icon

Mimotelové oplodnenie a kryoembryotransfér v januári 2013

wejbynka
27. okt 2012

Ahojte zienky tuziace po babatku/ buduce mamicky dufam ze sii v tejto diskusii rozdame plno pozitivnej energie na januarove ivf ktore bude uspene.
Zaujima ma kolko nas bude 😀

annastasia22
25. nov 2012

ahojte aj ja sa chystam na ket v januari pretoze v lete som bola na 1IVF a bolo uspesne...ale som potratila v 8tt a preto chcem ist hned po 3mesacnej pauze na to,pretoze mam 3 mraziacikov ,chodim do helisu v mt...a chcem sa opytat kolko to stoji?

karinka6
25. nov 2012

@annastasia22 v každom centre majú iné ceny. Ja mam VŠZP ktorá už pri KET neprepláca nič ani lieky takže som dala 34 eur za lieky a plus KET ma bude stáť 120 eur. Ale v Martine možu byť tie ceny iné. Ja chodím do KE.

zuzu1108
25. nov 2012

@annastasia22 Ahoj 🙂 . To mi je luto 😒 . My chodime do Brna a tam su uplne ine ceny. Ja som len za Diphrelin dala 2800 KC. A vies aj kedy presne v januari idete na KET 🙂 . Nam by malo vyjst asi na 17 teho hovoril dr.

eri6
28. nov 2012

ahojte, tak som sa dočkala, konečne v piatok z car odoslali moju žiadosť do poisťovne...

ada83
28. nov 2012

@eri6 to je super už len čakať ked bude schvalená

karinka6
30. nov 2012

Takže my to predsa len stíhame ešte tento rok. V stredu 5.12 máme KET, tak držte palce. 🙂

domuska11
30. nov 2012

Ahojte babule, neviem ci viete, ale ja si zistujem stav ziadosti na IVF cez infolinku pre zakaznikov , am Vam presne povedia v akom je stave a pod....tak ak ste tak netrpezlive ako ja, volajte- zatial su veeeelmi ochotny 🙂

zuzu1108
30. nov 2012

@domuska11 a vies uz nieco viac?

siinda
30. nov 2012

ahojte..sa teším že mame skupinu, tak sa pridavam..ja idem na KET v polke januara,,už nam ostal len jeden mrazáčik 😉

siinda
30. nov 2012

@karinka6 aj ja by som este stihla KET teraz keby som dostala menzes do 6.12,,,ale ja ho mam dostat 7.12,,ale aspon si na sviatky zalyžujem a potom šup,šup tehotniet

siinda
30. nov 2012

@domuska11 mne v poistovni povedala moja znama, tora dohliadala aby som to mala hned schvalene, že nedoplatok može byt problem,,skus si tam zavolat ..nechcem ta znervoznovat, ale ja som si pred poslanim na schvalenie overovala podlžnosti

domuska11
30. nov 2012

@siinda dakujem, ale uz to mam uhradene , islo o malicku sumu a ked som to hradila, etse to tam ani nebolo, cize je to ok...

karinka6
6. dec 2012

Kočky takže ja už to mám za sebou, už som 3 v 1. Dve krásne embrijka mi včera vložili, teraz ešte vydržať tie dva týždne.

siinda
6. dec 2012

@karinka6 no tak teraz len vela tekutín,,trošku prechadzka a hlavne klud,,si to užívaj,,mne sa to strasne pacilo ked som bola po vklade doma avsedci ma obskakovali,,nato sa tesim najviac 🙂 🙂

domuska11
6. dec 2012

@karinka6 Super 🙂) tak hlavne nozky v klude a pozitivne myslenie..ja by som chcela tiez dve 🙂

domuska11
6. dec 2012

Tak babule, ja som dnes volala do poistovne ci to uz prislo z centra a slecna mi vravi, ze uz to mame schvalene a uz to poslali aj do Heliosu, veeelmi sa tesim 🙂) trvalo im to 11 dni a to som cakala mesiac...

zuzu1108
6. dec 2012

@domuska11 super 🙂 . Tak boli rychli 🙂 . A kedy idete na konzultaciu?

zuzu1108
6. dec 2012

@karinka6 super 🙂 . Tak drzim palce 😉 . A pod stromcekom krasny darcek s dvomi //.

domuska11
7. dec 2012

@zuzu1108 asi az v Januari...uvidime...necakala som, ze to tak rychlo spravia a uz som naprogramoana, ze po novom roku ideme na to, uvidime 🙂

zuzu1108
8. dec 2012

@domuska11 ved to jé o chvilocku 🙂 . Super, ze si sa uz takto super naladila 🙂 . Tak som zvedava aky protokol budete mat. Ja pojdem uz na buduci tyzden na OPU 🙂 . A v januari ideme na KET 😉 .

zuzu1108
13. dec 2012

Ahojte 🙂 . Tak dnesne OPU mame uspesne za sebou 🙂 . Mame 15 vajicok, uvidime ako budu dobci oomracovat zajtra 🙂 .

silverm
14. dec 2012

Ahojte, pridávam sa k Vám. Mám za sebou 1. IVF úspešné - potrat v 20 tt., a včera potvrdený neúspešný KET a rada by som šla hneď na ďalší pokus, len mám pocit, že cez sviatky v centre nebudú pracovať. Takže skôr január 2013. Mám ešte 4 zmrazené embryjka.

zuzu1108
14. dec 2012

@silverm ahoj 🙂 . Jaaj to mi je luto ☹ . Tak drzim paste na januar 🙂 . A do ktoreho centra ides?

silverm
14. dec 2012

@zuzu1108 Ahoj, no.. myslím, že každá z nás tu má to svoje "trápenie", ale ľudia mávajú aj väčšie a niekedy neriešiteľné problémy a toto verím, že každej z nás skôr či neskôr vyjde, aj keď stále cítime pocit krivdy, prečo práve my 😠 Chodím do SPLNu, KE.

silverm
14. dec 2012

@zuzu1108 a.. ďakujem, tiež držím päste pri vašom januárovom KET. Budem to tu sledovať. 😉

zuzu1108
14. dec 2012

@silverm ahoj 🙂 . To mas pravdu, kazda mame nieco, ale naozaj ludia maju strasne niektore trapenia. Dakujem 🙂 a to potom KET sa zacina branim tabl? Uz ziadne injekcie, ze 🙂 ?

siinda
15. dec 2012

@silverm ja som na tom podobne,,tiež v januari KET,,ale my mame len jedneho mrazacika..tak dufam že zecneme rok 2013 ako tehulky 🙂

silverm
16. dec 2012

@siinda ahoj, no práve preto, že bude len jeden, tak bude silný bojovník a šup do inej témy už ako tehľuky 😎

silverm
16. dec 2012

@zuzu1108 KET našťastie bez injekcií. Aj keď v živote by ma nenapadlo, že si budem sama pichať injekcie, a keď musíš, zrazu všetko ide.. Hlavne nech to celé úsilie stojí za to a že si tu všetky budeme písať len dobré výsledky

bambula27
16. dec 2012

Ahojte.... Tak, my sme mali OPU ..12.12.2012 🙂 Z vyse 20 folikov, boli nakoniec len 4 vajicka. Pre mna aj toto bol obrovsky uspech, kedze to naposledy dopadlo, ako to dopadlo. Na druhy den som volala, tak podarilo sa oplodnit 2, cize zajtra si uz idem pre svoje 2 bambulky 😵 Uz budu pri mamine. A dalej sa uz len modlit, aby sa mi udrzali.