icon

Plnenie snov v splne 3

ixi
2. apr 2009

Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

deny3
โ€ข
28. jรบl 2009

dobrรฉ rรกnko ๐Ÿ˜€
tie horรบฤavy zaฤรญnajรบ zase, hrรดza, len sledujem teplomer ako to stรบpa ๐Ÿ˜
raลˆajky, papรกme:
๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ tttttttttt ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ tttttttttt ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ tttttttttt ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ tttttttttt ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ tttttttttt ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ :
๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ tttttttttt ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ tttttttttt ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ tttttttttt ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ tttttttttt ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ tttttttttt ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ :

steva
โ€ข
28. jรบl 2009

Dobre ranko Splniecka ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต

steva
โ€ข
28. jรบl 2009

este som chcela pisat dalej.
Dakujeme,Jakubko nam robi velku radost a naozaj je na zjedenie.ja erim ze sa vsetky dockate takychto drobcov ๐Ÿ˜ต
Deny ty to mas uz za par. ๐Ÿ˜‰

mimusa4
โ€ข
28. jรบl 2009

ฤafte...
deny tak to sรบ ale riadne sรฝte raลˆajky ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

tak prรญprava na desiatu, nieฤo ฤพahลกie, napr. jogurtovรฉ ....... s kรบskami ovocia ๐Ÿ˜€

tttttttttttttt ๐Ÿ˜€ttttttttttttttttttt ๐Ÿ˜€tttttttttttttttt ๐Ÿ˜ตtttttttttttttttttt ๐Ÿ˜‰ttttttttttttttttttttttttt ๐Ÿ™‚
tttttttttttttttttttttttttttttttttttt ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€tttttttttttttttt ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต
๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ตtttttttttttttttttttttttttttttttt ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ˜Žtttttttttttttttttttttttttttttttt ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚tttt

smajlรญky sรบ kรบsky ovocia ๐Ÿ˜ต

lyndus
โ€ข
28. jรบl 2009

a ja posielam lahke predjedlo k obediku ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€
ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ๐Ÿ˜€ ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ๐Ÿ˜€ ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

lyndus
โ€ข
28. jรบl 2009

juj babule, strasne ma teraz bolieva hlava, mozno je to aj z toho tepla az tak, ze ma boli koza na hlave...ako ked mate po dlhom case vlasy stiahnute gumkou a ked ich uvolnite, boli vas koza na hlave ๐Ÿ˜’ hruza โ˜น a Deny mas pravdu, horucavy su tu zas...
Dalidka veru, posledne vianoce ber fazulky, ak sa nerozhodne dorazit skor ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

zajacik...
โ€ข
28. jรบl 2009

Jeeej vidim ze tu sa dnes podavaju ranajky aj desiata bohate na TTTT-vitaminy, no tak to si daaaaam ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต
Stevca Jakubko je ozaj na zjedenie ๐Ÿ™‚
Lyndus nebola si vcera podvecer v Starom Meste? Videla som podobnu babulky ako ty (teda len z fotky v pase ta "poznam") -ona mala take tricko ruzovocervenej farby a 3/4 nohavice hnede, on mal oranzove tricko. Ale ak si to aj nebola ty (co by bola velka nahoda), tak aspon som na teba myslela ๐Ÿ˜€

Ahojte SPLNieckovo ๐Ÿ™‚

lyndus
โ€ข
28. jรบl 2009

jeeeeeeeeeeeeeeeej zajacik, zlata si, ze si na mna myslela, ale isto som to nebola ja, sedela som zalezena doma, strasne ma hlava bolela ๐Ÿ˜’ a neznasam ruzovu ๐Ÿ˜€ moj mangel zboznuje oranzovu, tak s tym chlopakom by to mozno aj slo, ale ten moj sedel vcera solidarne somnou doma ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

zajacik...
โ€ข
28. jรบl 2009

Lyndus tak potom si to nebola ty ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ A ja mam ruzovu farbu veeelmi rada ๐Ÿ™‚

lyndus
โ€ข
28. jรบl 2009

zajacik vazne? ja vobec, to je asi jedina farba, co voooooooooooooobec nemusim ๐Ÿ˜€ hrozim sa toho, ze budeme mat malu princeznu a a secia jej budu kupovat ruzove veci ๐Ÿ˜€

mima263
โ€ข
28. jรบl 2009

ahojte babule, mรกte pravdu, ลพe som skoro testovala
Dnes uลพ koneฤne ordinoval aj mรดj Dr., takลพe prรกca sa nekonรก. Tie bolesti, ฤo mรกm, to je OHSS - obrovskรฉ vajeฤnรญky - neviem ฤi som dobre rozumela ale jeden mรก tuลกรญm aลพ 16 cm ๐Ÿ˜จ , ten druhรฝ o trochu menลกรญ. Mรกm v nich veฤพa malรฝch cรฝst a jednu asi 35 mm. No a sliznica 12 mm ๐Ÿ™„
Neviete niekto ฤo bude ฤalej, ako sa to bude lieฤiลฅ?
Dr. ฤakรก uลพ len na vรฝsledky z krvi (dnes mi ju zobrali aj keฤ je len 8. deลˆ) a chce to rieลกiลฅ ๐Ÿ˜จ

lyndus
โ€ข
28. jรบl 2009

juj mima, to mi je luto, hlavne vela pi, voda voda voda, to je zaklad, aspon 3l denne, najlepsie Fatra a papaj slane, nic ine ti neviem bohuzial poradit...
ja mam dnes nejaky splyn, neviem cim to moze byt โ˜น

zajacik...
โ€ข
28. jรบl 2009

Mima tak drzkam palceky na krvicku, hoci je skoro, ale nech je tak hcg ๐Ÿ™‚ Babuly tu spominali ze ked je OHSS tak to zvysuje sancu otehulkovania ๐Ÿ™‚

Lyndus s tou ruzovou to myslim uplne vazne ๐Ÿ™‚ A tebe prajem chlapceka nech nemusis pozerat na ruzove vecicky ๐Ÿ˜ต

lyndus
โ€ข
28. jรบl 2009

jeeeeeeeeeeeeeeeeeej zajacik si zlatucka, aj mi si budeme zelat chlapceka ๐Ÿ˜€ mno uvidime, ako to dopadne ๐Ÿ˜€

kukulik30
โ€ข
28. jรบl 2009

ahojte ๐Ÿ™‚
Mima...to je ale dobre znamenie, ze OHSS pretrvava... neboj nasadia ti nejake lieciky na riedenie krvi prav depodobne, aby sa predislo tromboze, mozno nejake infuzky...a prajem, ti , nech sa dnes uz ukaze aj hcg ๐Ÿ˜ต a stare zname heslo pit pit pit...smaozrejme vodu a Fatru ๐Ÿ˜€ a sledovat si aj cikanie...alebo si to zapisuj ๐Ÿ˜‰ kolko pijes a kolko cikas / pekne do flase ..ja som to tak musela roboit v nemocke pri OHSS/

lyndus...ta hlava teda dokaze pokazit den โ˜น to ma mrzi a pijes dost? lyndus ak bude nahodou dievcatko, aj tak budes kupovat ruzove, lebo to jednoducho k tomu ide a tie dievcenske ruzove vecicky su take rozkosne/ ta taka jemna ruzova...ta je suprova/...a hlavne nech je babo zdrave ๐Ÿ˜‰co tam po ruzovej, alebo budes zhanat ine farby ako napr. tyrkysova, zelenkava, zlta ๐Ÿ˜€

zajko ahojcek ๐Ÿ˜ต

lyndus
โ€ข
28. jรบl 2009

kukulik ahojcek ๐Ÿ™‚ sak jasne ze budem kupovat ruzovu, co ine mi aj ostane, ked v obchode maju zvacsa modru a ruzovu ๐Ÿ˜€ az na par vynimiek ๐Ÿ˜€ veru veru, nech je krpcek ok a secko bude v pohodke... vo stvrtok idem do poradne a na utz, tak sa tesim ze uvidim malinke ๐Ÿ˜€
ozaj, Petronelka mala ist vcera do poradne, ze? ktovie ako dopadla ๐Ÿ˜•

zajacik...
โ€ข
28. jรบl 2009

Kukulik cau ๐Ÿ˜€

petronelka77
โ€ข
28. jรบl 2009

Ahojte Spliecka ๐Ÿ™‚ .
Lyndus, bola som vcera na poradni, zobrali mi krv a robil aj UTZ, takze som videla aj mimco. Vsetko vyzera byt zatial v poriadku.Uz sa cele ani nezmesti na fotku, ma okolo 15cm ๐Ÿ˜‰ .
Ale poistovna hradi len 3UTZ za tehu, takze tento som si platila.
A ty sa ako citis? Ta hlava, to je neprijemne, hlavne vela pi a bud v tmavsej miestnosti. Este grckas ๐Ÿ˜‰ ?
Kedy ides na poradnu?
Mimka, drzim palce, nech je to len pozitivne a OHSS co najskor prejde.

kukulik30
โ€ข
28. jรบl 2009

petronelka, to je dobre, ze je vsetko ok ๐Ÿ™‚

lyndus
โ€ข
28. jรบl 2009

ahoj Peti, to je super, ze je secko ok, ja idem do poradne vo stvrtok, bude aj UTZ, tak sa tesim ๐Ÿ˜€ inac som este nepocula, zeby sa u tvojho gyndosa platilo za utz a ako vedel, ze uz si mala 3? a kolko si platila? fakt cudne... uz skoro negrciam, len ma sem tam vynadrapuje a nemozem este jest secko, co by som rada ๐Ÿ™‚ uz by sa to krpate mohlo zacat chovat slusne ๐Ÿ™‚ a co ty, este ti je spatne?

mima263
โ€ข
28. jรบl 2009

petronelka super ๐Ÿ˜‰
a inak som aj ja dnes platila za uzv - 10 eur, ฤi koฤพko
petronelka nechodรญลก ty nรกhodou na poลกtovรบ?

petronelka77
โ€ข
28. jรบl 2009

Dakujem Kukulik, Lyndus, Mima ๐Ÿ˜‰ .
Platila som aj s fotkou necelych 21 eur. Hovoril, ze poistovna plati v 12-om, 20-om a neviem este v ktorom tyzdni za UTZ, ale vsetko ostatne si pacientka plati sama...no....
Lyndus, este mi byva obcas divne, ale lepsie ako na zaciatku. Maso, sunku, jogurty, syry, nemozem ani citit, najradsej mam kapustnicu.
Drzim palce na stvrtok ๐Ÿ˜‰

zajacik...
โ€ข
28. jรบl 2009

Petronelka som rada ze ste v poriadku ๐Ÿ˜ต
Mima a ty chodis na Postovu? Ja tiez, ale ja k Nagyovi a ty asi k Matyiovi, ci aj ty k Nagyovi?

pepppe1
โ€ข
28. jรบl 2009

ahojte babulky๐Ÿ˜€ dufam,ze nas pekne trafia tie tehu virusiky: ๐Ÿ˜€

dalida
โ€ข
28. jรบl 2009

Dobre popoludnie, splnieckovo. ๐Ÿ™‚ Vsetky vas zdraviiiiim. ๐Ÿ™‚
Mimka, 16 cm vajecnik??? ๐Ÿ˜• To je teda sila. Ja som pri 10cm skoncila v nemocke, bo som zacala grckat a prestala cikat. ๐Ÿ˜’ Tehotenstvo je pri OHSS veeeeeelmi iste. ๐Ÿ˜‰ Drzim vsetky palceky. ๐Ÿ˜‰
A nie je ti zle? Cikas??? Pijes???

dalida
โ€ข
28. jรบl 2009

A cikanim a pitim vodicky mam rovnake skusenosti z nemocky ako Kukulik. Kukulik, viem, ze niektore zienky OHSS prekonaju doma, ale ja som problem mala... kvoli cikaniu a vracaniu, preto som tam skoncila. ๐Ÿ˜” Ako to bolo s tebou? Preco si skoncila v nemocke? A este mam otazocku ohladom infuzii a tak... Da sa to poriesit aj ambulantne? Nemusis preto ostat v nemocke?

mima263
โ€ข
28. jรบl 2009

zajacik ja k Matyiovi ๐Ÿ˜Ž
dalida, ja aj pijem, aj ฤรบraลฅ mรดลพem, len mi je stรกle na vracanie a vajeฤnรญky statoฤne bolia, dnes dokonca viac ako obvykle. Tie bolesti mรกm uลพ od 11 jรบla. Tak si asi viete predstaviลฅ, ฤo je to za "radosลฅ".
Dr. dnes povedal, ลพe uลพ videl aj horลกie. Ale vรดbec niฤ mi nedal.
Tak dรบfam, ลพe vie ฤo robรญ ๐Ÿ˜•

zajacik...
โ€ข
28. jรบl 2009

Mima tak len pi a cikaj a papaj slane ako ti tu zienky radili aby si neskoncila v nemocke ๐Ÿ™‚ A kedy budes vediet vysledky krvicky?

zajacik...
โ€ข
28. jรบl 2009

Pepppe vitaj, tiez chodis do SPLNu? Ako dlho a co uz mas za sebou?

jespera
โ€ข
28. jรบl 2009

Ahojte, zdravim vsetky
Lyndus - Peti - co sa tyka tych ultraz., ja to mam asi opat specialne - mne doktorka robi ultraz. pri kazdej poradni a kazdy ultraz. si platim, a kebyze som mala muzicka pri sebe - tak plati rovnaku ciastku ako ja, pritom sa len pozera - dobre nie? Robili uz aj mne vsetky tie vysetrenia z krvi - downov, atd....a vsetko je ok, tak sa tesim..