Plnenie snov v splne 3
Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😃 😃 😃 😃 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😃 😃 😃

•
26. máj 2009mno co sa rehnis ty jedna, ja som bosorka, tak sa moc nesmej, aby neboli tri 😃 :-p 😃
0
ahoj jespera, ja ti ani neviem...ked jem iba osoleny chleba, polievku a kyslej kapusty a sem tam nejake ovocie, tak to celkom ide...ked prudko vstanem, tmie sa mi pred ocami, ale da sa tp vydrzat... jedna znama prve 4 mesiace mohla jeste len chleba s dzemom, tak mam este celkom pestry jedalnicek hehehe... a ty ako? ides zajtra na utz? ja asi az v piatok, ale uz sa neviem dockat, snad uz budeme mat srdiecko a secko bude ok 🙂
mno to teda dufam 🙂 ved to, ze ani mne nejde nic na chut, maso nemozem ani citit a to som fakt masozravec... u mna to istia Tic Tac, ked mi zacne byt bluvno jeden si dam a prejde to, aspon ciastocne... juj sa uz velmi tesim, budem si pytat obraztek, dufam ze ma nezakiluje pohladom Hredzi hehehe
Ahojte bambuľlky.
Tak ja som bola včera na tú krv, a môj šiesty zmysel mal 100 % úspešnosť - nevyšlo to |-| |-| |-| Ja už mám posledné 4 mraziačiky, tak uvidím, kedy pôjdem..
melisska, gratulujem k bambuľlkám a veľmi silno držím palce, aby to vyšlo a boli to minimálne dvojičky 😃 😃
Všetkým vám prajem krásny deň x-)
Tak ja som bola včera na tú krv, a môj šiesty zmysel mal 100 % úspešnosť - nevyšlo to |-| |-| |-| Ja už mám posledné 4 mraziačiky, tak uvidím, kedy pôjdem..
melisska, gratulujem k bambuľlkám a veľmi silno držím palce, aby to vyšlo a boli to minimálne dvojičky 😃 😃
Všetkým vám prajem krásny deň x-)
Začni písať odpoveď...

Odošli