Parťačka po vklade
Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️
@marinecka95 ja ho uživam 🙂 vieščo nesledovala som to vobec tak aj si davam rano s estrofermom aj poobede ked som jedla a aj vecer ..teraz mam estroferm už len rano od vcera ale normalne som naraz :P
@miskam333 mňa len napadlo či sa tie lieky navzájom nejako neovplyvňujú 🤷♀️ Keďže ascorutin je vlastne kyselina ascorbova (vit C) s nejakou ďalšou látkou spevnujucou steny ciev. Ale ak berieš dokopy a je všetko OK tak je super 😃 lebo ja tiež 😃
@marinecka95 nejak som sa ani nezamýšlala či sa to nebije :D ešte si davam rovno aj femibion a ešte aj viec vitaminu C :D však ked je ho vela tak iba vycikám :D :D :D podla mna je to uplne v poriadku :P
@miskam333 to áno, len ma napadlo, či náhodou neznižujem účinok toho estrofemu 🤷♀️
@marinecka95 to neviem ..:/ možno v cetre by vedeli ..ja koli tomuto som sa bala uživat ten jačmen a chlorelu čo bezne uživam lebo oni trošku tu rovnovahu hormonalnu upravuju tak som si to tak spojila či sa to nebude bit ...ale hned to chcem nasadit koli železu a aby som predišla tehu cukrovke ...ale ktovie ozaj či to može mat ascorutin na ten estroferm učinok ..podla mna by nam to snad spomenuli
@miskam333 @marinecka95 určite by Vám ohraničili užívanie, ak by sa to bilo 😊 ja som bola doobedie vonku, teraz sme sa naobedovali, cítim sa akoby ma vlak prešiel 😁😂 idem si zdriemnuť. Inak neprihrala som ešte ani kilo, a brucho mám ako balón 🤷 myslela som, že je to opuch od prolutexu, ale asi nie, keďže si už vyše týždňa nepicham
@katka06 ako ja ani netušim aku soom mala vahu a ani aku mam :D naposledy ma važili na predoperačnom :D ale brucho mam ako moje sestra v 8mom mesiaci :D no ako keby trojčatá :D ale podla mna nam to takto chvilku zostane a potom bude už iba rásť :D ale akože na to že som 8+2 tak už mam dve strie kks musim asi už teraz krémovať :D
@miskam333 no ja mám strií, polku bruška 😁 chcela som si ich dať odstrániť, asi pred 5 rokmi, ale nejako som si zvykla. Celé tehotenstvo nič,prenášala som asi týždeň, malinký ležal na jednej strane, tak tak 😁 ale určite začni natierať! 😊 Inak baby, mne strašne lezie na nervy muž, dnes som musela odísť z obývačky, keď jedol jablko 😂😂 inak by sme sa určite pohádali 😁
@marinecka95 jaaj, ty si už profil teda 😁 ja sa bojím bez dr.aj vitaminy nasadiť😂 ale to je asi preto, že vôbec nejem lieky.
@katka06 ja tiež lieky absolútne odmietam v bežnom živote :D ascorutinu sa ale nebojím, keďže je to len doplnok, vlastne vitamín C s látkou, ktorá spevňuje cievy.
Napadlo ma to len keď som ich išla užiť spolu - či sa nejak nepobijú vo mne 😂
@katka06
@marinecka95 tiež to mam tak s liekami no keby neni ivf nenadete u nas ani brufen :D možno sprej do nosa aj to hadam po zaruke :D ale presne ascorutin uricte neubliži len pomože spevnit cievy 🙂
Inak aj ja som strašne nervava naštastie nie na muža on je ten pri ktorom som kludná :D inak ma dokažu uplne hovadinky rozčulit :D a hlavne rozrevat :D
@miskam333 ja vždy keď nájdem // na teste mám potrebu byť sama doma, max s drahým. Prítomnosť osôb mimo našej domácnosti ma obťažuje a nepotrebujem sa kontaktovať, nemám potrebu nikam chodiť a pritom som vrtuľa, neposedím za bežných okolností- neviem čo sú to za stavy 😂 či mám pocit, že tým bábätko uchrániť alebo co neviem 😂😂
@marinecka95 @miskam333 ja práve vyberám dovolenku. Stále chodíme rovnaká posádka, kamoška s rodinou, a stále vyberám všetko ja 😁 chceme len niekde v Maďarsku, aby nebola dlhá cesta, tak dnes mám o zábavu postarané 😁
@katka06 super 🙂 tak dobre vyber. My každý rok partia kamošov, niektorí s deťmi chodíme do Štúrova. Ideme aj tento 🙂
Baby testy silnejú 🙏 dnes som bola na krvi 😀🫣
@katka06 paradičkaa 🙂 my sme mali v plane tento rok po dlhsom čase dovolenku ale kedže nie som velmi v jazykoch zdatná bojim sa keby niečo :/ ale tak pojdeme o rok už aj s bejby :D každopadne snad najdeš niečo superske a oddychneš si :P
@marinecka95 jeeeej parada tak daj vediet ked ti zavolaju :P kolko dpt to už je ?😍
@miskam333 dnes som 8DPT - hcg 118 🙏
@marinecka95 wauu tak to je riadne čislo na 8dpt 😍
@miskam333 pondelok mám prísť na kontrolu, sono a krv tak verím, že bude stúpať ako má 🥰
@marinecka95 tak to je nádhera 🍾🍾🍾 z celého ❤️ Ti to prajem 🙏🍀
@katka06 ďakujem, snáď to tentokrát dopadne tak ako si prajeme 🙏🙏❤️
@miskam333 ja som v jazykoch podobná, ale syn rozpráva od 11 plynulo anglicky a muž sa sa Slovensko, Anglicko, Nemecko, Maďarsko dohovorí všade 😂
no potom ako som pozrela mne vyhovujúce ubytovania, rozmýšľam že som uvoľnila malý kredit 🤦 akože ubytovanie bez stravy, max ranajky na 5 noci 1200€ pre 3toch 😳 a to je akože tá nižšia hranica. Strašne radi dobre jeme.. 5 dní, 2000€ len taký fukot. Hľadám ďalej 😂 chcela by som max 1300-1500
@marinecka95 jasné, iná možnosť nepripadá v úvahu ❤️🍀
@katka06 aj keď to špinenie ma hnevá 🙉
Nie je ho veľa ale je hnedé, občas tmavšie 🙉 Dr povedala, že už nič viac nemôžu urobiť, ak by som začala krvácať čerstvou krvou mám ísť na urgent a dať si pichnúť dycinone.
Povedala, že hcg je krásna hodnota tak verím, že aj keď špiním bude všetko v poriadku 🙏
@marinecka95 no to Ti verím, ja keď som zašpinila, hneď som volala car, hneď pohotovosť, chvála Bohu, že to trvalo tak krátko, inak neviem akoby som stresovala 🙄 zrušila som všetky objednávky ktoré sa dali, nerobím absolútne nič. Myslím si, že ako bude HCG rast, bude špinenie ubúdať 🙏🍀
@katka06 do CAR som volala aj ja, aj oni mne .. Ale pokiaľ to nie je čerstvá krv nie je dôvod ísť na pohotovosť. Mám nasadenú liečbu, ktorá by mala tehotenstvo podržať tak verím, že do pondelka sa nič také neudeje a hcg bude krásne rásť 🙏
@marinecka95 kam chodis do centra?

@katka06 jo uvidiš čo ti povedia ..ja som už za tie trisomy rozhodnuta už roky tam je to najistejšie pokukaj :P
@marinecka95 verim že ánooo ❤