icon

Parťačka po vklade

miskam333
28. máj 2022

Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️

jzuzka
25. júl 2022

@miskam333 ano? Tak dakujem za info ako to prebiehalo u teba dalomi tonadej, a nadej aj mam lebo sa mi ku veceruna zaklade liekov dycinone zastavilo krvacanie este uvidim ako zajtra krv dopadne a dam vediet...

jzuzka
25. júl 2022

@marinecka95 dakujem krasne ze myslis na mna, krvacanie sa teraz vecer zastavilo mi po uziti lieku dycinone...tak uvidim ako zajtra krv, jej vysledok...

marinecka95
25. júl 2022

@jzuzka dycinone som užívala aj ja, aj injekčne - krvácanie mi zastavilo no za dva dni riadna zrazenina a bolo po všetkom 😾
Verím ale, že to tvoj prípad nebude a bude všetko OK ❤️ Ver tej malej fazuľke, prihováraj sa do bruška ❤️

miskam333
autor
26. júl 2022

@jzuzka dycinone som mala aj aj a zbral super :P a ešte aj ascorutin som brala 3x2 no a pila vela citronovej vody :P a po krvacani co bolo časte potom zrazu ani stopa ..prestalo niekedy v 7-8tt a vidiš ani doteraz ked už by som rada bola aj za krvacanie tak stale nič .

jzuzka
26. júl 2022

@miskam333 si predstav ze ako som ho Miska uzila ten liek uz vcera vecer som prestala krvacat,, dnes rano nic opat chvalabohu,,, teraz mam volat o vysledky z krvi z toho mam este strach ci su dobre.. ci neklesa hcg ale zatial som v pohode,,, dakujem za utesenie

miskam333
autor
26. júl 2022

@jzuzka áno on užasne učinkuje.. a hlavne oddychuj ležkaj ❤ viem si predstavit och ..taky nepoznany strach čo si nikto kto to nezažil nevie predstavit ...a potom že sa v tehu nemame stresovat 😀 u mna slovo bojim sa začina byt aj priliž časté ...ale tak nejde to inak

jzuzka
26. júl 2022

@miskam333 tak volala mi koordinatorka ze mam hcg cez 3000 a ze ma dava do programu k lekarke ktora mi este zavola..... tak uvidim

katka06
26. júl 2022

@jzuzka tak to je nádherná správa 😍🍀 len oddychuj, a všetko bude v poriadku ❤️

katka06
26. júl 2022

@miskam333 ahooj, tak ešte stále nič 😥 čo ti radia lekári, ako ďalej?
@marinecka95 ty si ako na tom?

miskam333
autor
26. júl 2022

@jzuzka wauu tak to je super čislo verim že bude dobreee 🙂

miskam333
autor
26. júl 2022

@katka06 stále nič :/ vybavujem už interné ak by sa to nepodarilo ..v piatok kontrola car a ak sa to nijak nepohlo asi ten dalši tyžden zákrok aj ked sa pokusim to ešte jeden tyžden potiahnut uvidime čo na to doktorka lebo mnoho žien čakalo omnoho dlhšie alebo sa im na to prišlo pozdejšie ... dnes som zajednala už ale online konzultaciu do reprofit brno a tiež som objednala muža na mioxsys vyšetrenie do BA ..tak aspon mam dobrý pocit že a niečo robí a rieši :D

katka06
26. júl 2022

@miskam333 máš teda poriadnu výdrž. Musíš byť naozaj veľmi silná 🍀 berieš niečo? Čo som čítala, tak naj sú horúce kúpele v rôznych bikinách.

marinecka95
26. júl 2022

@jzuzka teším sa s tebou 🙂

@katka06 ja som krvácala všeho-všudy 2 dni. V maternici mám stále niečo o veľkosti 4mm 🤷‍♀️ Hcg ale klesá, testy slabnú - dnes už takmer neviditeľná čiarka tak verím, že to je na dobrej ceste.
Kontrola už len po ďalšej MS.
Objednaná som na hematológiu v MT na nejaké špeci vyšetrenia, reproimuno do NR tak verím, že na niečo prídeme 🤷‍♀️

marinecka95
26. júl 2022

@miskam333 bože to je hrozné 🙉 keď nechceme aby sme krvácali tak krvácame a keď krvácanie “chceme” tak ani kvapka 😰 na nervy.
Skúšaj tie bylinky, horúce kúpele. Mäta, puškvorec, alchemilka silné výluhy na litre. Mne to pomohlo.
Ak tieto trápenia 🫣

katka06
26. júl 2022

@marinecka95 nezávidím Ti 😟 ale chvála Bohu, že HCG klesá, a nebude treba čistenie 🙏🍀 verím, že ďalšie vyšetrenia Ti pomôžu zistiť, prečo stále krvácaš 🙏 silno držím prsty 😘❤️

marinecka95
26. júl 2022

@katka06 verím aj ja 🙏 trápenia už bolo dosť.
Ďakujem.
Teším sa s tebou, že ste v poriadku ❤️

katka06
26. júl 2022

@marinecka95 no mňa zase trápia tie vyšetrenia včera. Odmeral iba CRL, zobrali krv...nemeral nosovú kostičku, panvu, nič..sestrička mi dávala tehotenskú knižku, a dr.ze ešte nie, že nabudúce, ak bude všetko v poriadku. Tak tiež trocha stresujem, ale hovorím si, že mal prvý deň novú sestričku, tak boli v strese obaja 🙏🍀😂

marinecka95
26. júl 2022

@katka06 neboj, keby bolo niečo zlé tak ti určite lekár povie ❤️
Aj keď viem, že dostať knižku je pocit ❤️❤️ 🙂

katka06
26. júl 2022

@marinecka95 verím že áno 🙏❤️

miskam333
autor
26. júl 2022

@katka06 áno aj teraz odpisujem z vani😂
@marinecka95 tak ako píšeš 🤦🏻‍♀️ no zákon schvalnosti a pijem vieščo alchemilku a mätu a ešte idem poznať zázvor ten vraj dosť pomáha ...stále aj injekcie na riedenie krvi a nič

jarrys
26. júl 2022

@jzuzka no ako? co povedala lekarka? vsetko v poriadku?

jzuzka
27. júl 2022

@jarrys ahoj, no lekarka mi povedala ze vo stvrtok mam prist na sono urcite a krv hcg znova,,,, malo by uz urcite vidiet nieco na sone,,, ten plodovy vacok,,,, tak uvidim,, a ze hcg stupa bolo cez 3000.....tak mam obavu ze ci bude co vidiet,,, lebo v pondelok nebolo nic vidiet.....

jarrys
27. júl 2022

@jzuzka na sone zvykne byt nieco vidiet ked je HCG 1000 a viac. Uvidis co ti povedia vo stvrtok na kontrole. Zatial klud.

jarrys
27. júl 2022

@katka06
@miskam333
@marinecka95
tak ja konecne MS dneska aj ked slabsia ako normal ale som sa pytala v CAR a ze moze byt po hysteroskopii slabsia alebo silnejsia. Tak od zajtra estrofen a v piatok na intralipidovu infuzku a 8.8. dalsia infuzka, sono kontrola plus urcenie datumu KET-u. Tak uz len verit ze to pojde ako ma a dobre to tentokrat dopadne.

katka06
27. júl 2022

@jarrys paráda 😍🍀

jarrys
27. júl 2022

@katka06 mam zmi3sane pocity. aj sa tesim velmi ale aj bojim ze to zase sk9nci zle. mam velky strach.

marinecka95
27. júl 2022

@jarrys držím palce ❤️

jarrys
27. júl 2022

@marinecka95 dakujem 🙂❤️

jzuzka
28. júl 2022

Ahojte dievcata tak dnes mam kontrolu akurat idem na sono a krv hcg...drzte palce az je uz vidiet malinke aj na sono...ze uz by malo byt vidiet ...tak uvidim...pekny den zatial vam zelam

katka06
28. júl 2022

@jarrys to je úplne normálne. Ja som išla na KET na moje narodeniny, s takou malou dušičkou 😊 manzel mi ani nič nekúpil, že najkrajší darček už mám v sebe ❤️🍀 strachujem sa aj teraz..a do pôrodu to asi inak nebude. Dokonca aj tý čo už vedia, majú zákaz pýtať sa 😂 Musíme len veriť, že náš anjelik je už pripravený prísť k nám 🙏❤️