icon

Parťačka po vklade

miskam333
28. máj 2022

Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️

marinecka95
1. júl 2022

@miskam333 ja viem, že si to nemyslela zle 🙂
Tiež mám dva krát, dnes som vyberala a 66€, veru je to dosť ale vo by sme pre bábätko neboli ochotné dať 🥰
Okrem toho protulexu berieš ešte niečo iné ?

marinecka95
1. júl 2022

@miskam333 ja stále protulex protulex 😄😆 okrem prolutex berieš ešte niečo?🤪

miskam333
autor
1. júl 2022

@marinecka95 no jasne oplati sa 😍 ano beriem estroferm(ten postupne vysadzam) ,clexane no a davam si ascorutin a kedže som krvacala tak teraz mam na par dni aj dicynone ..och je toho fúra ale snad sa dočkám dna ked to budem moct vyasadit 😅 ale prolutex za mna omnoho lepši no stoji to za tie prachy neviem mne tie vkladačky nesadli ale zas nemam problem pichat si injekcie tak možno aj za to :D chceš aj testovat či počkáš na krv ?

marinecka95
1. júl 2022

@miskam333 estrofem mám aj ja 3x denne, k tomu prolutex 2x, ascorutin si dávam tiež (ty v akej dávke?)
Vkladanie ani mne nerobí dobre, prišli sme nato, že mi krváca krčok - mám ho nejakej zmenenej štruktúry a citlivý (Dr povedala aj po vklade, že jej 2x počas vkladu zakrvácal) a tak mi ho dráždilo asi aj to vkladanie progesteronu 3 x denne.
Idem teda vyskúšať tento zázrak prolutex, snáď prinesie šťastie 🥰
Test ? Nooooo mám plán počkať do krvi ale či sa ovladnem neviem 😛 keďže mi predošlý vklad vyšiel pozit test na 4DPT čo je zajtra 😂🫣

miskam333
autor
1. júl 2022

@marinecka95 vieščo mala som estrofem 3x denne a po krvacani zvyšili na 3x2 a kedže postupne vysadzam už mam 2x1 🙂 ascorutin vieščo som si najskor davala 3x1 ale uplne je v pohode aj 3x2 tak ked som krvacala som zvyšila a samozrejme vit C :P a pohanku som pokupila vraj je an to super no ale pri mojej nechuti som jej vela nepojedla :D haha toto presne poznam normalne si vždy poviem že vydržim aspon do 8dpt no a prd vždy max na 4dpt :D :D :D

marinecka95
1. júl 2022

@miskam333 ja dávam zatiaľ ascorutin 3x2 keďže špinenie je moja disciplína 😸
No uvidíme dokedy sa budem ovládať, ale rada by som to vydržala, stresovania a sklamaní už bolo dosť 🫣

katka06
1. júl 2022

@miskam333 inak aj ja by som si radšej pichala ako vkladať 😕😁 ja už len jeden uteogestan večer, do najbližšej kontroli, čo bude 12.7..

katka06
2. júl 2022

@marinecka95 @miskam333 ahojte, ako sa máte? Mňa od včera večera strašne bolia nohy. Už som to mala skôr, ale teraz to neprestáva 😟 vnútorné stehná až ku kolenám, akoby svalovka 🙄

marinecka95
2. júl 2022

@katka06 ahoj, ja sa mám dobre aj keď ráno špinenie dosť silné ale našťastie nie čerstvá krv. Už som pichla druhú injekciu prolutex tak dúfam, že mi to pomôže. Počas dňa už špiním minimálne ale snažím sa len polihovať

katka06
3. júl 2022

@marinecka95 to špinenie 🤦 mne od kedy sa vstrebal ten hematóm, tak 2-3x taký čokoladovy po malej potrebe. Verím, že je všetko OK 🙏🍀 nohy má bolia menej, ale pre zmenu som dostala nejakú alergiu, celé telo mám plné malých pľuzgierov 🤦🙄

marinecka95
3. júl 2022

@katka06 ja mám ráno špinenie a potom počas dňa nič, respektíve nepatrné množstvo zriedka po malej potrebe 🤷‍♀️ Verím, že tentokrát to skončí dobre ❤️ Na test ešte nemám odvahu aj keď som už 5DPT a minulý cyklus som mala po KET čiarku už 4DPT 😵
Och, nezjedla si niečo tropické ? Možno v tehu tvoje telo niečo neprijíma tak ako inak 🙂

katka06
3. júl 2022

@marinecka95 ja som asi na 5-6 deň, aj to ste ma tu vtedy vy vyprovokovali 😂 to som začala špiniť myslím. Mala som v pláne až v deň keď pôjdem na krv 😂 Kedy ideš na kontrolu?
Som bez tak strašný alergik čo sa potravín týka, takže nič prekvapujúce 🙄

marinecka95
3. júl 2022

@katka06 11.7 idem na krv a sono. Uvidíme 🙂
No snáď sa ti to ukľudní

marinecka95
4. júl 2022

@miskam333 ahoj, žiješ? 🙂 ako sa máš ?
@katka06 alergia ustúpila ?
Ja mám baby asi na dnešný deň najlepšiu správu 🙏 test pozit 🙏🙏🙏🙏 verím, že sa náš bojovník udrží 😍

katka06
4. júl 2022

@marinecka95 tak to je nádherná správa 🙏🍀❤️
Trošičku to menej svrbí, ale inak, vyzerá to hrozne 🤦😁

miskam333
autor
4. júl 2022

@marinecka95 ahoojkyy no celkom fajn len mi hrabe z poelehuvania už :D a nevolnosti natupili v plnej sile ale nebude klamat aj ked mi je zle tak ma to teši :D jeeeeeej to je dnes určite najkrajšia správa dna ❤ nech pekne zostane s maminkou už ❤

marinecka95
4. júl 2022

@katka06
@miskam333
Verím, že si to naše bábätko vzalo slová pani doktorky k srdcu a verím, že sa mu v maternici tak zapáčilo, že tam zostane pokiaľ bude treba ❤️❤️❤️
Mne ten prolutex riadne pomohol 🙏 špinenie už nemám žiadne, verím, že tento krát bude len a len dobre 🙂

Presne ako píšeš, po toľkom snažení nás už tešia aj také veci ako sú nevoľnosti 😁

katka06
4. júl 2022

@miskam333 ja plačem za každú hlúposť 🤦 nevládzem nič, strašne ma bolia nohy 😢 ale tak ako ty, teším sa, že mi je čim ďalej, tým horšie 😂😂
@marinecka95 len oddychuj 😘❤️

miskam333
autor
4. júl 2022

@katka06 ojojooj ja keby mam napočitat kolko krat denne revem :D ako aj bežne som riadna citlivka ale toto je moc :D je to sranda :D
@marinecka95 určite to teraz dobre dopadne už sa musi to štastíčko usmiat aj na nas :P

marinecka95
4. júl 2022

@miskam333
@katka06
Ďakujem baby, Som zvedavá na odber krvi v pondelok 🙏 nech len to hcg stúpa

katka06
4. júl 2022

@marinecka95 🍀🍀🍀
@miskam333 kedy máš najbližšiu kontrolu?

marinecka95
4. júl 2022

@katka06 11.7 idem na krv a sono 🙏

miskam333
autor
4. júl 2022

@katka06 ja 15.7 a ty kedy ?:P možno všetky v jeden tyžden :D

katka06
4. júl 2022

@miskam333 ja 12.7. 😁 takže budúci týždeň si ideme obe pre tehotenskú knižku 🙏🍀😘

miskam333
autor
4. júl 2022

@katka06 no ja ešte idem do car :P ešte ma tam chcu vidiet kedže stale som mala komplikacie ..za čo si ich velmi vážim lebo ine cestra by ma po srdiečku asi poslali do riti a tu vidiet že majú záujem 🙂 aj v piatok som bola u nich a ešte ma chcu vidiet :P ale už mam termin aj u gyndoša a tam bude snad aj knižka ten je 21.7 🙂 zaroven sa idem obejdnat aj na genetiku lebo chceme aj trisomy

marinecka95
4. júl 2022

@katka06
@miskam333
Baby tak ja to odštartujem a vy sa potom so správami po kontrole pridáte 🙂
Ja síce trošku za vami meškám ale verím, že vám budem tesne dýchať na krky 😀 a budem aj ja právoplatne tehotná 😍

miskam333
autor
4. júl 2022

@marinecka95 jasne určite to tak bude 😍 potom na buduci rok dáme stretko niekde na svk :D + 3 :D

marinecka95
4. júl 2022

@miskam333 ja súhlasím 🙂
Verím, že rok 2023 je náš 😍❤️

katka06
4. júl 2022

@miskam333 aj ja idem aj do car 😊 u svojho som bola na kontrolu min.tyzden, a teda najprv do car, a následne k nemu. Je super ak sa v centre cítiš dobre, podľa mňa je to obrovská psychická pomoc. Ja som ešte nerozmýšľala aké testy chcem, ale teraz mám v pláne informovať sa.
@marimecka95 však túto skupinu si začínala s nami, tak ju spolu potiahneme do šťastného konca 🙏🍀

marinecka95
4. júl 2022

@katka06 áno no, ja som bola na vklade paradoxne prvá a aj som vás tu prvá provokovala testami 🙉 no a vidíte ako to dopadlo .. ale tentokrát verím, že budem mať dôvod zostať medzi vami 🙂