icon

Mimotelové oplodnenie v novembri 2015

ckatka
26. okt 2015

ahojte, kto sa chysta na IVF teraz v najblizom mesiaci - dvoch?

Strana
z5
ckatka
autor
1. dec 2015

tak dievcata, Menopur viac-menej zabera, dneska mi tam "nieco" nasli, niektore mali aj 10 mm,... ale vsetko skor take este drobnejsie... tak mi k Menopuru pridali Orgalutran, odcakala som si predoperacne... az na vyssi tlak som OK, a v piatok mam prist na kontrolu a daku mi definitivny termin odberu... ach...uz nech je po tom...

ckatka
autor
4. dec 2015

no, endometrium 9mm, v oboch vajecnikoch 16 a 14mm folikuly plus par mensich,... odber v utorok, drzte palce 🙂

vronni
4. dec 2015

baby ahojte, mali ste nejake neziaduce ucinky z gonalu??

ckatka
autor
9. dec 2015

Tak ...dneska sa s vami musim podeliť...
Včera po odbere keď mi povedali že mame len 3 vajicka...tak som bola z toho strašne smutná...čakala som viac. Utešovala som sa tým, že hádam budú aspoň dobré.
Dnes rano mi volala embryologička, ze jedno bolo super zrelé a dve menej. Ale že skusila ISCI na všetky 3, ze cena 1-3 je aj tak rovnaká a nemáme co stratiť. A že sa oplodnili všetky tri! Baby ja som taká šťastná ...revem tu ako malé decko...pes sa po mne pozerá či mi nešibe. Hneď som volala mužovi a on nejak nebol schopný do telefónu ani slova...ja sa neviem dočkať kedy príde z práce...

vronni
9. dec 2015

@ckatka tak to je super. nech pekne rastu. ako sa hovori - dolezita je kvalita a nie kvantita 😀

vronni
9. dec 2015

a ja som bola dnes na sono - zatial cca 14 folikov, jeden uz pred dozretim, ale doki povedal ze aby sme sa neulakomili len na ten jeden, tak este cakame a v pondelok odber vajicok...uz teraz zacinam mat stres 😕

vronni
9. dec 2015

baby a este jednu otazku mam - mali sme pohovor s embryologickou a ta povedala ze po ET by sa nemali jest potraviny, ktore "privolavaju" menstruaciu. pamatam si ale jedine paradajky..nic viac.. a estte plesnove syry..viete o niecom takom?? co vam neodporucali jest aby ste nepodporili menstruaciu?

motycka84
10. dec 2015

@vronni ahoj, no v podstate vynechaj všetko, čo sa zakazuje tehotným ženám, lebo teraz "de facto" si "tehotná" - preto aj nosíš so sebou ten lístok, že si bola na ET (keby náhodou sa, nedajbože, niečo stalo a mala si ísť do nemocnice). Osobne si myslím, že jedna rajčina, jeden pohár červeného vína ... neuškodí. Škodí extrém. Hlavne, žiadna námaha (cvičenie, manželské "povinnosti", umývanie okien 😀 ) a hlavne - nestresuj!

ckatka
autor
10. dec 2015

@vronni mne nepovedali nic....vobec nic...ze cele je to loteria a je len na prirode a na tvojom tele a tych malinkych, ci sa chytia alebo nie,...viac uz spravit nevieme,...kamoska otehotnela pocas tyzdna v Tatrach, denno denne narocne tury, narocne vystupy, fyzicky v koncoch,...a babo sa uchytilo 🙂

ckatka
autor
11. dec 2015

drzte palce dievcata,.... dnes mi vlozili tri embrya 5 bunkove... ze nie su top kvality, a nepredpokladaju ze by prezili mrazenie a rozmrazovanie - a zasa vyhodit jedno nam bolo luto...
tak snad sa nieco uchyti a snad nebudu viac ako dve :D :D :D

dohna
11. dec 2015

@ckatka že 3 :O ty brďo klobúk dolu 🙂 ja by som mala problém rozhodnúť sa pre 2 🙂

ckatka
autor
11. dec 2015

@dohna ked mi povedali ze jedno by sa muselo vyhodit :( ze sa neda mrazit...tak sme to riskli

dohna
11. dec 2015

@ckatka JJ no som zvedavá 🙂 daj potom vedieť 🙂 trojčatá som veru dlho nevidela 😀 😀 😀

ckatka
autor
11. dec 2015

@dohna neplas :D :D
vraj nedavno na antolskej jednej kocke vkladali 2 embrya - a jedno sa este rozdelilo, tak caka tri ;)

reawilson
19. dec 2015

@ckatka tak co?? Podarilo sa???
Ja som dnes 8 dni po ET a maaam duuuuusika. Veľmi sa to odfotiť nedá mobilom, ale voľným okom to vidno lepšie ako včera. Dufam ze zajtra vam dam aj fotku 🙂

ckatka
autor
21. dec 2015

@reawilson neviem este :(

pufa
21. dec 2015

@ckatka este si si nerobila test?

ckatka
autor
21. dec 2015

@pufa robila, ale len take mikrodusiky su tam, skoro neviditelne,...a spinim trochu, tak neviem :( na krv idem v stredu

vronni
21. dec 2015

@ckatka juuj drzim palce aby dusik zosilnel a spinenie prestalo.

pufa
22. dec 2015

@ckatka drzim palce. este je velmi skoro, dusiky su dobre znamenie a spinenie moze byt pri uhniezdovani. zelam vela trpezlivosti a dobry vysledok, budem rada ak mi das vediet 🙂

petraoles
4. jan 2016

Ahojte viete ako je to s platenim (cez poistovnu) ked je 2x ET?

Strana
z5