Mimotelové oplodnenie v novembri 2016
Koceny..ktorú z vás čaká ivf v novembri?? Sem saaa!!! 😉 Vymenme si pozitívnu energiu😉
@babusik85 mala si zacat stimulovat aj ked ms neprisla???
@zuzankaa88 to mi nepovedali. len ze 2.11 mam zacat pichat..
a ja som sa aj zabudla opytat... :/
@babusik85 hmm tak nevies ci to je dobre ked este nemas a pichas :( skus pozistovat.... mavas nepravidelnu??
@m696 aj ja mam tak ze od 2 dc pichat
@zuzankaa88 ja mam pravidelnu.9.11 by som mala dostat.oni sa ma ani nepytali,ze aky dlhy zvyknem mat cyklus.
Uz mam len jednu injekciu na zajtra.utorok kontrola
@lenus7 my sme zatial po ket ....takze sa uvidi ale neverim
@zuzankaa88 ja som uz bola v januari, a vtedy partner dostal ponuku do zahranicia, a reku ja co budem robit doma sama, isla som za sestrou do Londyna opatrovat malu neterku 😉 potom som sa vratila na SK v maji, a zistili mi cystu, a dokonca aj mam znizenu funkciu stitnej zlazy :-/ endokrinolog povedal vtedy, ze cca 3 mesiace treba cakat, kym TSH hodnota bude normalna. Uz bolo leto a ja stale nist. Cystu uz nemam chvalabohu, ale teraz nie sme doma. Som trpezlivy clovek, ale dufam, ze uz konecne v januari/ februari to dame 😉 repromedica ba. Ty kam chodis?
@angel1982 aha, ja som SPLN KE
@babusik85 ano, mm ma aozospermiu, chirurgicky mu zobrali 4 ampulky spermii. Takze mame aj na tento, druhy, ivf cyklus.
Ja som mu nasadila well man multivitamin pre muzov, pevne verim, ze mu to v buducnosti pomoze. Jemu nikdy nezistili, kde je chyba, vsetky scany a vysetrenia mal normalne.
Tvojmu mm zistili, kde je chyba?
Drzim velmi palce
@oslo1 ani u mojho nezistili... on ma 12 ampuliek. v kazdej su zevraj 2spermia. bojim sa, ci to nebude malo.
ale jemu uz zobrali davnejsie...
mozno odvtedy uz zase ma.. trosku sa bojim, ale pevne verim ze tie prave spermie na nas cakaju 🙂 🙂
dakujem, a ja Vam drzim palceky a daj potom vediet, ze ako pokracujete. ja stimulujem, zajtra idem na kontrolu.
kuknem aj ten well man multivitamin 🙂
Tak hladim sa, dnes kontrola po 6 dňoch Merionalu. Mam okolo 5 dominantnych folikulov ostatne sú este maličké. Nieje to malo? Ake máte skúsenosti?
@nike8 neboj aj tie male este podrastu 🙂 radsej menej a kvalitne ako 20 a nekvalitne
@babusik85 ahoj,
toto je pre mm: https://www.amazon.co.uk/Vitabiotics-Wellman-Co...
a toto pre mna: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B001JB25NO/...
Tak od zajtra gonal a fraxiparin... už len pár krockov ... a budem v cieli.... 🙂
@zuzankaa88 tak držím palce 🙂 a koľko toho gonalu budeš pichať? ja iba 75 jednotiek lebo mám hrozne vysoké amh...
To je kolko hrozne vysoke?? Ja som si mysle ze tiez ken 75 budem pichat lebo som nizka a chudsia tak som myslela ze vysoke mi neda :( a dal mi 200 tak sa aj bojim ze ako to budem zvladat... kvoli mojmu amh mi dal asi taku vysku lebo ja mam zase na vek celkom nizke 1,6 amh
@zuzankaa88 ja tiez picham 175... ja som sa opytala, ze ake mam krvne vysledky, hormonalny profil, ale ze vsetko OK.
hodnoty ani neviem. myslis, ze aj sestricka by mi mohla ukazat vysledky?
@zuzankaa88 Ja mám amh niečo nad 12.
Ahoj kočky 🙂 pridam sa k vam aj ja sice v novembri uz asi stimulku nestiham pretože sa stale niečo posuva ale v decembri to dufam dotiahneme do šťastneho konca ...dnes mi konečne po 5tyždnoch schvalili ziadost 🙂
@babusik85 setricka nemoze hovorit, nato sa spytaj doktora ze aku mas hodnotu amh
@elis14 ahoj, super 🙂 tak nech ti to cakanie rychlo zbehne
@m696 fiiha to je fakt ze az veeelmi vysoke.... co nato doktor?? Ale mozes byt rada, lepsie ako mat nizke ;) kolko mas rokov??
Ahojte..dnes mi prišla sms z poisťovne,že mi schválili žiadost..a môžme ísť do toho dúfam,že všetky budeme mať krásne vianoce 😉
@lenus7 ahoj, no to je super 🙂 stihate uz v novembri so stimulkou?? 🙂
@zuzankaa88 Áno stihame.. dúfam že všetko bude ok.
Ty už o týždeň začínaš..už sa Ti to kráti 😉

@oslo1 ahoj! pises, ze mm brali chirurgucky spermie. ma azoospermiu? lebo moj ano, tiez mu chirurgicky zobrali.