icon

Parťačka po vklade

miskam333
28. máj 2022

Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️

miskam333
autor
11. jún 2022

@katka06 ja našťastie nervozitu nemám tak aspoň to ale skôr som precitlivela ....už normálne som citlivá viac ako je norma a toto je už extrém 😂

katka06
11. jún 2022

@miskam333 no ja nervózna, podráždená, všetko mi vadí. Myslím, že to je jednak z liekov, a dosť mi chýba sex 🙄😂 a aj to ničnerobenie je otravné a zase keď robím, ako včera, umieram od únavy 🤦 ma to ťažké ten môj muž 😂

miskam333
autor
12. jún 2022

@katka06 tak určite aj tie lieky robia svoje a aj tehu hormony :P bude musiet vydržat :D :D a možno už v druhom trimestri ked to bude trošku "volnejšie" bude už lepšie :P

katka06
12. jún 2022

@miskam333 no len nech je všetko v poriadku s bábätkom, ostatné zvládnem 😁 už sa neviem dočkať kontroly, a to až 21.6. dnes mi nič nie je, jedine prsia cítim.

miskam333
autor
12. jún 2022

@katka06 neboj ubehne ako voda a to už bude hadam aj ❤ ..mna čaká tento štvrtok sono

katka06
13. jún 2022

@miskam333 ahoj 😊 ako sa máš? Mne nejako znervózňuje, že mi nič není 😁 trochu ma bolí hlava, prsia, som unavená..ale prestalo mi byť zle. No som ja normálna 🤦😂 a hladná som v kuse, to asi aj z nudy

miskam333
autor
13. jún 2022

@katka06 tak teraz to mame asi rovnako :D ako citim aj brucho niekedy riadne :D unava masaker :D práve som sa zobudila :D

katka06
13. jún 2022

@miskam333 ja som dnes dala hodinovú prechádzku so psom🥳 som na seba hrdá 😁😂 ale prsia má bolia hrozne a bradavky mám nenormálne citlivé.

miskam333
autor
13. jún 2022

@katka06 no tiež mam psika aj man to nuti viac chodit :D ešte do toho je teraz pacient aj on :D :D to sme dvojka :D to ja vobec ale enmala som ani pri prvom tehu ...ale tak dobry znak :P

miskam333
autor
15. jún 2022

@katka06 ja dnes opäť krvácanie silné 😔zajtra kontrola

katka06
15. jún 2022

@miskam333 ale nestraš 😟 ja som mala ráno na intimke takú ružovo-hnedu bodku, tiež trocha stresujem, ale od vtedy nič, tak verím že všetko je OK 🙏🍀 aj keď skontrolovať som sa bola asi 100x Mala si bolesti?

miskam333
autor
15. jún 2022

@katka06 no ja som mala asi tak na 4 utretia toaletakom ..nebolo toho malo..musela som sa ist aj umyt a tiež aj zrazenina ... ale pretalo to no a zajtra kontrola ...bolesti ešte aj mam ako kríže tak aj brucho ...ach ja už neviem čo ešte musim zažit všetko

katka06
15. jún 2022

@miskam333 verím, že ešte to môže byť v poriadku 🙏 je to strašné koľko si musíme vytrpieť 😥 ja som teraz išla na vklad s tým, že predpokladám, že nevíde, vlastne som si aj celé leto naplánovala tak. Bola som celkom v psychickej pohode, ale keď už druhé hcg bolo dobré, začali sme sa po trosickach tešiť. Ked mám nafúknuté brucho, dám si obliahnute šaty, a teším sa ako budem chodiť s veľkým bruškom.. a presne už tým prišiel aj stres, že čo ak to zase nevide 😟

miskam333
autor
15. jún 2022

@katka06 tak tak ...človek sa ani nechce nejak tešit ale po takom čase to sa nedá ..stále dúfa že teraz prišiel náš čas :/

katka06
15. jún 2022

@miskam333 presne tak. Stále na teba myslim 😊 plán je prežiť tu spoločný čas do pôrodu, a potom si hádam dáme aj kávičku 🙏❤️🍀

miskam333
autor
15. jún 2022

@katka06 moja zlatá 💗 kiež by to tak bolo dúfam v to 🙏

katka06
15. jún 2022

@miskam333 🍀🍀🍀

katka06
16. jún 2022

@miskam333 ahoj, no ako si dopadla 🙏❤️

miskam333
autor
16. jún 2022

@katka06 ahoooj moja 🙂 no na sone vyzeralo všetko ok ...asi zas nejaký hematom ...mam prisny kludový režim tak sa snažim len ležat ....akurat sa mame stahovat ale kašlem aj na to ...aj som rada aj sa neviem tešit ako by som mala ...scenar z minula sa opakuje presne do bodky tak dufam že to tak aj neskonči .

katka06
16. jún 2022

@miskam333 nevieš si predstavit ako si ma potešila 🙏🥳 ani sa nehýb 😁 ja využívam koho sa dá 😁 včera mi mamka bola vydezinfikovať kupelky, wcka,.. dnes sme boli u nej na obed, zajtra pôjdeme k svokre.. ešte som takto nikdy nelenosila, ale veľmi rýchlo si človek zvykne, keď sa boji a túži po bábätku 🙏❤️

miskam333
autor
16. jún 2022

@katka06 snažim sa D: ... hej hej no teraz treba pomoc viac ako hocikedy ..tiež nam mamina dnes varila :D mam štastie že mam velmi kludnu pracu pri ktorej sedim a je pre mna relaxom a je hned vela bytu :D do pondelku mam volno a potom mam rpacu ais tak na dve hodinky a však mi to velmi dobre padne ..jedine čo nebudem moct po mne zas ani tam riadit :D

katka06
18. jún 2022

@miskam333 ahoj, ako sa cítiš 😊 ja sa už neviem dočkať utorka, začínam byť z toho trošku nervózna 🙄 verím, že všetko je OK, ale aj tak 🤦dnes má strašne bolí hlava, už asi 6 hodín, unavená som, ale inak super 😁

miskam333
autor
19. jún 2022

@katka06 ahoooj vieščo lepšie včera som aspoň malá oživenie 😀trošku som posedela pri varení gulášu 😊 inak síce nekrvacam ale stále spinim ....neboj sa všetko bude Okey❤️

katka06
19. jún 2022

@miskam333 ja podobne, tiež sme boli na guláš, ale vydržala iba necelé 2 bodky, zle mi bolo 🙄 kamošky ešte nevedia, všetci sa čudovali že odmietam prosečko 😁 čo nie je môj zvyk 😂 tak sme sa s manželom tvárili, že máme detox pred letom 😁
Super, že už len špiniš, je mám tiež trošičku niečo na intimke, tak hádam všetko je tak ako má byť 🙏🍀❤️

miskam333
autor
19. jún 2022

@katka06 my sme naštastie boli v malom počte všetci bez alkoholu :D tak nebolo treba hladat vyhovorky ale aj tak pijem malokedy tak asi by im to neprišlo čudne čo je výhoda :D no ja skor mam stale v hlave že sa bojim že sa to rozbehne ...proste rovnaky scenar ako naposledy ..dnes som mala ešte presne taky sen že som začala masicvne krvacat :/ ach cele zle tento náš strach :D

katka06
19. jún 2022

@miskam333 no sníva sa nám čo sa nám odohráva v podvedomí 😟 mne sa minuli rok po operácii asi mesiac snívalo, že mám po dome poskryvané mŕtve deti 🖤 to som sa budila s plačom a strachom. Vtedy som si myslela, že a dosť, viacej nevládzem, a pozri, už som zase po 2 vkladoch. Tá túžba je silnejšia ako strach, určite to zvládneme, veď sme silné ženy 😘❤️🍀

miskam333
autor
21. jún 2022

@katka06 ahoooj dnes ta to čaká tak na teba myslím snad bude všetko v poriadku ❤

katka06
21. jún 2022

@miskam333 ďakujem 🙏😘 akurát sedím v čakárni, srdce mi ide vyskočiť 🙏🍀

linda279
21. jún 2022

@katka06 ahojte, môžem sa pridať do skupiny?
Ja som 9.6. mala KET a štvrtok idem na krv a sono ...
Chcem sa opýtať mali ste nejaké príznaky?
Mňa zo začiatku pichalo v podbrušku a teraz už asi 3-4 dni nič, trošku ma boleli prsia a už tiež nebolia 😔
Špinenie som nemala žiadne, len niektoré ste písali, že to je dobré znamenie ...
Držím všetkým palce 🤞👋🤗

miskam333
autor
21. jún 2022

@linda279 ahoj jasne 😊vieščo podľa mňa sa na príznaky nesustred aj keď môže to byť dobré znamenie 😊 ja som mala napríklad vždy tie isté príznaky aj keď to nevyšlo a aj keď to vyšlo 😊 a špinit pri úspešnom tehu nemusíš a snáď ani nebudeš ❤️ testovať sa nechystas ?