icon

Mimotelové oplodnenie v novembri 2016

bbarca1
24. okt 2016

Koceny..ktorú z vás čaká ivf v novembri?? Sem saaa!!! 😉 Vymenme si pozitívnu energiu😉

lenus7
19. nov 2016

@zuzankaa88 Ahoj pozerám že už Ti to začalo 😉 Na ktorý deň ms si začala pichať? A máš krátky či dlhý protokol? Ja idem v utorok do Splnu tak zistím,že čo pre mňa prichystali 😉 Držím palce samozrejme všetkým ✊

zuzankaa88
19. nov 2016

@lenus7 picham od 2 dc 🙂 mam kratky s gonalom, po kontrole v stredu pridavam cetrotide a potom uz len ovitrele. Drzim palce potom, kedy mas dostat mrchu??

zuzankaa88
19. nov 2016

@linaya mas kratky ci dlhy protokol?? Este nieco ti pridali ci le to mas? Aku davku??

sasenka6
19. nov 2016

@zuzankaa88
A pichas si ho sama ? Lebo ja som taky antitalent a samozrejme mám modrinu na bruchu , ze ci nemáš nejaké tipy a triky na pichanie 🙂

linaya
19. nov 2016

10 dnovy,225 jednotiek okrem Menopuru nemam mat nic ine

zuzankaa88
19. nov 2016

@sasenka6 picha mi ho priatel 🙂 ale nic to nieje.... postupujeme podla navidu plus videjko na youtube 🙂 prkne pomaly prilozit ihlu a pritlacit na kozu.... nie ze slahnes rychlostou :D inak nemam modrinky vobec a dnes 5x pichame .... nebolia ta krize??? Lebo mna straaaaasne neviem ci to moze suvisiet s gonalom alebo stimulkou

m696
19. nov 2016

@zuzankaa88 nič okrem gonalu neberiem. včera som bola na folikulometrii, mám okolo 28 folikulov 11mm - znížili mi teda dávku gonalu na 50 jednotiek a v pondelok mám ísť na ďalší ultrazvuk. Zajtra som si mala pichnúť aj cetrotide - ale v žiadnej lekárni som ho nevedela zohnať :/

dena22
20. nov 2016

@m696 kuk na Samoplatci IVF. Kolko stoja lieky. Mozno najdes niekoho, kto ma cetrotide a byva blizko, ze si to este dnes zozenies.

zuzankaa88
20. nov 2016

@m696 a ty nie si z ke?

sasenka6
20. nov 2016

@zuzankaa88
Ja si ho picham sama a práveže mi bolo povedané ze švihom a nie pomaly . :D dnes som pichala 2x a uz to bolo lepšie . Mna zatiaľ neboli nič, sem tam brucho ale to je skôr z MS. Ja sa strašne bojím OHSS ze budem mat. Aj ti upravovali dávku? Kedy si išla na prvú kontrolu ?

zuzankaa88
20. nov 2016

@sasenka6 ja mam celych 10 dni davku 200.... zacala som v stredu.... a az v stredu mam kontrolu takze zatial neviem nic :( skus dnes pichnut pomalsie a uvidis co je pre teba lepsie

linaya
20. nov 2016

Baby ja vas obdivujem,ze si dokazete pichnut sami 🙂 Ja som to raz zkusala a nedokazala som si sama pichnut 🙂 Mne pichala (a bude) segra alebo suseda.

lenus7
20. nov 2016

@zuzankaa88 Aj ja Tebe držím palce. Ja mám dostať 21.11 čiže zajtra ale vždy mi mešká, tak uvidím či to rozbehnem už tento týždeň.. ale podľa všetkého by to mohlo tak byť. Určite dám vedieť. Ty sa cítiš ok? Zvladaš tie infekcie v pohode?

lenus7
20. nov 2016

@m696 Ahoj a odkiaľ si? Ja mám 3injekcie cetrotide ale EXP mu končí tento mesiac.. ja už ich nestihnem použiť. Ja som z PO. Tak keby si bývalá niekde po blízku tak by nebol problém.

sasenka6
20. nov 2016

@zuzankaa88
To vážne ? Ja idem na kontrolu uz zajtra po 3. Injekcii a podľa toho ako to bude vyzerať mi buď zmení dávku alebo nechá takú akú mám teraz. A máš aj ine lieky užívať k tym injekciam?

sasenka6
20. nov 2016

@linaya to keď okolnosti prinútia človeka a nemá nikoho naokolo kto by to pichol tak človek je prekvapený co všetko zvládne 🙂 túžba po bábätku je väčšia ako strach z pichnutia 🙂

zuzankaa88
20. nov 2016

@lenus7 hej uplne v pohode to zvladam len sa neviem dockat kontroly 🙂 som zvedava ako reagujem inac pohodka

zuzankaa88
20. nov 2016

@sasenka6 hej vazne 🙂 tiez by som brala skor kontrolu ale co uz, zatial vsetko ok u mna

lenus7
20. nov 2016

@zuzankaa88 a predoperačne si máš kedy spraviť? Už ti vraveli?

zuzankaa88
20. nov 2016

@lenus7 uz davno mi dal papierik, ten tyzden vybavim, lebo o tyzden v pondelok bude opu

elis14
21. nov 2016

@lenus7 ahoj tak dnes sme boli u koordinatorky a po hodinovej prednaske mam plnu hlavu informacii strach ale aj radost ...a vsak zacinam zo stimulkou az v decembri

zuzankaa88
21. nov 2016

@elis14 ved december je tu za chvilku 🙂 ja som mala tiez zacat v oktobri a nakoniec sme zacali az v novembri ;)

ana1012
21. nov 2016

@elis14 ahoj, a prosim ta, preco cam dali az na december? Uz nestihas so stimulkou ci preco? A co tam tak dlho?? 🙂

elis14
21. nov 2016

@zuzankaa88 hej je to zachvilku ale mala som zacinat v novembri len schvalenie trvalo dlho

elis14
21. nov 2016

@ana1012 ahoj uz nestiham musim cakat na menzes a potom zacnem jest tabletky a pichat injekcie ...pokial vsetko povysvetlovali a poukazovali preto tak dlho

lenus7
21. nov 2016

@elis14 To nevadí hlavne nech to výjde.. veď mesiac skôr či neskôr pri toľkom čakaní to už vydržíš. Mňa to čaká zajtra na 12 som objednana.. tak tiež som zvedavá. Dnes som mala dostať ms ale mne vždy mešká..tak uvidím čo mi povedia. Držím palce.

elis14
21. nov 2016

@lenus7 potom daj vediet mozno to stihnes aj teraz no presne mesiac hore dole ale verime ze nam to vide a to je hlavne ci o mesiac skor alebo neskor

ana1012
21. nov 2016

@elis14 ďakujem 🙂 a prosim ta, to co za tabltky musis jest? Ja som si myslela, ze to sa iba injekcie budu pichať 😁

elis14
22. nov 2016

@ana1012 prvych 10 dni mam jest tabletky a po 5 dnoch budem zaroven s liekami uz pichat aj injekcie...nazov tabletiek som si nezapamatala tak vobec neviem

zuzankaa88
22. nov 2016

@bbarca1 ahoj co nove u teba???