icon

Mimotelové oplodnenie v novembri 2016

bbarca1
24. okt 2016

Koceny..ktorú z vás čaká ivf v novembri?? Sem saaa!!! 😉 Vymenme si pozitívnu energiu😉

bbarca1
autor
8. nov 2016

Ahojte baby...dnes prvá dávka gonal 225 mg+ fraxiparin...a hneď po polhodine také tlaky v bruchu,ze až...nič...to dám...už to zvládnem dáko...

elis14
8. nov 2016

@lenus7 ahoj aj mne vcera prisla sms z poistovne ale este musim pockat pokial mi pride sms aj s CAR a az potom mozme zacat zo stimulkou...tebe staci sms s poistovne ?

lenus7
8. nov 2016

@elis14 Ahoj nie nestačí,ale verím že sa mi stihnú ozvať z centra do ms. A ak nie tak budem musieť čakať 😳 Ani neviem ako dlho trvá pokiaľ príde odpoveď do centra. Tebe kedy ma dôjsť ms?

lenus7
8. nov 2016

@bbarca1 Áno zvládneš veď mi baby toho vydržíme veľa čo sa bolesti týka. 😉 Musíme len vydržať..vydržať..vydržať

elis14
8. nov 2016

@lenus7 mne trvalo tyzden od kedy to prislo z CAR do dovery tak dufam ze to tak bude aj naopak a kam chodis ?

lenus7
8. nov 2016

@elis14 U mňa 2týždne len to záleží kedy presne to centrum poslalo ale už mi je ľahšie že to schválili..aj ja rátam že tak týždeň to bude trvať a že to stihnem ešte začať v novembri.
Chodím do KE do Splnu a ty? A kedy ti má prísť ms? Mne 21.11 ale stále mi mešká takže rátam že neskôr. Ale to nevadí.

elis14
8. nov 2016

Helios martin ja som podpisala3.10 a do poistovne to poslali az 20.10.takxe dost neskoro...ms som mala dostat 3.11.ale este stale nic tiez mi meska asi stoho stresu takze ja budem mat stimulku az v decembri

ana1012
8. nov 2016

Ahojte baby, aj mne dosla uz sms-ka z Dôvery, ze to mam schvalene, este minuly tyzden, ale z CAR sa mi tiez este neodzvali, tak dufam, ze coskro zavolaju a zacneme 🙂

elis14
8. nov 2016

@ana1012 ahoj tak budes dalsia medzi nami...mne bolo radene volat do CAR tak do tyzdna od sms z poistovne tak pockam tyzden a skusim zavolat co a ako

m696
8. nov 2016

@zuzankaa88 Lekárka mi na to vysoké amh povedala len že si musíme dať pozor aby som nedostala ovariálny hyperstimulačný syndróm - preto tie nízke dávky gonalu a ešte mi povedala že vzhľadom na výšku amh celkom nerozumie tomu, prečo som mala po stimulke (hoci iba clostillom) iba jedno vajko :/ no a mám 29 rokov 🙂 Ty si už začala so stimulkou?

m696
8. nov 2016

@lenus7 ahoj, hej u mňa to je už dva mesiace. Včera som mala len taký úplne trochu hnedý výtok a začali ma aj prsia bolieť, tak som sa tešila že mi už dojde mrcha jedna - ale stále nič. Tak dnes som už písala do CAR či by sme tomu nemohli nejak pomôcť 🙂 Ty si už mala koľko IVF? a v akej si teraz fáze?

zuzankaa88
8. nov 2016

@m696 no vidis 🙂 ja 28 a poooodstatne nizsie amh, no ja buduci tyzden zacinam pichat gonal od 16.11. Som zvedava co a ako to pojde, dufam ze vajok bude aspon 10 ze by sa nieco aj zmrazilo

ana1012
8. nov 2016

@elis14 ano? no mne hovorili, ze mi zavolaju, ved skusim pockat este tento tyzden, pokial mi nezavolaju, tak skusim im ja 🙂 ... uz mi aj vtedy povedali, ze budem mat dlhy protokol 🙂

elis14
8. nov 2016

@ana1012 aj mne povedali ze sa ozvu ale vela kociek na podobnych temach spominali ze vyvolavali do CAR tak uvidim ale tie pockam tyzden ..aj mne povedali ze budem mat dlhy protokol

m696
8. nov 2016

@zuzankaa88 a ten termín 16.11. máš fixný alebo Ti to závisí od toho, či Ti dojde mrcha?

ana1012
8. nov 2016

@elis14 aha, tak ptoom, prostim ta, daj vediet, ci sa ti ozvali alebo nie, budem zvedava 🙂

zuzankaa88
8. nov 2016

@m696 fixny termin ani, ja mam pravidelny, mam dostat 13 v nedelu lenze ked dr pocital ta zle vychadzal vyber aj vklad na vikend a oni nerobia... ta berem od 2.11 do 11.11 tabletky na posunutie a a potom na druhy az 4 den dostanem a to vychadza ze bud 14 alebo 15 o je jedno len 16 zacnem pichat ci uz to bude 2 alebo 3 den cyklu.... cize 16 zacinam, 28 vyber a 2.12 vklad 🙂

miskab
8. nov 2016

Ahojte baby hlasim sa k Vam aj ja, ja mam uz po stimulke aj po vklade zial neuspesne, prva krv vysoke HCG a druha uz mi HCG kleslo na 17 cize som o babo prisla :( tak mam teraz mrchu a na dalsi cyklus ideme do toho znova. Idem na KET v decembri, tak hadam budem mat pekny vianocny darcek a vsetky co sme tu 🙂

lenus7
8. nov 2016

@m696 Ja som bola na jednom IUI a na jednom IVF z ktorého som mala úspešne 2vajka a obidve sme si dali vložiť aj hcg mi vyskočilo na 80 ale nakoniec z toho nič nebolo. A teraz sme sa rozhodli,že to skúsime druhý krát.Žiadosť máme schválenú a čakáme kedy sa ozvú z centra a dufam,že do 21.11 zavolajú vtedy ma prísť mrška. Ja som po prvom IVF špinila 5dní a na 6deň som začala krvácať.
Tak možno sa ti ešte spustí.
Ach dievčence všetkým prajem nech sa to podarí ✊

elis14
9. nov 2016

@ana1012 ok ozvem sa urcite 🙂

oslo1
9. nov 2016

dievcence, tak ja idem v pondelok na vyber vajok. Tak mi drzte palce, aby vsetky boli dobre a zdrave a mala som vela dobrych a zdravyh embryok. 🙂

m696
9. nov 2016

@lenus7 ano ano musíme si navzájom držať prsty 🙂

babusik85
9. nov 2016

@oslo1 drzime palceky 🙂
kolko dni si stimulovala?

m696
9. nov 2016

@zuzankaa88 ahaaa jasné 🙂 tak veľmi silno držím palce 😀

miskab
9. nov 2016

Babenky chcem od Vas poradit neviem co mam urobit, v oktobri som bola na ET podarilo sa len bohuzial aj odislo, dostala som menzes momentalne este mam a mam dilemu z toho ci mam ist dalsi cyklus na KET, alebo pockat este. Ci je ist lepsie teraz kym je telo este nadopovane hormonmi. Pisala som aj vyssie , ja chcem moc ist na KET boli ste niektora hned po uspesnom /neuspesnom ET na dasli cyklus na KET ?... poradte mi

zuzankaa88
9. nov 2016

@miskab urcite ti v centre povedia ci je vhodne ist hned slebo pockat. Vacsinou pri prirodzenom tehotenstve a naslednym potratom zvykne byt aspon 3 mesacna pauza

oslo1
9. nov 2016

@miskab v Anglicku sa robi back to back, to znamena, ze ziadna pauza medzi ivf/ket nemusi byt.

@babusik85 stimulovat sme zacali 29/10/16
Poslednu injekciu HCG si davam v sobotu o 21,00
V pondelok o 9,00 mam egg collection. Tak dufam pevne, ze vlaky pojdu 🙂 aby tom to stihla vsetko nacas.

bbarca1
autor
10. nov 2016

No dnes tretia dávka gonalu...pero skoro prázdne...napätie vo vaječníkoch...pichanie...len dúfam,ze pekne rastu moje drobce... kazdy deň sa s nimi rozpravam..asi mi uz hrabe 😃😃😃 ...len som stále unavená...len by som spala...už len čakám na výsledky krvi k predoperačnému...a zajtra kontrola v heliose....

miskab
10. nov 2016

@oslo1 dakujem za info,

babusik85
10. nov 2016

@bbarca1 aj ja mam rozne bolesti. aj pri moceni. ja som myslela, ze mam asi zapal, lebo take bolesti mam, ale zevraj od injekcii.
a strasne som nafuknuta.