icon

Plánujeme 4. IVF. Ste na tom rovnako?

megynka
14. mar 2010

Ahojte 🙂
nájdu sa tu optimistky, ktoré plánujú tento rok 4.IVF a aj po troch neúspešných pokusoch stále veria, že sa to podarí? 😉

v555
26. mar 2010

ahojte!!!
Ta megy je ale šikovnica 😀 😀 😀 a možte teraz murovať na novo tie krasne dieročky 😉
megy-ja som bola stimulovana tri krat a vždy menopurom a decapeptylom.No vždy som mala tak okolo 6-9 vajíčok,vždy sa mi všetky oplodnili ale nevydržali PK,len druhy krat som mala jedno embryo tak na 2- ale som ani neotehotnela z neho,tiež nam doktor navrhol darcovske spermie ale vždy som mala malo vajok tak sme sa na to vykašlali oplodniť ich donorskymi a teraz to ľutujem.Mohli sme to aspoň vyskušať ale ja som bola vždy proti donorskym spermiam ale teraz sa na to pozerám už uplne inak.Človek musí dozrieť k takémuto zaveru a mne to trvalo tri roky.Teraz mi nevyšlo IUI,idem na chromopertubaciu a v maji sa dame na asi na darcovsku IUI.

megynka
autor
26. mar 2010

plánujeme to až v lete alebo na jeseň, podľa financií, lebo genetika embryí bude stáť tiež pekné peniaze, a ideme ešte cez poisťovňu lebo ako samoplatcovia sme boli v Prahe

megynka
autor
26. mar 2010

v555, asi máš pravdu, veď my sme to ešte úplne nezavrhli, tie darcovské spermie, budeme o tom uvažovať keď budeme mať tie výsledky, tak uvidíme, môj manžel nie je proti len ja by som sa s tým musela vyrovnať, pre mňa je to väčší problém

v555
26. mar 2010

ja som sa s tym tiež velmi dlho vyrovnavala ale nemam nad čím uvažovať,vyskušame to takto a uvidíme.Nikdy by ma ani len vo sne nepadlo,že aj takto budem rozmyšlať.No ale čo miminko velmi chceme obidvaja a nikto nebude vedieť,že nie je manželove.Nikdy sa to nik nedozvie.Budeme s tým žiť len my dvaja a už sme to preberali veľa krat.Záver-aj tak bude naše a budeme ho milovať,a vieš ako to je,každy kto sa pozrie na o dieťatko tak povie jáááááááj to cely manžel ako sa na neho podobá,jááááááááj to je ako vy atď.Ľudska psychika to je zázrak 😉 😉

wrtulka
26. mar 2010

Megynka máš IP..
Zdravím V555 😉 😵

v555
26. mar 2010

aj ja zdravím,no vidím,že v tejto téme dominujeme my tri 😀

wrtulka
26. mar 2010

V555 hm ono to bude asi tím že většína - tj. 90% ženských otěhotní při 1IVF, 2IVF nebo 3IVF .. tak mě to 3 ještě čeká 😝 takže třeba taky zapadnu do většinové statistiky.. ale dřív jak za rok to nebude fakt se toho teď bojím..

v555
26. mar 2010

ja ti velmi držím palce aby si tam zapadla ale viac by som sa tešila aby si zapadla do skupiny "otehotnela som prirodzene po 2.neuspešnych IVF-je to zazrak!!!" 😉

wrtulka
26. mar 2010

V555 jo jo tak tenhle zázrak přeju každé z nás co jsme tady! A co nejdřív..
chtěleo by to těm zázrakům nějak pomoct nemáte někdo nějaký super recept? 😀

v555
26. mar 2010

ja určite nie,lebo keby som ho mala tak tu na koníku by už boli všetky baby tehu 😉 a boli by sme v teme "chcela by som spať ale nemožem lebo okolo mna behaju tri deťurence" 😀 😀 😀 😀

wrtulka
26. mar 2010

V555 😀😀 jo tak to je super téma to si založíme určitě!
Až budeme mít ty dovjčátka a trojčátka z IVF 😉 😀

chanel
26. mar 2010

Ahoj holky, už chvilku vás čtu a ráda bych se přidala.... 😉 18.3 jsem dokončila své 3 neuspěšné ivf 😔 a předtím dvě iui.

wrtulka
26. mar 2010

Ahojky Chanel srdečně tě zdravím 🙂🙂
to je mi líto že vám 3IVF nevyšlo a máte nějaký mrazáčky?U koho je u vás problém..
jinak doufám že z nás bude veselá grupa a žádný mráčky a smutnění! Dobře to dopadne všem!

v555
26. mar 2010

ahoj chanel 😉 ,tak vitaj medzi nami,o chvílku ale budeme patriť do inej témy,ale treba na to čas,uvidíš 🙂

megynka
autor
26. mar 2010

Ahoj chanel 🙂
vitaj medzi optimistkami 😉 je mi to ľúto že vám to nevyšlo 😔 no hlavu hore, musíme bojovať všetky ďalej a všetky ešte veríme že sa nám to podarí 😉 a sú tu fajn kočky, je s nimi zábava, aj sa zasmeješ 😉 🙂

chanel
26. mar 2010

Holky, děkuji jste milé....nemáme žádné mrazáčky, problém je spíš u mě, endometr.4 stupně ☹ ,přítel má pomalejší spermie.Všechno šlo, během stimulace o.k., prostě se jim u mě nelíbilo. A co Vy? Máte ještě pokus? Já právě zvažuji znovu laparku 😔

v555
26. mar 2010

aj ked síce momentálne na smiech náladu nemáš,neboj,všetko prebolí,bude fajn 😉

chanel
26. mar 2010

Tak trochu optimismu, by se mi hodilo a děkuji, jsem se bála napsat 😖

v555
26. mar 2010

sviňa endometrioza 😠 😠 😠 ta vie narobiť riadnu šarapatu

v555
26. mar 2010

len píš a píš uľaví sa ti a uvidíš,keď tu budeš behať a čítať osudy dievčat, 😉 tak si povieš,ani nie som na tom tak zle

chanel
26. mar 2010

Je to někdy těžké,ale my ženské vydržíme víc než si kolikrát myslíme! Tak já se zase odpoledne přihlásím. Ted musím nakoupit a díky, hned mám lepší náladu.

megynka
autor
26. mar 2010

chanel, endometrióza je fakt problém ale moje dve kamarátky ktoré majú endometriózu prirodzene otehotneli a majú krásnych synov, no je pravda že teraz túžia po druhom bábätku a nedarí sa im ani pomocou lekárov, ale neboj vždy je nádej 😉 a ja viem aké to je keď máš za sebou 3IVF a neúspešné, zažila som to a teraz sa chstám na 4IVF 😉

wrtulka
26. mar 2010

Chanel já byla po 2neúspěchu úplně paralizovaná! Snad 2 měsíce jsem nechtěla o dětech ani slyšet.. záviděla těhotným.. no hrůza..
teď je mi trochu líp.. neříkám člověk si musí projít různými stavy aby mu bylo zase dobře.. ale uvědomila sem si že foukání bebíčka mi miminko nepřenese a kdo nebojuje prohrál..takže my prohrát nechceme a neprohrajeme!
Jen nám to holt trvá dýl já vím.. ale kdo si počká ten se dočká! Ať už to budu miminka naše nebo adopčátka to neva důležitý je že bude někdo kdo nám bude říkat mami a tati 😉 😵 😵

afrika
26. mar 2010

wrtulka nepatrím do vašej témy, ale napísala si to krásne 🙂 . momentálne sa cítim tak, ako si napísala na začiatku príspevku, ale musím sa pohnúť ďalej.
naozaj pekne napísané. držím pršteky.

mircalla
26. mar 2010

netreba sa vzdavat....mne sa to podarilo na 5. pokus...o to to bolo horsie, ze 2 krat som potratila, bolo to horsie akoby to nevyslo...ale teraz sme konecne stastni...snad to uz vyjde
a poznam z temy, kam chodit viac podobnych osudov

wrtulka
26. mar 2010

Afrika děkuju...
holky moc děkuju..je to tak jen k tomu člověk musí dojít a že je to těžká cesta 😔
chanel kdybys chtěla celá moje story je v mém albíčku..
mircalla moc gratuju že se vám to na 5 pokus povedlo!!!!!!Jaký byl problém u vás?

mircalla
26. mar 2010

my sme sa tej teme stretli vsetky take uz hrozne dlhodobe snazilky...a teraz su vsetky skoro tehule....ja verim, ze ked sa clovek nevzda, raz to vyjde....
tiez som sa citila mnohokrat priserne, zdalo sa mi to strasne nespravodlive, pritomnosti deti som sa radsej vyhybala, fakt, ze vsetky moje kamaratky su postupne tehotne mi vyslovene ublizoval, aj som sa hodne lutovala, ale vzdy som nejako nabrala silu to skusat dalej....stalo to za to, dufam, ze to dobre dopadne

pekny vikend prajem....treba bojovat!!!

mircalla
26. mar 2010

wrtulka - u mna bol problem nerpiechodne vajcovody a tiez uz lenive vajacniky...mala som malo oocytov.....

wrtulka
26. mar 2010

Mircalla tak to jsi měla štěstí na dobrou partu..
já tu chodila už do 2 témátek kde vždycky všichni (nebo skoro všichni) otěhotněli.. a mají už děti.. nebo už jedou druhé kolo 😔 a to pak člověk má co dělat aby es nelitoval 😔 protože zůstat na ocet a hned dvakrát ..do toho moje dvě nejlepší kamarádky co jsme se s nimi domlouvaly že budeme spolu vozit.. tak už mají děti.. miminka.. jedna už druhý.. no tak k nim holt budu jezdit na návštěvu s pesinou 😉 😝 😀 a budu s nima chodit na procházky s ní 😝 stejně se potřebuje socializovat s dětma a děti miluje a oni jí 😀

wrtulka
26. mar 2010

Ne je fakt že zvířátka v tomhle moc pomáhají! Vřele doporučjuju..
a navíc psychodoktorka ta taky..chodím k ní už asi 2 měsíce a taky vřele doporučjuju!!!