Plnenie snov v splne 3
Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😃 😃 😃 😃 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😃 😃 😃
Ahojte baby chcem sa vas spýtať ako vlastne prebieha odobratie vajíčka a jeho nasledovne oplodnenie???
Mala som totiž 2x za sebou missed teraz mam 2 mesiace po zakroku absolvovala som genetiku a hemologicke vysetrenia a zistili mi Robertsonsku translokaciu na genetike-spojenie dvoch chromozomov a odporučili mi umele oplodnenie teda odobrať vajíčka najst to spravne so spravnymi chromozomami a to oplodniť.
Srdečna vdaka za vsetky odpovede som z toho velmi zufala
Mala som totiž 2x za sebou missed teraz mam 2 mesiace po zakroku absolvovala som genetiku a hemologicke vysetrenia a zistili mi Robertsonsku translokaciu na genetike-spojenie dvoch chromozomov a odporučili mi umele oplodnenie teda odobrať vajíčka najst to spravne so spravnymi chromozomami a to oplodniť.
Srdečna vdaka za vsetky odpovede som z toho velmi zufala
kulkulik rada, ale ja mam len dve hodiny :-| tak to by sme nestihli 🙂
prestigio, najskor musis ist na kontrolny UTZ , zoberu ti krv na hormonalny profil, potom ak je vsetko vporiadku podas ziadost do svojej poistovne, ckas na odpoved cca 3 tt, ked ju mas ides zase niektory DC na UTZ a KRV,DR. ti predpise vsetky lieky a injekcie, sestricka ti pichne decapeptyl, cakas 2tt na mrchu po nej ides na krv+utz a dr. ti povie kedy zacnes pichat inj,-hormony na rast vajok, budes chodit na kontroly , ked budu vajka okolo 17-18mm vecer pichnes choragon-inj. na vyvolanie ovulky, a o dva dni je odber v anasteze, hodinu si pospis, dr. vam povie kolko vajok ti odobrali, vtedy da manzel spermije a urobia oplodnenie, zavolaju ti kolko sa z nich oplodnilo a povedia ti kedy prides na vklad embryjok, ale okrem toho tebe treba urobit aj PDGI-vyberu zdrave embryjka. Dufam ze rozumies
prestigio, najskor musis ist na kontrolny UTZ , zoberu ti krv na hormonalny profil, potom ak je vsetko vporiadku podas ziadost do svojej poistovne, ckas na odpoved cca 3 tt, ked ju mas ides zase niektory DC na UTZ a KRV,DR. ti predpise vsetky lieky a injekcie, sestricka ti pichne decapeptyl, cakas 2tt na mrchu po nej ides na krv+utz a dr. ti povie kedy zacnes pichat inj,-hormony na rast vajok, budes chodit na kontroly , ked budu vajka okolo 17-18mm vecer pichnes choragon-inj. na vyvolanie ovulky, a o dva dni je odber v anasteze, hodinu si pospis, dr. vam povie kolko vajok ti odobrali, vtedy da manzel spermije a urobia oplodnenie, zavolaju ti kolko sa z nich oplodnilo a povedia ti kedy prides na vklad embryjok, ale okrem toho tebe treba urobit aj PDGI-vyberu zdrave embryjka. Dufam ze rozumies
http://www.modrykonik.cz/forum/show.php?vThread... tu je ta tema 😃 som ju zabudla skopirovat do predchadzajuceho prispevku :-N
http://www.obrazkyanimace.com/deti.html
Kukuk x-) Ako si mozem sem skopirovat niektore deticky? Poradite?
Kukuk x-) Ako si mozem sem skopirovat niektore deticky? Poradite?
Začni písať odpoveď...

Odošli
ja nemusím teda upratovať každý deň, aby som bola spokojná, ale poriadok musí byť 😉 , ja ho tiež rada, ale aj ho rada robím, bez problémov, kedykoľvek a kdekoľvek 😉 🙂 🙂 🙂 ....koníček ako bič 😃 😃 ....ale dnesmi manžel konečne kúpil bicykel, tak bude aj iný koníček a keď nebudeme doma, nebude neporiadok ( aj keď prachu bude stále dosť 8-( ) 🙂 🙂