Mimotelové oplodnenie v novembri 2016
Koceny..ktorú z vás čaká ivf v novembri?? Sem saaa!!! 😉 Vymenme si pozitívnu energiu😉
@lenus7 picham od 2 dc 🙂 mam kratky s gonalom, po kontrole v stredu pridavam cetrotide a potom uz len ovitrele. Drzim palce potom, kedy mas dostat mrchu??
@linaya mas kratky ci dlhy protokol?? Este nieco ti pridali ci le to mas? Aku davku??
@zuzankaa88
A pichas si ho sama ? Lebo ja som taky antitalent a samozrejme mám modrinu na bruchu , ze ci nemáš nejaké tipy a triky na pichanie 🙂
10 dnovy,225 jednotiek okrem Menopuru nemam mat nic ine
@sasenka6 picha mi ho priatel 🙂 ale nic to nieje.... postupujeme podla navidu plus videjko na youtube 🙂 prkne pomaly prilozit ihlu a pritlacit na kozu.... nie ze slahnes rychlostou :D inak nemam modrinky vobec a dnes 5x pichame .... nebolia ta krize??? Lebo mna straaaaasne neviem ci to moze suvisiet s gonalom alebo stimulkou
@zuzankaa88 nič okrem gonalu neberiem. včera som bola na folikulometrii, mám okolo 28 folikulov 11mm - znížili mi teda dávku gonalu na 50 jednotiek a v pondelok mám ísť na ďalší ultrazvuk. Zajtra som si mala pichnúť aj cetrotide - ale v žiadnej lekárni som ho nevedela zohnať :/
@m696 a ty nie si z ke?
@zuzankaa88
Ja si ho picham sama a práveže mi bolo povedané ze švihom a nie pomaly . :D dnes som pichala 2x a uz to bolo lepšie . Mna zatiaľ neboli nič, sem tam brucho ale to je skôr z MS. Ja sa strašne bojím OHSS ze budem mat. Aj ti upravovali dávku? Kedy si išla na prvú kontrolu ?
@sasenka6 ja mam celych 10 dni davku 200.... zacala som v stredu.... a az v stredu mam kontrolu takze zatial neviem nic :( skus dnes pichnut pomalsie a uvidis co je pre teba lepsie
Baby ja vas obdivujem,ze si dokazete pichnut sami 🙂 Ja som to raz zkusala a nedokazala som si sama pichnut 🙂 Mne pichala (a bude) segra alebo suseda.
@zuzankaa88 Aj ja Tebe držím palce. Ja mám dostať 21.11 čiže zajtra ale vždy mi mešká, tak uvidím či to rozbehnem už tento týždeň.. ale podľa všetkého by to mohlo tak byť. Určite dám vedieť. Ty sa cítiš ok? Zvladaš tie infekcie v pohode?
@zuzankaa88
To vážne ? Ja idem na kontrolu uz zajtra po 3. Injekcii a podľa toho ako to bude vyzerať mi buď zmení dávku alebo nechá takú akú mám teraz. A máš aj ine lieky užívať k tym injekciam?
@lenus7 hej uplne v pohode to zvladam len sa neviem dockat kontroly 🙂 som zvedava ako reagujem inac pohodka
@sasenka6 hej vazne 🙂 tiez by som brala skor kontrolu ale co uz, zatial vsetko ok u mna
@zuzankaa88 a predoperačne si máš kedy spraviť? Už ti vraveli?
@lenus7 uz davno mi dal papierik, ten tyzden vybavim, lebo o tyzden v pondelok bude opu
@elis14 ved december je tu za chvilku 🙂 ja som mala tiez zacat v oktobri a nakoniec sme zacali az v novembri ;)
@zuzankaa88 hej je to zachvilku ale mala som zacinat v novembri len schvalenie trvalo dlho
@bbarca1 ahoj co nove u teba???

@zuzankaa88 Ahoj pozerám že už Ti to začalo 😉 Na ktorý deň ms si začala pichať? A máš krátky či dlhý protokol? Ja idem v utorok do Splnu tak zistím,že čo pre mňa prichystali 😉 Držím palce samozrejme všetkým ✊