icon

Parťačka po vklade

miskam333
28. máj 2022

Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️

katka06
16. júl 2022

@marinecka95 @miskam333 ahojte baby, myslím na vás celý deň. Trocha sa stresujem, plačem za všetko..zobralo ma čo sa Vám zase stalo ❤️ rozmýšľam, že tie štatistiky úspešnosti čo majú centrá sú nejaké mimo..som v druhej skupine, v prvom vklade sme boli asi 5 nikomu sa to nepodarilo, a tuna som ostala sama 😟 teda ešte čakám, že
@jarrys pridá dobré správy 🍀 prepadá má depka a strach čo bude 🙏🥑 tak veľmi chcem byť pozitívna, ale strach je väčší 😟

miskam333
autor
16. júl 2022

@katka06 mrzí ma že sme ta tak vystrašili :( ale možno ta uteší že vo svojom okolí mám len páry ktorým to vyšlo a majú alebo čakajú zdravé babatká . Ty budeš jednoducho patrit ku nim verim tomu 🙏

katka06
16. júl 2022

@miskam333 si zlatá 😘❤️ ako sa cítiš? Dali Ti niečo na spustenie ms, alebo čo bude ďalej?

marinecka95
16. júl 2022

@katka06 chápem, že po takých informáciách od nás máš strach ale tvoje bábätko potrebuje spokojnú, šťastnú maminu, ktorá nie je permanentne v strese 🙏❤️ Užívaj si tehu aj keď viem, že po tých našich trápeniach je to ťažko …
Prajem Ti z celého srdca aby bolo aj naďalej všetko OK ❤️
A my sa s @miskam333 hádam do konca roka do skupinky tehuliek pridáme opäť 🥰

katka06
16. júl 2022

@marinecka95 @miskam333 tak to poprosím 🙏🍀 všetky si zaslúžime šťastný koniec tejto ťažkej cesty, za vytúženým bábätkom ❤️ zajtra ideme s manželom na malý výlet, tak hadam sa dostanem z tejto depky 🙏

marinecka95
16. júl 2022

@katka06 tak si ten výlet užite ❤️
Ja som už aj rozmýšľala, že MK odinštalujem 🙉 každú ťažkosť, debilinu som sa snažila vyčítať tu na MK, jedna baba napísala tak, druhá tak, strach, stres, neistota lebo ona to mala tak a ja to nemám a … ja osobne som bola z toho strašne nervózna … ale je to “závislosť” 😃 veď ako by som vás tu mohla nechať a neozvať sa 🫢

katka06
16. júl 2022

@marinecka95 ďakujem 😘 aj ja som nad tým rozmýšľala 😁 a po pravde, keby som vás mala na FB, urobila by som tak hneď. Ale aj baby z prvého vkladu by mi chýbali 😁😘

marinecka95
16. júl 2022

@katka06 Mňa stále tá myšlienka zlikvidovať MK láka, mám chuť momentálne nič neriešiť naozaj.
Ale teda zatiaľ zostávam ;)

miskam333
autor
16. júl 2022

@katka06 vysadila som lieky okrem clexanu no a už len čakat ..dala som si červene vino a začnem pit asi alchemilku ..ak nič tak bduuci tyžden kontrola ale snad to pride čim skor :/
@marinecka95 určite sa sem pridáme :P vy mate ešte zamrazene ?
JA sa snažim nečitat nič a hlavne nei take diagnozove evci .. ako babske rady občas ma zaujmu ale minimalne ..hlavne zdielat pribeh s niekym kto to má rovnako mi velmi pomáha tak som rada že MK mám a to som bola kedysi jeho hejterka :D

marinecka95
16. júl 2022

@miskam333 áno ešte máme 3 zmrzlinky … vo štvrtok idem na kontrolu - dúfam, že bude všetko OK 🙏 krvácanie sa mi ešte nespustilo poriadne 😨 Vraj dostanem zoznam vyšetrení, ktoré budem musieť opäť absolvovať, keďže tie scenáre sa opakujú stále rovnako a takmer vždy v rovnaký deň.
Vy ešte máte mrazáčikov?

jarrys
16. júl 2022

@katka06 ja som mala 17.6. treti pokus KET a bohuzial 30.6. vysledok negativny. Teraz v stredu som bola na hysteroskopii a bojim sa vysledkov z histologie. Z vonka vzdy sliznica krasna a na hysteroskopii zistili ze zvnutra dysfunkcneho charakteru a co sa tyka vystelky tak ze ta hrala vsetkymi fazami cyklu a ze sam doktor tomu nerozumie lebo to videl prvykrat. velmi sa bojim ze mi v stredu ked budem volat po vysledky povedia ze moja maternica nie je schopna. Povodne bol plan ze s dalsim cyklom po hysteroskopii bude dalsi vklad ale v stredu ked to videl tak povedal ze nevie co a ako dalej. ze sa uvidi po vysledkoch z histologie. Fakt sa velmi bojim ze mi povedia ze okrem inych veci co mam mi zistia aj neschopnu maternicu.
a ty sa neboj fazulka je urcite zdrava ako buk a spokojna 🙂

miskam333
autor
16. júl 2022

@marinecka95 ach jaj :/ ake vysetrenia myslis enjaku reprodukčnu imunologiu ,genetiku a hematologiu ? hlavne že mate ešte bojovnikov a určite je medzi nimi aj to buduce dietatko ❤ My sme mali len 1 ale aj za to sme boli radi . Takže nás čaká 4ivf :/

marinecka95
16. júl 2022

@miskam333 Čiže nové kolo ivf 🥲 ideš hneď do toho alebo dáš si čas na oddych?
Dr povedala, že sa dohodneme vo štvrtok na kontrole - hematologiu určite, keďže máme v rodine problémy zo zrážanlivosťou krvi, a ak by to aj v centre nenavrhli tak ja už bez reprodukčnej imuno, genetiky nepôjdem asi do ďalšieho vkladu.
Je zjavne, že nejaký problém tam je, kedže to vždy skončí rovnako - špinenie, krv, hcg stúpa, teším sa a bach - špinenie, krv, hcg klesá, koniec a vždy sa to udeje približne rovnaký deň DPO/DPT.

miskam333
autor
16. júl 2022

@marinecka95 ja som v tomto taká kúsok odlišná ako väčšina žien čo si všímam ..mne mňa je oddych neoddych ale normálne utrpenie ..musím stále riešiť a robiť pre to niečo ...čiže tak sme sa dohodli s mužom a uvidíme čo na to doktorka že ich poprosím či v ďalšom cykle by mi mohli nejak skúsiť pomôcť s ovulaciou ak to bude možné a ten mesiac to necháme na prirodzene aj keď viem že u nás sú šance skoro nulové 😬 ale zatiaľ by sme riešili online konzultácie aj v iných centrách aj keď ako vieš sme s našom veľmi spoko no už na štvrtý raz to chce zmenu 😕 a potom teda vhupneme do ďalšieho ivf 😊 no jasne vždy lepšie mať my sme na to išli po 1 ivf a rozmyslam či sa im na reproimuno ešte neozvem či nie sú náhodou ešte nejaké doplnkové testy pri potratoch to neviem😬lebo sme si dali robiť to veľké vyšetrenie vtedy tak tam by to asi bolo

katka06
17. júl 2022

@miskam333 silno držím palce, aby sa tvoje telo dokázalo vysporiadať samo 🙏❤️ rozmýšľam nad tým, či Ti robili hydrologické vyšetrenie pri minulom MA.

katka06
17. júl 2022

@jarrys musíš veriť, že je všetko OK, tak ako musíme veriť, že raz prinesieme na svet naše vytúžené bábätko ❤️ neviem čo znamená tvoja diagnóza, ale mne od 16 rokov tvrdili, že mám poškodenú maternicu a nikdy nebudem mat deti. V 18 som si našla priateľa, s ktorým sme si teda nedávali pozor, veď načo, keď nemôžem mať deti, a v 19 som otehotnela. Po pôrode mi môj gynekológ povedal, že neveril, a že teraz keď vidí moju maternicu, neverí že rodila. Všetko sa mi z ničoho nič upravilo 🍀🍀🍀 netreba zúfať ❤️

jarrys
17. júl 2022

@katka06 no dufam. len pri mojom zivotnom 'stasti' to bude zase dalsi problem. Uz som v polke cakania tak uz za chvilu budem vediet co a ako. Mkzem sa opytat ake vsetky vysetrenia mas? ja nemam ziadne a teraz v tomto centre v ktorom som mi lekar povedal ze uz nie je cas na to teraz mi mojej nizskej ovarialnej rezerve nam ide o kazdy mesiac. Ale aj tak rozmyslat ako zvysit sance a ci si nedat nejake vysetrenia urobit.

katka06
17. júl 2022

@jarrys my máme iba genetiku spravenú, to som si dávala na vlastnú žiadosť, asi pred 4 rokmi keď som 3x potratila. V centre nám spravili sperkiogram a hneď sme išli na IVF. Stále mi tvrdia, že nič nepotrebujeme riešiť, že sme obaja úplne zdravý. Tiež už mám 36, a prvý potrat v 28..dlhá cesta 🙏

jarrys
17. júl 2022

@katka06 no to ano. Velmi dlha cesta. Sama som taka na vazkach ci si dat vysetrenia alebo nie. Uvidim v stredu co mi povue lekar ohladne vysledkov a opytam sa ho na to znova. A do akeho centra chodis?

miskam333
autor
17. júl 2022

@katka06 prepáč neviem čo je toto vyšetrenie nepočula som o tom ...prvy raz bol potrat spontanny stiahol ho hematom ktory sa mi vytvoril .

marinecka95
18. júl 2022

@miskam333 ja tak často rozmýšľam, že otehotnieť a tehotenstvo je hotová veda, kým človek s tým nemá ťažkosti tak nemá šajnu čo všetko to ovplyvňuje atď .. jednoducho veda.
Ja idem jednoznačne cestou vyšetrenia najskôr a potom vklad. Nie som ochotná trpieť zas a znova tento istý scenár .. už sa opakoval 2 po spontánnom tehu, 2 krát po KET 🥵
Ja som už aj začala krvácať, pila som veľa mäty, horúce sprchy, test je ale ešte mega pozitívny - ja len dufam, že nebude potrebný kyret 😰

katka06
18. júl 2022

@miskam333 tak keď bol spontánny, tak nič. Mne pri posledných troch operáciách robili, vlastne zistia, že si bol plod zdravý. U mňa vyšlo vždy, že bol zdravý. To som už bola úplne hotová. My zdravý, plod zdravý, a nevie sa dočkať bábätka.

katka06
18. júl 2022

@jarrys gyncare Kosice, aj by bolo ľúto, že už má nemusia vidieť 😁

miskam333
autor
18. júl 2022

@marinecka95 ja tiež hladam a skumam čo ešte viac možeme dat vyšetrit ale už mame asi naozaj všetko :( jedine preimplantačna gentika a to mi je zle z toho aky peniaz za to pýtaju :( snad nie ja tiež dufam ež sa tomu vyhneme ..aka ironia ..že sme dufali že teraz dlho žiadne krvacanie neuvidime a teraz dufam že pride ☹

miskam333
autor
18. júl 2022

@katka06 aha chapem už ...ano vieme že tato možnost je no tu je to viac ako pravdepodobne že gentika neboal dobra ..pani doktorka videla nejaky opuch hlavičky :/ a prvý krat by to možno bolo možne kedže som bola na kyret ale maličke odičko už doma ☹

katka06
20. júl 2022

@miskam333 ahoj, ako sa máš?

katka06
20. júl 2022

@jarrys ahoj, no ako? Už máš výsledky? Verím, že je všetko OK 🙏🍀

katka06
20. júl 2022

@marinecka95 ahoj, ako sa máš?

marinecka95
20. júl 2022

@katka06 ahoj, sama neviem 🫣
Krvácanie sa spustilo v nedeľu slabé - pondelok normál, včera špinenie a dnes už nič 🙉
Čiarka na teste stále 🤷‍♀️ Slabšia ale je … čiže hcg sa ešte drží.
V piatok idem do centra na kontrolu a konzultáciu o ďalšom postupe vyšetrení atď.
Tebe sa ako darí? 🤰

jarrys
20. júl 2022

@katka06 ahoj volala som tam dnes a ze vysledky este nemaju. Mam skusit v piatok znova zavolat. ze niekedy to trva aj 2tyzdne kym pridu vysledky. tak dalsie dva dni naviac stresu. pkus od vcera mam bolesti. ako ked zacinam menstruovat. Som musela vziat vcera aj dnes tabletky proti bolesti. vcera som volala kvoli tomu do centra ale tam nebola uz doktorka tak ze dnes mi ma volat. toto je uz na zblaznenie.