icon

Ovitrelle a IUI

3. nov 2021

Ahojte zienky. Ideme na prve IUI.. ovitrele si mam pichnut dnes o 21 h; a na IUI idem v piatok poobede. Kedy vlastne prevehne ovulka, ovulujem prirodzene ziadna stimulacia, dnes mal folik 18 mm. Dakujem za info 🙂

autor
11. nov 2021

@darling111 ja nebudem testovat skor. Predtym som tedtovala od 8-9 dpo kazdy mesiac, tento kaslem na to, nech som v nevedomi az do krvi, ale zatial mi absolutne nic nie je... klasika ako kazdy mesiac. A vy ako nejake priznaky?
@blabla22

blabla22
Autor odpoveď zmazal
marinecka95
11. nov 2021

Baby ahojte 🙂 čítam vašu diskusiu. Ja idem zajtra na druhú kontrolu sono pred IUi - na prvej kontrole neboli folikuly také veľké aké by mali byť. Na 11DC len 11mm. Pevne verím, že zajtra ráno ma čaká lepšia správa 🙏 a konečne pôjdem už na samotný zákrok

blabla22
Autor odpoveď zmazal
marinecka95
11. nov 2021

@blabla22 tak to si ma potešila. Zajtra idem na kontrolu tak som zvedavá na veľkosť, koľko podrástol. Mala som len jeden dominantný.

liwiss
11. nov 2021

@darling111 ahojky no mna pobolieva podbrusko a dost ma bolia krize ale tak to zvykne pred ms niekedy takze nechcem si namyslat ze to je nejaky priznak.. asi pockam kym zoberu krv to uz vydrzim nejako do buduceho piatka 😊

autor
12. nov 2021

@darling111
@blabla22 ahojte, nieco nove? Citite, ze je nieco inak? 🙂

blabla22
Autor odpoveď zmazal
autor
12. nov 2021

@blabla22 ja mam take stresove obdobie v praci, ze podla mna nemam ziaden priznak 😀 ale mam stale take pevne plne prsia, ale to bude zrejme z progesteronu, co 2 x denne vkladam, najma vecer pred spanim ma akoby stipali bradavky, ale inak nemam ziadne pobolievanie podbruska, mozno mam denne tak 10 sekund a hned je to prec.

darling111
12. nov 2021

No ja som v utorok volala do CAR kvôli tomu, že od minulého piatka(deň po IUI) ma dosť bolelo podbruško, a to nonstop bez prestávky. Vraveli ze môže to byť od injekcie aj tabletiek, že po inj. Ovitrelle by ma malo bolieť tak 2-3dni, mňa bolelo 5 tak ale ze môže byt, ze mam vydržať. No lenže od stredy ma akoby zázrakom už boli o polovicu menej. Ale ja to podbruško cítim stále. Neviem prečo ja to tak mam 🤷‍♀️ inak som viac unavená (ale to kľudne aj z prace a ranného vstavania), a nemám chuť na sladké, čo je u mne pred akože mrchou veľmi divne 😄 inak teda nič. No ja som ozaj zvedavá, že či dačo bude 🙈 //

autor
14. nov 2021

@darling111
@blabla22 baby dnes ako? Ja stale len pevne plne prsia, intenzita je rovnaka par dni za sebou, inak nic.skusali ste test?

blabla22
Autor odpoveď zmazal
autor
14. nov 2021

@blabla22 u mna tiez klasicky pred ms, len progesteron asi pomaha, ze ho mam uplne slabucke oproti pms bez progesteronu. Odolavam aj ja testu, doma mam len ovulacny, tehotensky radsej nie, uz by som bola byvala testovala asi dnes rano 😀 ja som dnes len 9 dni po iui.

darling111
14. nov 2021

No ja dnes tiež 10.den po IUI a ešte som nerobila test. Ale urobím si v stredu, digitálny rovno nech už viem proste 🙈 už ci áno či nie. Mňa včera na etapy veľmi pichalo v podbrušku. Asi tak 4x. Ale ja tie bolesti podbruska a to pichanie mam určite z tabletiek. A už 2 dní mam plne prsia a citlivé bolestivé bradavky. Čítala som si vedľajšie účinky Estrofem co mi predpísala, tak toto je tiež tam, takže asi len vedľajšie účinky 🤷‍♀️ ja už nemám zbytočne očakávania... Iba tajne v kútiku duše dúfam, ale... Uvidím do stredy ešte vydržím.

blabla22
Autor odpoveď zmazal
darling111
14. nov 2021

@blabla22 ja chodím do Košíc do Gyncare. Som z Košíc a dokonca bývam dosť blízko centra. Ja som s mojou docentkou zatiaľ spokojná ☺️

autor
14. nov 2021

@blabla22 my sme v Iscare BA, prve centrum, kt.navztevujeme a ked nevyjde TOTO IUI pojdeme do Brna na Ivf, uz mam asi mesiac papiere na stole, musim ist ku gyn nech mi to potvrdi.

liwiss
14. nov 2021

Baby ja som dnes spravila test a snehobiely.. ano viem 9dpo este moze byt biely ale myslim ze to asi nevyslo mam taky pocit 😔 piatok aspon nebudem mat taky velky sok ked pojdem na krv…

darling111
14. nov 2021

@liwiss ešte nestrácaj nádej. Ja urobím v stredu, hádam dovtedy vydržím. Urob ešte raz aj ty, možno bude zmena 🙏

autor
14. nov 2021

@liwiss este len bude pozitivny, moc moc drzim palce 😘
@darling111
@blabla22 aj vas tak priserne bolia prsia? 😏

blabla22
Autor odpoveď zmazal
autor
15. nov 2021

@blabla22 ja tento typ bolesti prs nemávam, skôr iné, ale určite je to progesterónom. no my máme ISCARE 10 min od domu pešo, tak možno do konca roka tam ostaneme, a potom v januári/februári Brno. Uvidíme ako skončí prvý pokus 🙂 ja som bola v iscare na vstupnej konzultácii s partnerom, zobrali nám krv. potom som šla 12 DC na folikulometriu, 14 DC na IUI, čiže 3 návštevy nás to stálo a cca 200€ IUI + progesterón+ovitrelle.

blabla22
Autor odpoveď zmazal
autor
15. nov 2021

@blabla22 fuha, tak to je dosť, pred IUI podľa mňa po vstupnej konzultácii stačí ísť 2x v mesiaci, ale je pravda, že mne žiadne vyšetrenia nejako nerobili, ani neviem či môže CAR robiť stery na baktérie a pod, či je všetko pred IUI ok. Čo sa mne nepáči je, že som tam bola objednaná na čas a vačšinou ma vzali na folikulometriu tak o hodinu a pol neskôr, a na IUI som mala nervy, to ma zobrali tiež o hodinu a 3/4 neskôr, a mne šlo o to, či ovu nebola v predchádzajúci deň... asi tam majú nápor a nedá sa to stíhať, ale partner keď išiel na spg tak 2x ho zobrali presne ako boli dohodnutí.

blabla22
Autor odpoveď zmazal
autor
15. nov 2021

@blabla22 vlastne aký je u vás problém, že sa nedarí? ja som rozhodnutá pre Brno určite, len to oďďalujem stále :D

blabla22
Autor odpoveď zmazal
autor
15. nov 2021

@blabla22 u nás má len partner horší spg - morfologia je 1%, ale za to pohyblivosť a objem má niekoľkonásobné vyšší, tak v CAR hovorili, že to sa tým tá morfológia vyrovnáva norme.. Ale i tak nič už 2 roky.. partner je o 11 rokov starší, tak už je čas na babo :D (jedno síce už má, ale už pubertálne, čo žije s nami) 🙂

autor
16. nov 2021

@blabla22
@darling111 baby ako este ste netestovali? Mna to dnes od rana zacina lakat, hoc tusim, ze aky vysledok to bude 😏

darling111
16. nov 2021

Áno, ja dnes ráno, ale obyčajným pepinom... U mňa nič 🥺 no... Ako nevzdávam sa ešte, ale vyzerá to ze žiaľ nevyšlo 🤷‍♀️