Plnenie snov v splne 3
Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😀 😀 😀 😀 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😀 😀 😀
ahojte babulkienky 🙂
melisska mno pomalicky ubiehaju, mohli by aj rychlejsie 😀
Petronelka, zial neustupuju...a ty ako? este debatis so zachodovou misou? 😝 kedy ides na utz? ja vo stvrtok, alebo piatok, uz nech to je a mame srdieckoooooooooooooo 😀 😀 😀
melisska, tak to nie je az take zle ...20 min, ale najradsej by som sla aj s manzelom , keby nieco ze som pri Samkovi 😒
ano v stredu kontrola, ja ratam, ze na tyzden bude odber v pondelok alebo utorok , streda najneskor 😵
dalidka, ahoj, ja by som necakala..ale to je na tebe 😉 melisska ma pravdu,sestricka vie , preco odporuca hned jedno za druhym 🙂
ahoj kukulik, aj vy zahradnicite? 🙂 hej hej, sestricka kazdemu hovori, ze najskor sa chyti ked ides jedno za druhym...
lyndus, tak trochen, to vlastne svokrovci,a le my sme sa kustik prizivili...a teraz su momentalne na lieceni, tak musime polievat aj ich cast 😀
😀 😀 😀 ...my mame taky fliacik a na nom len cibulu, hrasok, tekvicu, cuketu a zopar priesad kalerabov..tak sa to da 😀
mno my sme na tom este lepsie...svekrus nasadi, polieva, pozavara a my len vytahujeme kysle uhorky z pivnice hehehehehehehe... a este vyzierame hrasok a jahody, ked su 😀 😀 😀
Dobre ranko...posielam virusiky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
lyndus to je dobra svokra 😀 ...nasi svokrovci maju este aj viac , oni vsetko mozne aj nemozne,ale zase pre nich je to pasia, tak nech si sadia....len ked to treba stale polievat 😀 😀 😀 ale mame radost, ked to tak pekne rastie
ahojte babulky 🙂 krasne tehu ranecko zelame a tehu virusiky posielame TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT :-hej hej kukulit, zlata svokra, oni tu zahradku maju presne tak isto, zivotabudic a pasiu, maju tam zemiaky, paradajky, uhorky, cuketu, cviklu, hrasok, mrkvu, cibulku a kopec inych hluposti 😀 a ovocne stromy, cernice, jahody, mno kopec toho je 😀 a sedenie s grilom tam maju postavene, takze zakazdym ked sme tam pogrilujeme nieco, popolieva sa, proste vikend v prirode...aj nam to dobre padne, ked niesme stale zatvoreny v byte 🙂
lyndus no akoby som citala o ich zahradke, presne tak 😀
inak ja uz mam teda riadny ovulacny hlien 😅 to znamena, ze hormon uz zabera 😀
kukulik, aspon vies, o com hovorim hehehe... mno to je super, ja som to nikdy nevedela rozoznat, ja som mala vytok takmer permanenntne a ziaden doki si s tym nevedel rady, takze o beriem ako normu 😀 a ako sa citis?
citim sa celkom fajn, ale vzdy po pichnuti ma boli hlava vecer, rano uz pohoda, a vecer po pichnuti opat...uz si na to zvykam, nie to silna bolest..da sa 😀 vydrziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim vsetko 🙂
ja som teraz vlastne v case mojej normalnej ovulky, tak asi preto sa to este zintenzivnilo 😝
Dobry den 😀 ja som len teraz vyliezla z postele 😀
Lyndus a zuzka chytaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 😵
Ahojte 🙂
Prave som prisla z dalsej kontroly, mala ma uz 3318g, je o tyzden az dva popredu, takze sa nam to veeeelmi blizi..... do utorka si mam vybavit predoperacne, v utorok dalsia kontrola a pomaly ideme na to..... 😵
vsetkym vam drzim palce 😵 😵 😵 😵
jeeeeeeeej katy, silne drzim palceky tesim sa na Haničku 😵
Vložila som do albumu dve nove fotky, nie do IVF, ale do druheho 😉 co vy na to? 😀 😵
varim si akurat kapustnicu, ale nemam nist udene, teraz na maso nemam moc chut, tak bude iba s bujonmi, taka kapustova polievka 😀 mno ako sa ti dari melisska, si sa vybuvala? 🙂

Dalidka dakujeme 😵
Ja som tiez IVF odkladala po neuspechoch na neskor, ale teraz mi uz sestricka povedala, aby som isla na to hned nie po pol roku 🙂 dalidka ona vie preco to hovori 😵