Parťačka po vklade
Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️
@jarrys no tak to sa nemáš dobre, joj, ľutujem ta , už to nejak vydrz, nie nebola som ešte v gynfive ale stále rozmýšľam ci nezajdem aj tam len dostala som menzes celkom pravidelne teraz za 28 dní presne. Asi preto pravidelne lebo som pred ním pila alchemilkovy caj ...ale mam ho 3 deň a bolia ma oba vaječníky kde mam tie cysty lebo mam dve....teraz preventívnu prehliadku by som mala mat 30.9. Najskôr...tak neviem ako to urobiť...ale asi ju urobím si....a niekedy potom po nej pôjdem ešte do gyn fiv...lebo gynekológ môj mu stále chce na cysty dat antikoncepciu s čím nesúhlasím..ani krv mi nevzal ultrazvuky rýchlo robí...a platím za to....takže chcem sa asi ozvať do toho gyn fiv len nechcem zas ísť na umelé kde ma budú presviedčať už to poznám....pripadne sa pýtať....porad prosím ako by si ty to spravila....
@jzuzka ja by som sa objednala do gynfivu a povedala im co je vo veci. Dr. Galo je velmi dobry odbornik a nechala by som sa pozriet aj nim a tiez vypocula dalsi nazor. Kludne by som sa tam objednala uz aj teraz. Tvoj gynekolog nemusi vobec zatial vediet ze si bola aj tam. Mne sa nestalo ze by v Gynfiv tlacili do IVF. S Galom sme sa vzdy bavili na rovinu, povedali si ake su moznosti ale do rozhodnutia ma nikdy ona ani nikto tam netlacil a nechavali to na mne.
@jarrys @miskam333 baby ja sa tak teším ❤️ ja by som to naše šidlo zjedla 😁 tak Vám prajem, že už ste na ceste k najväčšej láske na svete ❤️
Užívajte si každý deň, straaasne rýchlo to po pôrode letí..my už mame o pár dní 8mes. Sedí, lozí, stavia sa na nôžky, 3,4 dni ako začala opakovať slabiky, hlavne keď ocino odíde, dookola deje deje 😁 roztapam sa z nej
A čo nám to tu pribudne? Dievčatá? Chlapci?
@jzuzka držím palce, nech si čím skôr OK..ak je gynekológ tak obmedzený, že pri snažení sa o bábätko chce cystu riešiť antikoncepciou..určite ginfiv
@katka06 ahoj katka dakujem, ideme sa snazit prirodzenou cestou nadalej cez bylinkove caje ....alchemylku pijem...a chcem podporu na plodnost vyskusat verra doplnky...nemas nahodou skusenost? A mas krasne dietatko , velmi by som ho rada vypucila tak zboznujem deticky...posielam sladku pusinku malickej ....mat take dietatko vesele by som rada chcela....vyjadrim sa uprimne...vsak chapes....idem 4.10. Na gynekologiu na preventivku aj s tou cystou .. tak uvidim, kludne napis ked budes moct mi bude rada
@miskam333 ahojky Miska, ano cysta jedna aj druha zmizli tesim sa tomu....akurat ocakavam menzes za 4 dni , strasne akosi malo mame cas na seba ja i manzel max 3 krat do mesiaca sa snazime....co je malo...akurat chceme dohodnut nejaky pobyt kde by sme si romanticky stravili cas....je mi slabo dnes strasne , ale zas riesim ze z coho ...lebo kedysi pred umelym este ma len zbolela hlava a dostala som menzes...teraz je to ine....a ty co mas nove? Kedy mas termin, nejak mi to unika ohladne teba , dlho som tu nebola....
@jarrys jeeej tak už može zlatíčko maličke kedykolvek príst ked si vyberie 😍
ja sa mam dobre mali sme velke sono už všetko uplne v poriadku :P
@jzuzka to som rada že zmizli 😍 no pobyt je určite super napad 🙂 tak ono aj to snaženie o dietatko vela veci pomeni ..ja pred tym než sme riešili centrum som doslova citila každu ovulaciu a potom už bol každy mesiac iny vždy ine priznaky na ms a všetko :D aj ked človek nestresuje tak podvedomie robi vela ..a hlavne sa vtedy človek strašne velmi sleduje . Mna to čaká vo februari ešte mam dlhu cestu pred sebou :D
@miskam333 ahojky Miska, ano je to tak , tak vo februari ti budem drzat silne palce, nechci vediet co zas mam, bolo par dni na vracanie ja ze mam virozu , ale nie, lebo ked ju mavam je brutalna, dostala som menzes dnes mam 2.den a zabudla som sa otestovat pred menzesom , tak som sa dnes a vysla mi slaba druha ciarka , co je mozne len tehu ak tak, lebo cysty nemam...ale budem to musiet zopakovat ten test ak bude pretrvavat ci uz slabsia alebo silnejsia ciarka pojdem ku gynekologovi....a navyse som spadla na balkone vo stvrtok a mam vyron na nohe ...ale uz je to lepsie...ty sa ako mas, co mas nove, uz si pripravena , mas kupene uz nejake vecicky pre malu? Kocik, izbicku pripravujes?.... ake si jej vybrala meno inak ak mozem vediet....drzim ti palce....napis ked sa ti bude chciet, zasielam foto testu , ak mas chut mi to okomentuj...diky
@jzuzka Zuzka vieš ako to je pokial enmaš dalšie testy silnejšie tak to tehotenstvo byt nemusi ale len falošny test ..a ak ej to pepino tak duplom . Pokial si ale mysliš že to tehotenstvo je a pri tom krvácaš tak potom chod na krv niekde ako samoplatitel popripade na pohotovost .Ja osobne neverim nikdy jednemu testu jednej značke ale to som už pisala že som si rozbievala zo začiatku aj 4 rozne značky na raz a až potom som uverila .Ja sa mam dobre malička kope 🙂 Meno mame ale ešte si to nechavame len pre nas ❤
@miskam333 ano viem ze si to spominala, kupim si teda rozne testy a skusim sa teraz uz po menzese otestovat...este....jeee to musi byt prijemny pocit to kopkanie...tebe sa zije , v dobrom ale prajem...tak az si aj ty stastna nadalej pri malickej ,s nou , ktora ta potesuje kopkanim v brusku....tesim sa s tebou
@jzuzka ahoj Zuzka mám sa dobre akurát ti odpisujem z vane ktorú som si dala po dlhom čase a v tomto počasí sa mi veľmi ťažko odoláva pridať horúcu vodu 😂😂😂ale nemôžem no teším sa na obdobie po 35tt kedy si buchnem vaňu takú ako som milovala 😂 inak sa mám fajn ..chodíme na predporodnu prípravu čo je presne niečo pre mňa keďže má tieto témy bavia už roky a sama by som sa kľudne prihlásila na kurz aby som sa tomu mohla venovať .Tak zatiaľ z pozície klientky ale aspoň to konečne po rokoch 😀
A ty sa ako držíš ?skúšala si aj teda iné značky?
@miskam333 ano? Prepac ak som ta nejak vyrusila pri kupeli....nechcem ta otravovat pisanim stale ak by ti to vadilo,,,ja som skusala pepino 3 dni po sebe slaba druha ciarka ale celkom ju bolo vidiel , dnes som skusila inu znacku ta uz negativna, dnes som mala dost bolesti v podbrusku aj take tlakove cely den az teraz vecer po sprche mam ulavu ako tak , som lezala....som pn s vyronom na nohe spadla som neviem ci som ti spominala ....este vo stvrtok , medzitym 14.10. Az 18.10. Som mala menzes, od 15.10. Hned pocas menzesu som sa testovala,,,uz som povedala ze ma to nebavi sa sledovat takto, v pondelok idem na gynekologiu o 8.45 som sa dnes objednala , nech ma skontroluju ale podla mna to bude negativny vysledok... uz som zacala na pnke aj z macrame tvorit.. a hladam dalsie zaluby mam masersky kurz ale uz neplatny tak sem tam domacich mastim ....mam celkom dost casu , preto by som aspon jedno dietatko prijala....najlepsie svoje... chapes . Pripadam si ale ako nenormalna co sa tyka testovania ....uvidim ako mi bude dalej co sa tyka tejto veci ,,,,budem to musiet bud riesit alebo jednoducho uz na definitivno nechat tak a nesnazit sa....ked budes moct odpis dakujem
@jzuzka nevyrušila . no to robia značky ako pepeino ,mamatest alebo sluničko že ukazuju falošne ...su to fajn testy až ked je si človek isty že je naozaj tehu a sleduje tmavnutie čiarok ale na testovanie by som ich nepouživala minimalne nie po jednom ..však sama vidiš že maju čiarku takmer vždy . mrzi ma že si spadla a super že si si anšla zaluby . S čim musim suhlasit je to že to testovanie možno naozaj prehánaš ale tak to je na každom kolko a kedy bude testovat ...ale sama sebe davaš zbytočne nadeje ..testovat hocikedy v strede cyklu popripade už po začati ms mi pride naozaj zbytočne potom si len robiš falošne nadeje ... uvidiš ako u gyn .

@jzuzka ahojky. No uz to nie je bohvieco. Mam symfyzu, maly berie odo mna vela vapnika a odvapnuje mi lonove kosti, a mavam velke bolesti. A do toho sa uz stupnuju a zvacsuju kontrakcie. S do toho maly kopka a hybe sa ako by tam mal stale party 😀A ty sa mas ako? Bola si nakoniec v Gynfive s tou cystou?
@miskam333 a ty sa mas ako? Ako pokracujete? 🙂