Mimotelové oplodnenie v novembri 2016
Koceny..ktorú z vás čaká ivf v novembri?? Sem saaa!!! 😉 Vymenme si pozitívnu energiu😉
@m696 sice otazka nebola smerovana na mna. 🙂 ale ja som tiez pichala gonal 5dni, 175jednotiek denne, cize nemalo, ale velmi u mna nezabralo. teraz picham menopur. gonal v tom je lepsi, ze je to pero, netreba miesat, len rovno pichnes. ostatne treba miesat.
mne picha manzel, sama by som nedokazala.
Gonal je celkom fajn,da sa lahko pichnut.ale cetrotide napr.by som isto nevedela.mna strasne stipe a aj potom mam bolesti.
Kočky znížil mi dávku gonalu na 175... fajne...rastie mi tam 18 bojovníkov 😃
@bbarca1 fiiiha to je dost 🙂 a kolko si mala doteraz pichat??
@zuzankaa88 do včera som pichala 225
@bbarca1 ja zacinam s 200, a taku vysoku davku ti dal kvoli comu??? Jooj dufam ze aj ja budem mat dost 🙂
@babusik85 aj ja tam mám cystu.. našťastie sa zmenšuje...ale napodiv vajíčok je fakt dosť..
@zuzankaa88 najprv som mala napísanú dávku 162,5 ...a sa mu zdalo málo...tak zvýšil na 225 a dnes mi kázal dať už len 175... plne dôverujem...verím,ze vie čo robi
@bbarca1 a kedy mas vyber???
Do heliosu martin ja nemam este ani lieky takze ja musim cakat pokial sa mi neozvu ist tam a az potom mozme zacat ☹ mam take nutkanie tam dnes zavolat
@elis14 kludne zavolaj a spytaj sa 🙂 kedy mas dostat mrchu??
@zuzankaa88 niekedy budúci týždeň..este neviem...
@zuzankaa88 uz som dostala dnes takze az buduci mesiac zacnem hadam 🙂
Presne tak hovorim si ze vsetko je tak ako ma byt 🙂 ked cakam na vytuzene babatko uz niaky ten rocik tak mesiac ma uz nezabije kedze verim tomu ze nam vsetko vide 🙂
Tak..tak presne 😏

@babusik85 áno môže to byť z toho...ale my to zvládneme😉