Mimotelové oplodnenie v novembri 2016
Koceny..ktorú z vás čaká ivf v novembri?? Sem saaa!!! 😉 Vymenme si pozitívnu energiu😉
Ahojte baby, uz aj mne volali z CAR., ze 1.IVF mam schvalene poistovnou. Na konzultaciu mam ist ku koncu novembra. Chcem sa vas pekne opytat, co sa riesi na tej knzultacii? To vam vtedy predpisali tie injekcie a povedali postup, teda ci dlhy alebo kratky protokol? Alebo co? Dakujem 🙂
@ana1012 ja som vychytala dlhý...od 16dc som papala proveru 2x denne..10dni..potom som od 23dc začala pichať decapeptyl....a čakala som na mrchu...tá mi meškala 8 dní...keď prišla tak na 3dc som začala pichat k decapeptylu gonal 225jednotiek...a keďže mám trošku problémy S krvickou musím pichať fraxiparin...včera som bola na kontrole a napočítal 18folikul...v utorok idem na ďalšiu kontrolu+máme sedenie S embryologickou...hádam budúci týždeň bude aj po odbere 🙂 ak stihas a začneš S prípravou tento mesiac tak to trvá cca 1 a pol mesiaca...záleží od toho ako budeš reagovať..či neochorie a tak....
@bbarca1 fiha, pekne to vyzera s tymi 18.-timi folikulmi 🙂 nech to pekne vyjde! 🙂 ... no uvidim, ked budem mat dlhy, tak zacnem asi az v decembri, ked to trva jeden a pol mesiaca,kedze par dni po konzultacii by som mala dostat ms. Ked mi dosiel mail od poistovne, tak viem, ze som tam mala napisane 4 balenia dipherline, gonal 900 2 balenia a gonal 450 jedno balenie, ale tam bolo nieco poznacenie , ze na jeden IVF cyklus, tak sa necham prekvapit ...
ahojte dievcence, tak uz som po, mala som 11 vajicok. Zda sa mi malo, minule som mala 15.
Ale co je dolezite, chcela som, aby manzelovi zobrali tiez spermie z ejakulatu a mal tam spermie 🙂. Baby ja som taka rada, tak pouzili fresh sample 🙂
ako sms ti prisla? a co mas? ja mam Doveru, ked aj ty mas, tak podla mna, zajtra by ti asi mali volat
@babusik85 ahoj no ako po opu???
@zuzankaa88 ahooj!mala som styri vajicka.z toho 3zrele.a tri aj oplodnili.😊😊😊 tesim sa,pre nas je to velky uspech.velmi verime,ze vsetky tri preziju a budeme velka rodinka ☺ mame PK,tak cez vikend uvidime..
Inak OPU celkom ok,trosku mi este pobolieva brusko,ale da sa vydrzat
@babusik85 supeer uz len cakat 🙂 ja od zajtra zacinam pichat gonal 🙂

Necham to na pondelok to bude tyzden od sms z poistovne a potom sa ozvem 🙂