icon

Parťačka po vklade

miskam333
28. máj 2022

Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️

miskam333
autor
2. aug 2022

@katka06 ďakujem moja ❤️🙏 píšem normálne medzi kontrakciami...dúfam že bude zachvilku po

katka06
2. aug 2022

@miskam333 pevne verím, že to budeš mať rýchlo za sebou, keď si tak dlho čakala 🙏🍀

jarrys
2. aug 2022

@miskam333 a najdem aj ja nete? Maju nejaku stranku? Predpokladam ze Dt je detva. co by nebolo az tak daleko. Dufam ze sa ti spusti uz coskoro samocistenie a budes ok. moje telo zase bojuje s hormonmi. Sa pri estrogene citim ako by som menstruovala. A skusala si horuci kupel alebo cervene vino? Mozno by to pomohlo ja spustenie samocistenia.

katka06
2. aug 2022

Idem dnes domov 🙏🍀 zakázali mi sex (čo som si zakázala už pred IVF sama 😂) nedvihat, nenamahat sa, oddychovať. Že to není najlepšia diagnóza, ale že mi pomôžu donosit bábätko ❤️🍀 tak už nám ostáva len modliť sa, aby sme boli obaja v poriadku, a aby sa ešte placenta vysunula vyššie 🙏

jarrys
2. aug 2022

@katka06 no tak super. Hlavne vela oddychu a navsetko sa vyprdkaj teraz aby si eliminovala stres. Mne by nemusel ani nikto zakazovat sex lebo pri tychto postupoch a stwoe vkaldoch, stimulacii, hormonoch a neviem co este sa citim ako 100rocna bez energie 🤣🙈

katka06
2. aug 2022

@jarrys no moja zlatá, lenže ono to príde 😁 ja som v poslednej dobe hotová, keď vidím manžela nahého 😁 máme dobré to, že aj on aj ja sa bojíme, aby sme niečo nepokazili. A pozri, dobre že sme sa báli

jarrys
2. aug 2022

@katka06 no tak to je potom tazke to uznavam 😀 ja zatial s tymto problem nemam lebo ako som v jednom kole vramci IVF a do toho ziadna dovca, tak som uplne ko. A plus tie hormony mi nerobia dobre takze som skor ako bomba 🤣🙈🙈

jzuzka
2. aug 2022

@miskam333 aha prepac, nejak som si nevsimla ak si to tu pisala, necitam uplne vsetko....

katka06
2. aug 2022

@jarrys ja som to mala počas, aj po stimulacii. Trvalo to hádam aj 3 mesiace..až som sa bála, že mi zblbli hormóny a muž má prestal priťahovať. Chvála Bohu 🙏 prešlo to 😁

miskam333
autor
2. aug 2022

No dievčatá moje nešlo to úplne hladko.. Strašne som krvacala a začala som kolabovat doma tak mi volali sanitku... Sanitari aj doktori vystrašení a hneď ma brali na sálu na zákrok. Už som po.. Budem potrebovať asi aj transfuziu krvi len moju skupinu nemajú tak mamina ide darovať moja. Tak bolo to zaujímavé

katka06
2. aug 2022

@miskam333 pane Bože 🙏 celý čas na teba myslím ❤️ tak ešteže mamina má tvoju skupinu, my máme všetci, aj mamina aj manžel 0, keby niečo 🍀 posielam Ti veľa síl 😘

jarrys
2. aug 2022

@miskam333 ak budes potrebovat krv tak napis mam 0RHnegativ. Dufam ze vsetko bude v poriadku 🤞🍀

miskam333
autor
2. aug 2022

@katka06
@jarrys joj normálne ste ma rozrevali😭❤️❤️vážim si to veľmi ale verím ze nebude treba

jarrys
2. aug 2022

@miskam333 istota je gulomet 🙂 aspon vies ze ak by nieco tak mas rezervu 🙂

katka06
2. aug 2022

@miskam333 ako Ti je? Potrebuješ transfúziu? Dúfam že už si z najhoršie vonku 🙏

jzuzka
2. aug 2022

@miskam333 miska drzim palce az si v poriadku,,,vela sil a zdravicka prajem...neboj vsetko bude dobre

jzuzka
3. aug 2022

ahojte dievcata,,, tak mne dnes nadranom skoncila menstruacia, idem sa objednat na kontrolu na gyn fiv,,, uvidim kedy mi povedia az pridem,,,,ako sa mate vy,,,?

jarrys
3. aug 2022

@jzuzka no u mna na zabitie. Zase sa citim z estrofenu co uzivam ako pred MS. Ja idem do Gynfivu v pondelok na infuzku a idu robit aj sono a ak sliznica bude fajn tak naplanujeme presny den vkladu.

jzuzka
3. aug 2022

@jarrys joj tak drzim palce az je sliznica uz pripravena na vklad....ja idem zajtra do gyn fivu po menstruacii na kontrolu sono....krv uvidia potom podla sona ci mi zoberu...drzim ti palce a mysli prosim aj ty na mna az je vsetko vporiadku u mna tiez

katka06
3. aug 2022

@jarrys pekne oddychuj 😘 neboj, bolesti vystrieda radosť, ani si na ne nespomenieš 😁

jarrys
3. aug 2022

@katka06 no ak sa to tentokrat podari. Ale ako sa blizi kontrola a nasledne vklad zac8nam viac a viac stresovat a zacina ma chytat panika.

katka06
3. aug 2022

@jarrys napanikár!!! V ničom Ti to nepomôže, môže ti to jedine ublížiť. Ja som do tohto vkladu išla že bude čo bude, mala som naplánované leto tak, že to nevide, aby som sa zbytočne nestresovala. Skús sa už teraz nastaviť tak 😘 viem, že je to ťažké, ale inak by sme sa zbláznili

jarrys
3. aug 2022

@katka06 v juni som bola tak nastavena. Ale teraz neviem. Zacina to asi vsetko na mna doliehat. Tie nezdary a to vsetko. zvazujem aj terapiu lebo sama si s tym strachom neviem poradit. snazila som sa ale vzdy sa to vracia. Na chvilu to zvladnem som v poho a potom to na mna pride a uz je to. A ty ako s fazulkou? vsetko v poriadku?

katka06
3. aug 2022

@jarrys ak to máš tak, určite by som odborníka vyhľadá čím skôr. Psychická pohoda je na prvom mieste! Ja mám super to, že sa dlho netrápim..a mám super ľudí okolo seba, ktorým sa viem z bolesti vykecať..

jarrys
3. aug 2022

@katka06 tak aj ja mma ludi ktorym sa mozem vyrozpravat. len sa neviem zbavit toho ze obvinujem moje telo z toho ze je poruchane a nevie udrzat v sebe ani babo. a z toho aj vyplyva moj strach ze moje telo tas a znova sklame.

miskam333
autor
4. aug 2022

Ahojteee ja len dávam o sebe vedieť 😋 som ok este s v nemocnici už som po transfuzii a dnes má snáď pustia domov ❤️nepísala som lebo som mala aj migrénu a boleli má oči keď som bola na mobile 😂
@jarrys ja viem že po neúspechoch je ťažko myslieť pozitívne ale keď to nejde prečo si nepomoct ...ani ten najlepší kamoš a ani najlepšia rodina nie sú psychológovia a bohužiaľ naše generácie nemajú veľmi dobre vzorce riešenia problémov a pre to si veľakrát nevieme pomôcť ani my .Tiež mám úžasnú rodinu aj priateľov ale niekedy len pozitívne a povzbudivé slová nestačia .Treba nájsť kľúč ako problém riešiť tak aby netrápil a na to sú tu odborníci tak ja odporucam ❤️niekdy som bola pre všetkých ja zastávka keď bol problém a vždy som sa snažila dať dobre rady a nadstavit pozitívne myslenie ...po psychologicke som pochopila že moja rady z dlhodobého hľadiska viac ublížili ako pomohli .Lebo síce im v ten moment bolo lepšie ale nevyriešili si úplne ten problém len začali myslieť pozitívne .Vždy má každá emócia v nás nejaký dôvod prečo ju cítime tak ako cítime .Odborníci nám pomôžu na to prísť a pôjde to ako po masle a už sa to nikdy nevráti a nezaťaží nás ❤️

jzuzka
4. aug 2022

@miskam333 jeee to su pozitivne slova...co pises Miska...som rada ze si vporiadku.. drzim palce az sa ti dari, si zdrava stastna a plna lasky- tak ako pises....ja sa chystam idem zachvilku na sono po skoncenej menstruacii, mozno mi aj krv zoberu uvidim...mam dost velke brusko po nevydarenom druhom vklade...zaslem foto ak mozem...nechcem si nahovarat ale vyzeram ako v 5 az 6 mesiaci nemozem to schovat uz ani pod oblecenie som strasne precitlivela ....po tych liekoch...asi...ja si dnes budem pytat aj sono zhora na brusku co sa robi ...bech ma vysetria dokladne ...dufam ze to brusko opadne lebo ma to zacina trapit ...musim zacat aj cvicit ale co ked som hladna a pod chvilku jem som strasne rozjedena. No hrozne...no ale dnes bude krasne vonku tesim sa ze si ok...ked budes mat chut napis kludne budem rada

miskam333
autor
4. aug 2022

@jzuzka úplne viem čo prežívas toto som mala presne aj ja po kazd vklade ...najlepšie bolo keď po treťom neúspechu čo som bola zas nafúknutá má zastavila žena že jeeej vy čakáte 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️no není to príjemné ale ak je všetko ok musíme vydržať 😕

miskam333
autor
4. aug 2022

Toto bolo síce po úspešnom vklade ale tehu bruško to ešte nebolo ...po 2 ivf bolo bruško ešte väčšie škoda že nemám fotku😬

jarrys
4. aug 2022

@miskam333 presne tak, mam sa komu vyrozpravat ale pozitivne slova niekedy nestacia lebo mi neriesia problem ktory mam v sebe a to akobsa ho zbavit ci ho vyrieisit. Neriesia mi to ako sa zbavit strachu a toho ne neverim svojmu telu a ze zacinam prechovavat velke negativne pocity voci nemu a ze stale zlyhava. a tento stav sa prenasa uz aj do inych aspektov zivota a prestavam si sama sebe verit a uz si iba hladam ja sebe kde vsade zlyhavam. Bola som celkom dobre na tom. Ale od vcera mi je dost blbo psychicky a dnes je to koniec. Je pravda ze na psychiku mi nepridava aj to ze som fyzicky velmi unavena lebo som v jednom kole.