icon

Plnenie snov v splne 3

ixi
2. apr 2009

Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😀 😀 😀 😀 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😀 😀 😀

mirus25
16. okt 2009

ahoj kukulik. no to neviem. pýtala som sa ich ale neodpovedali 😀 . inač som dosť nafúknutá. občas ma tam dole pobolí ale inak neviem. je to obyčajné ako predtým. ale verím v to, že nie každá musí mať tie bolesti, a špinenie, a tak. že to funguje aj takto potichu. 🙂

ixi
autor
16. okt 2009

musime verit to je najdolezitejsie...

mirus25
16. okt 2009

veru. inak nám nič iné neostáva. je to fakt v rukách Božích.

kukulik30
16. okt 2009

hej tak nafuknuta som aj ja, ale dnes sme mali fazulovu polievku v robote 😀 😀 😀

mirus25
16. okt 2009

kukulik 😀

mirus25
16. okt 2009

už mi je z tých všetkých hormonov zle. som náladová, kričím, nemám na nič nervy. občas ma tlačí na plakanie. proste hrôza.

mirus25
16. okt 2009

kukulik a tvoje bublinky ?

kukulik30
16. okt 2009

presne tak, ja uz ani neviem, ake su vlastne priznaky, niekto ich ma, niekto vobec...je to 50:50 😀

ixi
autor
16. okt 2009

mirus tak to ja som natom presne ako ty 😉

kukulik30
16. okt 2009

no babulky, idem ja k malemu, uz sa dohral chce sa mojkat..tak pa , este sa zastavim 😀

ixi
autor
16. okt 2009

my sa vela sledujeme 😀 😀

mirus25
16. okt 2009

nás by taký čas po transfere mali niekam zavrieť. Hoci aj spolu. Aby sme s nikym neboli v kontakte, a aby skoro prešlo tých 14 dní, a potom by nás pustili.

mirus25
16. okt 2009

snažím sa nesledovať sa. ale nejak to nejde. aj ten čas ide hrozne pomaly. keď nepočítam deň prenosu, tak som ešte len 3-ti deň. idem sa zblázniť. ale už v pondelok idem do roboty tak dúfam že bude lepšie. a skôr to ubehne.

ixi
autor
16. okt 2009

to by bolo super mali by daco trake vymysliet 🙂

mirus25
16. okt 2009

a tam by sme kecali a kecali. až by nás jazyky boleli. 😀 😀 😀

ixi
autor
16. okt 2009

ja sa tiez nechcem sladovat ale neda sa a ja ani do prace nejde ach jaj mne tu narastu rozky 😀 😀

ixi
autor
16. okt 2009

ale bolo by to pre nasu psychiku jednoduchsie 😎

ixi
autor
16. okt 2009

aaspon ze mame konicka 😵 😵 😵

mirus25
16. okt 2009

ja dúfam že to bude v práci zvládnuteľné. lebo my sme taký non-stop vyťažený. hoc kedy volajú, treba ísť. tak na toto konkrétne nejak nemám náladu. a do roboty idem iba v pondelok a stredu. a potom slúžim cez víkend.

ixi
autor
16. okt 2009

a mirus kde robkas?

mirus25
16. okt 2009

u súkromníka. som colný deklarant. spracovávam doklady od tovaru, a nosím ho urobiť na colnicu. veľa ľudí si myslí (keď poviem colný deklarant) že som colníčka. a potom vysvetľujem že nie, že robím u súkromníka a ja len nosím papiere na colnicu. a tam sa stále zlostíme, lebo colníkom sa nechce robiť, dudrú že prečo som to doniesla (akoby to odomňa záležalo), a tak. takže máme tam dosť nervy. a robíme aj so železnicou a to je tiež hrôza. zato ja plánujem, ak sa podarí otehotnieť, ísť na riziko. lebo toto tam je o nervy, a nestojí mi to zato žeby sa niečo stalo. aj keď mám tú prácu v podstate rada.

mirus25
16. okt 2009

to bola vyčerpávajúca odpoveď 😀 😀 😀

ixi
autor
16. okt 2009

mirus dufam ze budeme pn-kovt spolu 🙂 vsetky co sme tu 😎 😎 😎

ixi
autor
16. okt 2009

to bola 😀 😀 😀 😀

mirus25
16. okt 2009

a teraz tam je dosť napätá atmosféra. lebo máme medzi sebou trochu nezhody. vlastne len s jednym človekom, ktorý nevie pochopiť že chyba môže byť v ňom. tak sa už teším na pondelok. 😠

mirus25
16. okt 2009

len háčik je v tom že ide aj o love. a tých nikdy nieje dosť. a na pn-ke toho veľa nedostanem.

ixi
autor
16. okt 2009

aj taky su na svete ja to poznam...

mirus25
16. okt 2009

😖

mirus25
16. okt 2009

ixinka o chvíľu ideme na návštevu k manželovej sesternici. ideme sa chystať. potom sa ešte ozvem. maj sa zatiaľ.
papa.

ixi
autor
16. okt 2009

papa a uzi si to ja idem asi pratat skrine lebo ma vystre 😀 😀 😀 som sama janik siel do prace... 😝