Parťačka po vklade
Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️
@katka06 ejjj no malička už chce byt asi pri vás ale snad si ešte trošku oddychne v brušku však má ešte čas al držim palce a určite nas informuj 😘
@jarrys no celkom dobre ako pan doktor Sakal supersky akurat už som bola tak zvyknuta na staré že mi chýba :D bolo to tam osobnejšie a citila som sa v starom prijemnejšie to nebudem klamať ale tak snad budu v novom aj lepšie vysledky 🙂
@katka06 ja ti drzim palce tiez, mas cas a verim ze ked pooddychujes v nemocnici sa to usmerni k lepsiemu...ja mam pocit ze tie testy pepino neviem ci su presne ale 2.1. Som uz objednana ba to ko trolne sono pred vkladom , tak som trosku aj zvedava ci sa aj prirodzene nahodou nepodarilo, vsak uvidim potom budem informovat,,,,prajem ti krasny dnik este a drzkaj sa, bude to dobre, verim....
@miskam333 miska ahoj , prosim ta ja ti neviem ci silneju pre mna su stale rovnake ja som z toho jelen...idem ale 2.1. 2023 na sono kontrolne pred vkladom...krv som mala pocas menzesu mi brali negativnu...hcg...myslim...tak uvidim v pondelok...potom napisem brucho mam velke tak ja neviem, citala som ze stimulacia u teba je v nedohladne tak drzim palce....az to vyjde a velmi, prosim ta zrusila som si fb...ale ak chces mozme aj cez watsap alebo viber komunikovat , posli kontakt ak nevadi..ako chces
Hlásim sa 😊 dnes má prepustili🙏 mám síce hraničné hodnoty, ale vraj v tomto štádiu tehotenstva je to už normálne. Teda preklamsia bola vylúčená, pichli mi 2 dávky kortikoidy, ak by si malinká zmyslela, aby boli plucka vyvynute. A prekvapko..vypočítaný termín pôrodu mám podľa veľkosti malinkej, takže dnes mi ho prepočítali podľa IVF ako to ma byt, a teda nie som v 36, ale v 34+2 😁🤦♀️ takže malinká je skoro o 2 týždne väčšia, a pôrod plánovaný okolo 15.1. sa presúva na koniec januára 😁
@katka06 ano? Tak to je super sprava, som rada ze si vporiadku...prajem ti krasneho Silvestra teda...a v Novom roku 2023 radost s dcerky aby si bola s nou stastna a boli ste hlavne zdrave....ja uz sa netestujem...idem v pondelok na sono ..mam cca 9 dni pred menzesom, ale pobolieva sem tam raz nalavo okolo vajecnika a raz napravo , bojim sa aby som nemala nahodou aj cystu niekde...je to take bodnutie vzdy ta bolest nie je intenzivna len trocha...myslis ze by to mohol byt aj priznak zaciatku tehotenstva?
žienkyyy moje prajem vám v roku 2023 všetko len to dobré a nech sa tato naša skupinka rozrastá o dalšie babatká ❤❤❤
@jarrys ahoj no nemam dobru spravu mam 10mm polyp ktory sa bude musiet pravdepodobne odstranit hysteroskopiou....vzali mi aj krv na stitnu zlazu , po tom ako mi vychadzali tehu testy so slabsou druhou ciarkou stale....cize hormonalny profil...uvidim ked dostanem menzes mam volat a obhednat sa ba sono este a potom mi upresnia vsetko....a ty ako sa bas, co nas nove
@miskam333 miska ahoj tak bola som dnes na tom sone a mam 10mm polyp...ktory pojde prec hysteroskopiou asi...este mam prist na sono pocas menzesu...inak 11 cm som mala sliznicu to je vela ci malo...je vysoka kolko...ze tehu nie som ale vsak mam pred menzesom....vzali mi aj krv na stitnu zlazu , hormonalny profil...tak sa aj trosku bojim aj uvidim co bude...ale boli ma to v podbrusku po chvilkach stale,,, a inak tu krv mi preto brali na stitnu ked mi tie tehu testy vychadzali so slabsou druhou ciarkou a ty sa ako mas, co nove mas
@jzuzka no moze byt ze polypy a cysty sposobuju kvazi falosne pozitivne tehotenske testy. hlavne ze na to prisli a je to odstranitelne. hysteroskopia nie je nic strasne bat sa jej nemusis, ja som ju absolvovala. Sliznica bude asi 11mm a nie 11cm to by bola velmi velka. Sliznica sa meria v mm. Sliznica je na tvoj den cyklu taka aka by mala byt velkostne. Takze sliznicu mas v pohode si myslim.
@jzuzka Ahojkyy no to ma mrzí ale na druhej strane vždy je fajn keď na niečo prídu a aspoň už aj vieš prečo stále vychádzali testy s duchom 😕tak nech ti to dobre dopadne a nech môžeš ísť čím skôr na vklad 😊sliznicu máš úplne Okey
No ženy ja som si dnes pichla prvú dávku 😂bude to jizda

@katka06 už sa ti to krátii juchuuu prve bejby z našej skupinky ❤
@jarrys
@jzuzka testiky silneju od vtedy ? 😍
aj ja mam žienky update :D tento mesiac sme mali teda planovany pohlavny styl na zaciatku s letrozolom ktory pomohol ku ovu a teraz klasika progesteron a estroferm ale vyzera to tak že nič z toho :D tak snad sa udrži aspon menzes a od buduceho tyždna stimulujeeem😍