icon

Parťačka po vklade

miskam333
28. máj 2022

Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️

miskam333
autor
28. dec 2022

@katka06 už sa ti to krátii juchuuu prve bejby z našej skupinky ❤
@jarrys
@jzuzka testiky silneju od vtedy ? 😍

aj ja mam žienky update :D tento mesiac sme mali teda planovany pohlavny styl na zaciatku s letrozolom ktory pomohol ku ovu a teraz klasika progesteron a estroferm ale vyzera to tak že nič z toho :D tak snad sa udrži aspon menzes a od buduceho tyždna stimulujeeem😍

jarrys
28. dec 2022

@miskam333 tak uz ides na to 🙂 a ake pocity z noveho CAR?

katka06
28. dec 2022

@jarrys @miskam333 no baby..ja som práve prišla z pohotovosti, idem sa zbaliť a ráno na hospitalizáciu 🙄 stúpol mi strašne tlak 150/100, chceli si ma nechať hneď, ale musela som ísť domov dokončiť papiere 🤦‍♀️ som na jeden prst otvorená, malinká dolieha hlavičkou, tak uvidíme co s nami bude.

jarrys
28. dec 2022

@katka06 no tak hadam sa to upokoji v nemocnici a zastabilizuju ta. Nejako ten tlak znizia a malinka este chvilku pobudne v brusku. hlavne sa snaz byt kludna aj ked je to tazke. Lebo stres tlak zvysuje. Drzim paste aby vsetko dobre dopadlo.

katka06
28. dec 2022

@jarrys Ďakujem krásne 😘

miskam333
autor
29. dec 2022

@katka06 ejjj no malička už chce byt asi pri vás ale snad si ešte trošku oddychne v brušku však má ešte čas al držim palce a určite nas informuj 😘
@jarrys no celkom dobre ako pan doktor Sakal supersky akurat už som bola tak zvyknuta na staré že mi chýba :D bolo to tam osobnejšie a citila som sa v starom prijemnejšie to nebudem klamať ale tak snad budu v novom aj lepšie vysledky 🙂

jzuzka
29. dec 2022

@katka06 ja ti drzim palce tiez, mas cas a verim ze ked pooddychujes v nemocnici sa to usmerni k lepsiemu...ja mam pocit ze tie testy pepino neviem ci su presne ale 2.1. Som uz objednana ba to ko trolne sono pred vkladom , tak som trosku aj zvedava ci sa aj prirodzene nahodou nepodarilo, vsak uvidim potom budem informovat,,,,prajem ti krasny dnik este a drzkaj sa, bude to dobre, verim....

jzuzka
29. dec 2022

@miskam333 miska ahoj , prosim ta ja ti neviem ci silneju pre mna su stale rovnake ja som z toho jelen...idem ale 2.1. 2023 na sono kontrolne pred vkladom...krv som mala pocas menzesu mi brali negativnu...hcg...myslim...tak uvidim v pondelok...potom napisem brucho mam velke tak ja neviem, citala som ze stimulacia u teba je v nedohladne tak drzim palce....az to vyjde a velmi, prosim ta zrusila som si fb...ale ak chces mozme aj cez watsap alebo viber komunikovat , posli kontakt ak nevadi..ako chces

jzuzka
29. dec 2022

@jarrys ano , dakujem za info, a ty ako sa mas

miskam333
autor
30. dec 2022

@jzuzka supeeer tak uvidiššš ...už ak by to bolo tehu mali by silniet tak oni uvidia aj podla sliznice atd ak by to bolo tehu bola by vysoka a samozrejme aj krv ... ale každopadne ked nič tak čoskoro máš vklad a snad sa podari ❤ ja idem tiež v pondelok pre injekcie :D

jzuzka
30. dec 2022

@miskam333 ano mas pravdu, ok...tak super ze uz ides pre injekcie potom sa ozvi ako to prebieha u teba ako to zvladas...drzim palce az vyjde to teraz....

jarrys
30. dec 2022

@jzuzka no ja som vcera horuckovala ale dnes uz lepsie sa mam tak som rada lebo sa pripravujem na vklad a ak by som bola chora tak by cela priprava vysla nazmar.

jzuzka
30. dec 2022

@jarrys joj tak to ma mrzi aj mnou prechadza chripka ale uz je to lepsie a taktiez idem na vklad v januari tak rada by som nebola tiez....drzim palce potom

katka06
31. dec 2022

Hlásim sa 😊 dnes má prepustili🙏 mám síce hraničné hodnoty, ale vraj v tomto štádiu tehotenstva je to už normálne. Teda preklamsia bola vylúčená, pichli mi 2 dávky kortikoidy, ak by si malinká zmyslela, aby boli plucka vyvynute. A prekvapko..vypočítaný termín pôrodu mám podľa veľkosti malinkej, takže dnes mi ho prepočítali podľa IVF ako to ma byt, a teda nie som v 36, ale v 34+2 😁🤦‍♀️ takže malinká je skoro o 2 týždne väčšia, a pôrod plánovaný okolo 15.1. sa presúva na koniec januára 😁

jzuzka
31. dec 2022

@katka06 ano? Tak to je super sprava, som rada ze si vporiadku...prajem ti krasneho Silvestra teda...a v Novom roku 2023 radost s dcerky aby si bola s nou stastna a boli ste hlavne zdrave....ja uz sa netestujem...idem v pondelok na sono ..mam cca 9 dni pred menzesom, ale pobolieva sem tam raz nalavo okolo vajecnika a raz napravo , bojim sa aby som nemala nahodou aj cystu niekde...je to take bodnutie vzdy ta bolest nie je intenzivna len trocha...myslis ze by to mohol byt aj priznak zaciatku tehotenstva?

jarrys
31. dec 2022

@jzuzka a ty ides v tomto cykle na vklad alebo az s dalsou MS?

jzuzka
31. dec 2022

@jarrys viesco ja som mala teraz v decembri menzes 15.12.2022....takze teraz nie, ale az v januari ked dostanem menzes a to bude cca najskor 9.1.2023.. a ty to mas ako

miskam333
autor
1. jan 2023

žienkyyy moje prajem vám v roku 2023 všetko len to dobré a nech sa tato naša skupinka rozrastá o dalšie babatká ❤❤❤

jzuzka
1. jan 2023

@miskam333 jee dakujem Miska aj ja tebe prajem krasny , stastny , laskyplny Novy rok uz 2023

jarrys
2. jan 2023

@miskam333 dakujem Miska a aj tebe a vam vsetkym zelam len to najlepsie v roku 2023 a nech tento rok bude tym nasin a prinesie nam fazulky do naruci 🙂

jarrys
2. jan 2023

@jzuzka tak ako si dopadla na sone?

jzuzka
2. jan 2023

@jarrys ahoj no nemam dobru spravu mam 10mm polyp ktory sa bude musiet pravdepodobne odstranit hysteroskopiou....vzali mi aj krv na stitnu zlazu , po tom ako mi vychadzali tehu testy so slabsou druhou ciarkou stale....cize hormonalny profil...uvidim ked dostanem menzes mam volat a obhednat sa ba sono este a potom mi upresnia vsetko....a ty ako sa bas, co nas nove

jzuzka
2. jan 2023

@miskam333 miska ahoj tak bola som dnes na tom sone a mam 10mm polyp...ktory pojde prec hysteroskopiou asi...este mam prist na sono pocas menzesu...inak 11 cm som mala sliznicu to je vela ci malo...je vysoka kolko...ze tehu nie som ale vsak mam pred menzesom....vzali mi aj krv na stitnu zlazu , hormonalny profil...tak sa aj trosku bojim aj uvidim co bude...ale boli ma to v podbrusku po chvilkach stale,,, a inak tu krv mi preto brali na stitnu ked mi tie tehu testy vychadzali so slabsou druhou ciarkou a ty sa ako mas, co nove mas

jzuzka
2. jan 2023

@miskam333 miska preklep myslela som 11 mm sliznicu vysoku 7 dni pred menzesom...je to vela

jarrys
2. jan 2023

@jzuzka no moze byt ze polypy a cysty sposobuju kvazi falosne pozitivne tehotenske testy. hlavne ze na to prisli a je to odstranitelne. hysteroskopia nie je nic strasne bat sa jej nemusis, ja som ju absolvovala. Sliznica bude asi 11mm a nie 11cm to by bola velmi velka. Sliznica sa meria v mm. Sliznica je na tvoj den cyklu taka aka by mala byt velkostne. Takze sliznicu mas v pohode si myslim.

jzuzka
2. jan 2023

@jarrys ok to si ma ukludnila o tu sliznicu ...lebo na to som sa zabudla spytat no a uvidim aj aka bude ta krv, a aj ja si myslim ze ten polyp to skresluje ten vysledok tehu testu....

jzuzka
2. jan 2023

@katka06 katka ahojky ako sa mas, ako sa citis

miskam333
autor
2. jan 2023

@jzuzka Ahojkyy no to ma mrzí ale na druhej strane vždy je fajn keď na niečo prídu a aspoň už aj vieš prečo stále vychádzali testy s duchom 😕tak nech ti to dobre dopadne a nech môžeš ísť čím skôr na vklad 😊sliznicu máš úplne Okey

No ženy ja som si dnes pichla prvú dávku 😂bude to jizda

jzuzka
3. jan 2023

@miskam333 ano dakujem, a tebe tiez drzim palce az to prebieha hladko a bez problemov...az otehotnies...ja mavam obcasne bolesti v podbrusku ale bolia ma aj vajecniky zvlastne , neviem ci ma to suvis s tym nejaky...ako sa dnes mas

miskam333
autor
3. jan 2023

@jzuzka tak možno čoskoro pride menzes však teraz ho niekedy mas mat ci ? ...dnes sa mam fajn ešte nič necitim :D len sa modlim nech stihnem vybavit predoperačne :D