Plnenie snov v splne 3
Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😀 😀 😀 😀 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😀 😀 😀
uz mi to muz masiroval, ale strasne to bolelo, tak sme to nechali tak.... TP mam ako v pase, ale bude to sekcia, takze pocitam ze nejaky tyzden - 10 dni skor.... Podla toho, ako sa to bude vyvijat.... Hlavne, aby bola mala pripravena ist von....
bolesti v podbrusku podobne ako pred MS, ale intenzivnejsie... podobne ako kontrakcie, ale nie su to kontrakcie........
Katy, jej vy uz poslickujete???tak to uz sa blizi pomalicky, este chvilku vydrzat pekne v brusku a potom rychlo von ku maminke 😵
dalidka, blahozelam k chrustikom v brusku, nech sa riadne zahryznu 😉 🙂
ixi, preco nejdes uz v pondelok? ja som sla tiez uz 13. den, som sa dohodla so sestrickou... mno veru poslickovia, na tych sa uz tesim 🙂
kukulik, ahoj 🙂
ved ma to minule v noci riadne vystrasilo 😕 😀 ale potom to dajako preslo... teraz uz viem, co to je, tak ma to neplasi 😀
tak ja som otom necula a ze zdravotnik 😀 lyndus ved ja idem 13 lebo 14 dni po ket je az v stredu
ja som nemala ani raz pri Samkovi, mne este aj bolesti prisli az po vyvolavacke, ale pocula som o nich 😉
jeeeeeeeeeeeeeeeeee kapustnica kukulik mnam mna, tu zboznujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😀 musim si uvarit 😀
ja ju tiez zboznujem celkovo kyslu kapustu, robime i domacu 😵 teda nasi a my ju jeme tiez, kedze jej je vela...a kapustnica...tej sa neviem dojest 😝
kukulik presne tak... bud bereme od nasich, alebo od svokrovcov...cim kyslejsia, tym lepsia a kapustnicu zboznujem xixi...inac som zazila sok, ked som prvy krat jedla segedin u svokry...ona ho totiz robi zo sladkej kapusty 😕 😕 😕 som dovtedy nic take nazazila 🙂
Ja kapustnicu zboznujem, ale mne sa rata len na Vianoce, cez rok to nema tu atmosku, pre mna je teda kapustnica len vianocna 🙂
juuuuuuuuuuuj zajacik este musim vydrzat, sestricka vravela o pol druhej...boze to su nervy 😠
ixinka ty papaj normalne, nie blbinym ze tribitka 😀

uz je to dost bieda.... brusko ma tlaci, nemozem sa zohnut a k tomu vsetkemu ma od vcera rana drzi krc v lytku.... pri kazdom kroku a dotyku vidim hviezdicky.... ani magnezium zatial nezabralo....