Mimotelové oplodnenie v novembri 2016
Koceny..ktorú z vás čaká ivf v novembri?? Sem saaa!!! 😉 Vymenme si pozitívnu energiu😉
@zuzankaa88 ahoj 🙂 ja už pichám gonal od soboty 🙂
@m696 ahoj.... a ake mas pocity??? Po gonale??? Vsetko v poho??? Ja trosku stresujem ale tak po zajtrajsku uz snad nebudem....🙂
dievcata darujem nacate pero Gonal F, zostalo v nom 200 UI, striktne skladovane v chladnicke, v pripade zaujmu vieme v autochladnicke aj priblizit na trase NR - BA. Nacate 11.11.16., treba minut do 28 dni od datumu prveho pouzitia.
Baby myslite na mňa, dnes mam opu. Za chvíľku idem na salu
@zuzankaa88 ahoj, ja sa cítim úplne normálne, len v robote máme teraz hrozné stresy tak sa bojím aby mi to negatívne neovplyvnilo stimulku. Zajtra idem na folikulometriu, tak dúfam že tam budem mať nejaké folíky pretože v bruchu vôbec nič necítim - čo zvyknú niektoré kočky písať že sa cítia také nafúknuté - tak ja nič. A Ty ako znášaš ten gonal?
@m696 ahojky, a kolky den stimulujes?? Ja dnes druhy krat picham gonal, prva inj bola v poho... citim pichanie vajecnikov sem tam ale to skor z menzesu ako gonalu :D ja kontrola az v stredu tak do vtedy hadam budu aspon 10 poriadne 🙂 verim, verim
@zuzankaa88 ja som dnes pichala šiesty deň, zajtra si už nemám pichnúť. A akú máš dávku? Ja 75 jednotiek.
@m696 no ja mam pichat gonal 10 dni a 200 denne 🙂 ty mas dost nizku davku beres este nieco? Mas kratky protokol?
Dievcence, tak zajtra ideme na vklad. Tak nam drzte palceky x
@oslo1 drzime 🙂 velmi silno ;)
Ahojte dievčatá . Aj mna čaká IVF v novembri. Síce len dnes som začala pichat merional a mám z toho hrozný strach, prvý krát si picham a bojím sa odberu vajíčok, ten ma čaká cca 28.-29. Novembra . No aspon som sa trochu vykecala ☺️ Hihi ahojte a držím palčeky
Ahojte 🙂 Ja zacinam stimulovat tesne po Vianociach 10 dni Menopurom 225. Bude to moje 3.IVF. Prve dve boli v Heliose a tretie Spln KE 😉
@sasenka6 aj ja mam vyber 28.11 🙂 injekcie sa daju adpon gonal je uplne v pohode
@linaya ahoj 🙂 ja som tiez v splne dnes picham uz 4x gonal.... cim stimulujes??
Ja Menopurom 🙂

@ana1012 som plna ocakavia ako vsetko dopadne ale verim ze dobre