Mimotelové oplodnenie v novembri 2016
Koceny..ktorú z vás čaká ivf v novembri?? Sem saaa!!! 😉 Vymenme si pozitívnu energiu😉
@elis14 U mňa 2týždne len to záleží kedy presne to centrum poslalo ale už mi je ľahšie že to schválili..aj ja rátam že tak týždeň to bude trvať a že to stihnem ešte začať v novembri.
Chodím do KE do Splnu a ty? A kedy ti má prísť ms? Mne 21.11 ale stále mi mešká takže rátam že neskôr. Ale to nevadí.
Helios martin ja som podpisala3.10 a do poistovne to poslali az 20.10.takxe dost neskoro...ms som mala dostat 3.11.ale este stale nic tiez mi meska asi stoho stresu takze ja budem mat stimulku az v decembri
Ahojte baby, aj mne dosla uz sms-ka z Dôvery, ze to mam schvalene, este minuly tyzden, ale z CAR sa mi tiez este neodzvali, tak dufam, ze coskro zavolaju a zacneme 🙂
@zuzankaa88 Lekárka mi na to vysoké amh povedala len že si musíme dať pozor aby som nedostala ovariálny hyperstimulačný syndróm - preto tie nízke dávky gonalu a ešte mi povedala že vzhľadom na výšku amh celkom nerozumie tomu, prečo som mala po stimulke (hoci iba clostillom) iba jedno vajko :/ no a mám 29 rokov 🙂 Ty si už začala so stimulkou?
@lenus7 ahoj, hej u mňa to je už dva mesiace. Včera som mala len taký úplne trochu hnedý výtok a začali ma aj prsia bolieť, tak som sa tešila že mi už dojde mrcha jedna - ale stále nič. Tak dnes som už písala do CAR či by sme tomu nemohli nejak pomôcť 🙂 Ty si už mala koľko IVF? a v akej si teraz fáze?
@m696 no vidis 🙂 ja 28 a poooodstatne nizsie amh, no ja buduci tyzden zacinam pichat gonal od 16.11. Som zvedava co a ako to pojde, dufam ze vajok bude aspon 10 ze by sa nieco aj zmrazilo
@zuzankaa88 a ten termín 16.11. máš fixný alebo Ti to závisí od toho, či Ti dojde mrcha?
@m696 fixny termin ani, ja mam pravidelny, mam dostat 13 v nedelu lenze ked dr pocital ta zle vychadzal vyber aj vklad na vikend a oni nerobia... ta berem od 2.11 do 11.11 tabletky na posunutie a a potom na druhy az 4 den dostanem a to vychadza ze bud 14 alebo 15 o je jedno len 16 zacnem pichat ci uz to bude 2 alebo 3 den cyklu.... cize 16 zacinam, 28 vyber a 2.12 vklad 🙂
Ahojte baby hlasim sa k Vam aj ja, ja mam uz po stimulke aj po vklade zial neuspesne, prva krv vysoke HCG a druha uz mi HCG kleslo na 17 cize som o babo prisla :( tak mam teraz mrchu a na dalsi cyklus ideme do toho znova. Idem na KET v decembri, tak hadam budem mat pekny vianocny darcek a vsetky co sme tu 🙂
@m696 Ja som bola na jednom IUI a na jednom IVF z ktorého som mala úspešne 2vajka a obidve sme si dali vložiť aj hcg mi vyskočilo na 80 ale nakoniec z toho nič nebolo. A teraz sme sa rozhodli,že to skúsime druhý krát.Žiadosť máme schválenú a čakáme kedy sa ozvú z centra a dufam,že do 21.11 zavolajú vtedy ma prísť mrška. Ja som po prvom IVF špinila 5dní a na 6deň som začala krvácať.
Tak možno sa ti ešte spustí.
Ach dievčence všetkým prajem nech sa to podarí ✊
dievcence, tak ja idem v pondelok na vyber vajok. Tak mi drzte palce, aby vsetky boli dobre a zdrave a mala som vela dobrych a zdravyh embryok. 🙂
@zuzankaa88 ahaaa jasné 🙂 tak veľmi silno držím palce 😀
Babenky chcem od Vas poradit neviem co mam urobit, v oktobri som bola na ET podarilo sa len bohuzial aj odislo, dostala som menzes momentalne este mam a mam dilemu z toho ci mam ist dalsi cyklus na KET, alebo pockat este. Ci je ist lepsie teraz kym je telo este nadopovane hormonmi. Pisala som aj vyssie , ja chcem moc ist na KET boli ste niektora hned po uspesnom /neuspesnom ET na dasli cyklus na KET ?... poradte mi
@miskab urcite ti v centre povedia ci je vhodne ist hned slebo pockat. Vacsinou pri prirodzenom tehotenstve a naslednym potratom zvykne byt aspon 3 mesacna pauza
No dnes tretia dávka gonalu...pero skoro prázdne...napätie vo vaječníkoch...pichanie...len dúfam,ze pekne rastu moje drobce... kazdy deň sa s nimi rozpravam..asi mi uz hrabe 😃😃😃 ...len som stále unavená...len by som spala...už len čakám na výsledky krvi k predoperačnému...a zajtra kontrola v heliose....

Ahojte baby...dnes prvá dávka gonal 225 mg+ fraxiparin...a hneď po polhodine také tlaky v bruchu,ze až...nič...to dám...už to zvládnem dáko...