže skôr január 2013. Mám ešte 4 zmrazené embryjka.
Ahojte.... Tak, my sme mali OPU ..12.12.2012 🙂 Z vyse 20 folikov, boli nakoniec len 4 vajicka. Pre mna aj toto bol obrovsky uspech, kedze to naposledy dopadlo, ako to dopadlo. Na druhy den som volala, tak podarilo sa oplodnit 2, cize zajtra si uz idem pre svoje 2 bambulky 😵 Uz budu pri mamine. A dalej sa uz len modlit, aby sa mi udrzali.

ahojte aj ja sa chystam na ket v januari pretoze v lete som bola na 1IVF a bolo uspesne...ale som potratila v 8tt a preto chcem ist hned po 3mesacnej pauze na to,pretoze mam 3 mraziacikov ,chodim do helisu v mt...a chcem sa opytat kolko to stoji?