icon

Mimotelové oplodnenie v novembri 2016

bbarca1
24. okt 2016

Koceny..ktorú z vás čaká ivf v novembri?? Sem saaa!!! 😉 Vymenme si pozitívnu energiu😉

bbarca1
autor
22. nov 2016

@zuzankaa88 ahoj...no u mňa sa nieje čím chváliť...dva dni pred odberom mi prerušili stimuláciu kvôli pri vysokej hodnote hormónov...bolo mi zle od žalúdka nemohla som nič jesť inak som mala hneď tazobu...myslela som,ze to je normalne... no nebolo tak to cele doktor prerušil...folikul bolo cez 20... všetko išlo super a v priebehu pár hodín bolo po všetkom....teraz musia prejsť dva cykly aby som znovu mohla začať stimulovať...

zuzankaa88
22. nov 2016

@bbarca1 fuuuuha to ma mrzi :( ani k odberu nedoslo???? Cize si dostala ohss?? A ako sa mas teraz??

bbarca1
autor
22. nov 2016

@zuzankaa88 ni... našťastie nedošlo k ohss ale ani som nešla na odber...fyzicky sa mám dobre...no dušička má stále bolí...zamrzí to

lenus7
22. nov 2016

@elis14 @zuzankaa88 Ahojte tak ja čakám na ms a na druhý ms mám ísť znova do centra a začnem s gonalom a s cetrotide. Tak už len nech mi príde potvora jedna. Vtedy mešká jak nemá. A keď ju nechcem tak vždy príde 😊

zuzankaa88
22. nov 2016

@lenus7 ano ako naschval 🙂 tak pis potom ako zacnes stimulku 🙂

sussah
22. nov 2016

@bbarca1 do akého centrá chodievas keď sa smiem opytat?

bbarca1
autor
22. nov 2016

@sussah do heliosu

linaya
22. nov 2016

Tak mne sa cela stimulka presunula na zaciatok januara,pretoze teraz by mi to vyslo tak,ze opu by mi vyslo presne na Stedry den 😀 takze januar je "nas" mesiac 😉

elis14
22. nov 2016

@lenus7 ahoj tak super stihas to este tentk mesiac 🙂 ...jedno ked zacneme neboj kazdej sa na to podarii budeme sa spolu tesit s drobcekou

elis14
22. nov 2016

@linaya ano byde to ten nas top mesia c aj moj 🙂

ywpismenkova
22. nov 2016

ahojte kocky, ja dnes 7dpt, 30.11 krv, mam dost silne ms bolesti od 1dpt a od 6dpt sa stupnuju - je aj cas kedy by som mala ms nemat v sebe estrimax a utros, mate podobnu skusenost?

sussah
23. nov 2016

@ywpismenkova áno ja sa presne takto cítim 3 ti deň...čisto na ms ale ''vdaka" utros ich nemám...v piatok 12 deň idem na krv

ywpismenkova
23. nov 2016

@sussah tak ti držím palce 🙂

sussah
23. nov 2016

@ywpismenkova ďakujem ale ja už cítim že to zase nevyšlo 😞 Aspon dúfam že aspoň tebe to vyjde 😉

martina333
23. nov 2016

Ahojte baby,nevesajte hlavu,ja som cez vikend spinila a strasne ma bolelo brucho,v pondelok rano som si spravila teho test,co bol 9. Den od vkladu a dve ciarky.....vecer ale neskutocne krce a zacala som krvacat,na druhy den ciarky uz neboli.Baby hlavne oddychujte a uvidite ze sa vam podari.....ja sa idem sustredit na prvy ket pri druhom IVF.Toto bol celkovo moj 5 vklad.1.ivf-uspesny ET,3x neuspesny KET,2.IVF- podla vsetkeho et neuspesny,kedze v piatok idem na krv.Este mame troch snehuliacikov tak musik mysliet pozitivne.Drzim Vam palce😉😉😉

lenus7
23. nov 2016

@martina333 Áno pozitívne myslenie robí veľa aj keď človek je netrpezliví ale s úsmevom ide všetko ľahšie.. Držím palce 😉

sussah
24. nov 2016

@lenus7 no ja som sa usmievala pri troch vkladoch...po stvrtom mi uz veru nie je do usmevu..

sussah
24. nov 2016

@martina333 ahoj, tak ja som oddychovala pozitivne naladena a aj tak nevyslo. Tak nech aspon tebe vyjde coskoro dalsi vklad.

linaya
24. nov 2016

@sussah to poznam :'( 4 vklady a nic. Clovek sa snazil byt v pohode,nedvihat tazke a bla ba bla a I ciarka na teste.....

babusik85
24. nov 2016

Baby vy ste vsetky stimulovali cez ms? myslim kratke protokoly?
lebo ja som mala kratky, ale ms mi nedosla, a pichala som aj tak.
Mala som len 3vajicka, podla mna preto, lebo stimulacia nebola cez ms. podla dr. som zle zareagovala,

zuzankaa88
24. nov 2016

@babusik85 no jasom zacinala na druhy den menstruacie

sussah
24. nov 2016

@linaya hej a este lekar mi povie, ze urcite som nebola v pohode..pozitivne naladena atd...ze mam samu seba oklamat a byt pozitivne naladena...ale to ze nemam za sebou zakladne vysetrenia, tak to mi nepovedal..

babusik85
24. nov 2016

@sussah a preco nemas zakladne vysetrenia? kam chodis?
ja totiz tiez nemam, ale zbytocne tlacim dr., zevraj nie je to potrebne, zbytocne by sme zatazovali organizmus... 😨

linaya
24. nov 2016

@sussah
@babusik85 kam chodite?

sussah
24. nov 2016

@babusik85 ja chodím do Ke Splnu. A ty? Hej podobný názor majú aj tam,ze zbytočne...ja si tie vyšetrenia obeham sama....nechcem už len tak naslepo vkladať embrya bez nejakej diagnózy....jednak tvoje zdravie a taktiež zbytočne vyhodené financie..

oslo1
24. nov 2016

@babusik85 aj mg sme zacali stimulovat druhy den menstruacie.
Ja som mala iba krvi vysetrend. A robili mi aj hystereskopiu, ked mi prve ivf s ket nevyslo. Nic nenasli, som zdrava ako repa.

sussah
24. nov 2016

@oslo1 a kde ti robili tu hysteroskopiu? Lebo aj ja planujem ale neviem či mám ísť za svojou gynekologickou

oslo1
24. nov 2016

@sussah st. Thomas v Londyne. Inak uplne zbytocny vykon. Ja som zdrava ako repa.

sussah
24. nov 2016

@oslo1 hm tiež som žila 7 rokov v Londyne...hysteroskopiu mi odporúčali z reprofit Brno..som po 4 neúspešnom vklade

oslo1
24. nov 2016

@sussah tak ano, ked si po 4 neuspesnom vklade, tak to by som zvazovala aj ja.
Mne to navrhli hned po prvom. Ale tak nevadi, aspon viem, ze som zdrava.
Ja som o tom aj dost pocitala - 9 z 10 nic nenajdu.
Drzim ti velmi palceky, aby sa to nakoniec podarilo.