icon

Plnenie snov v splne 3

ixi
2. apr 2009

Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😀 😀 😀 😀 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😀 😀 😀

ixi
autor
18. okt 2009

pomoc 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

lenuliatko
18. okt 2009

Keď som po vklade ležala, pýtala som sa setričky na úspešnosť. Tak priemer za rok je 45%. Ale že majú aj mesiace, kedy mali 100% úspešnosť. Len, že to nemôžu oficiálne vykazovať, že by tomu nik neveril. Dnes mám chuť sa spýtať, či už mali aj nulovú úspešnosť 😔

ixi
autor
18. okt 2009

no tak to je pravda...

lenuliatko
18. okt 2009

Idem sa trošku poľudštiť, umyť vlasy, obliecť sa, lebo sa stále povaľujem v pyžame 😅 No a čo, veď je nedeľa 😉

ixi
autor
18. okt 2009

leni aj ja som bola doteraz v pyzamku 🙂

ixi
autor
18. okt 2009

idem aj ja vecer pa lebo tu presedim cely den

mirus25
18. okt 2009

ja tu tiež len behám. periem, varím, dávam seba dokopy 😀 . idem si aj ja trochu ľahnúť k telke.

zajacik...
18. okt 2009

Aj ja som bola doteraz v pyzamku, ale uz som sa okupala a umyla vlasky a uz som ako clovek 😀

zajacik...
18. okt 2009

Leni mne sa aj tych 45% zda vela, podla mna tolko nemaju...

kukulik30
18. okt 2009

tak , ja somstihla podriemkatso Samkom, lebo sa zobudil,ze chce cikat a este sme zaspali..a teraz dopapa a ideme blahozelat krsniatku Lukaskovi, ma dnes meniny 😵 😵 😵 papa, mozno vecer 🙂

zajko, na zajtra , ak nahodou vecer nestihnem, drzim mocno palceky....drz sa 🤐

ixi
autor
18. okt 2009

ahojte babulky ja som bola pozret kolegine v praci tak som troska sa aj odreagovala sme pokecali

ixi
autor
18. okt 2009

kde ste babulky 😀 😀 😀

zajacik...
18. okt 2009

Kukulik diky 😉
Ixi ja som si bola zdriemnut, trochu ma bolelo brusko, tak som hodila slofika 🙂

ixi
autor
18. okt 2009

zajacik zajtra uz budes spinkat aj s babulkami 🙂

zajacik...
18. okt 2009

Ixi uz sa tesim 😵

sobka
18. okt 2009

Ahojte babulky, Marcelka, ty si si už istá, že to bude chlapček? Kukulik, verím, že tie dve čiarky sa ukážu o 2 dni, teraz sa este rozhoduju , kolko ich bude..chápeš? Zajačik, zajtra držím palceky, lenuliatko dakujem. Dnes bol krásny den 🙂 🙂

matulka7
18. okt 2009

Ahojte dievčatá,...
Nerozmýšľali ste,... že možno tu ma MK sa zo splnu stretávame len niektoré a tie ktoré tú nie sú majú možno 100 % úspešnosť?Mňa to len tak napadlo, lebo minule som bola u dvojho gynekológa a sestrička mi hovorí,... že od Hredzáka tu máme dosť mamičiek,... veľa jej hovorilo o "jeho" prístupe,.... A to môžem konštatovať že som z okresu BJ, nieako vy,... MI, SN, KE a pod. ... Hm? Ja len tak, aby sme nevešali hneď hlavu,.... 🙂

ixi
autor
18. okt 2009

matulka vsetko je mozne len daktore aj ktore sme tu uz opakovane boli na vklad a tehulky nie su

marcelka82
18. okt 2009

sobka, chcela by som dievčatko - Sašku, ale kedže mne sa vždy dejú naschvály a raňajky musím, ináč cez deň nechce papať, tak bude po ockovi chlapec - Eriček. Nejak tomu verím. Neviem. 😀 😀

matulka, je veľa takých žien, ktoré sem vôbec nechodia. Možno ani o našej téme nevedia. A určite sú medzi nimi úspešné maminky. Len škoda, že nám neprídu poradiť.

ixi
autor
18. okt 2009

ale vsetky budeme 😀 😵 😀 😵

ixi
autor
18. okt 2009

idem pozerat superstar majte sa papa

marcelka82
18. okt 2009

Jednoznačne sa to všetkým podarí. Možno nakoniec aj prirodzene. Veď zázraky sa dejú. 😉

marcelka82
18. okt 2009

Tak idem aj ja. Ale do sprchy a spať. Ráno do práce. Ale v pohode. Veď to robím pre drobčeka. Takže vám prajem úspešný začiatok týždňa. 😉 😉 😉

ixi
autor
18. okt 2009

marcelik drz sa v praci a setri sa 😎

melisska
18. okt 2009

ahooooooj,
zajacik zajtra tri babiky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

melisska
18. okt 2009

kukulik, nechce sa mi tomu uverit, uvidime v stredu 😉
ixi ani tomu sa mi nechce verit ze si nerobila testik 😉 😎
marcelka 😉
paaaaaaa a dobru nocku 🤐 😵

kukulik30
19. okt 2009

Krasne ranko, ja uz sa ozývam z prace, uz peknu hodinku makam 😉 ....hlasim spinenie, takze mrska je na ceste, na krvicku asi uz nepojdem 😒..ale tesim sa na dalsi pokus 😵 uz abz bol, m,esiac ybehne ako voda a ja budem opat stimulovat, a tentokrat bude snad vianocny alebo novorocny darcek 😀

kukulik30
19. okt 2009

zajko...myslim na teba...bambulky uz cakaju 🤐

katy2
19. okt 2009

ahojte 🙂
kukulik 😔 tak strasne som verila 😔 ale som rada, ze to beries tak optimisticky... ja, ak nam dva KETky nevyjdu, tak snahu o surodenca budem musiet vzdat.... ☹ a ako tak pozeram, tak sa na to uz teraz psychicky pripravujem.....
zajko, drzim palce 😵
pozdravujem vsetky 🙂
my mame novinu, hanka sa od soboty rana uz sama prevracia na brusko.... 😵 😵 😵 teraz ako nechcem, aby sa prevratila, napr. po jedeni, musim ju podlozit dekou. lebo nic ine nerobi, len je na brusku.... 🙂

ixi
autor
19. okt 2009

dobre ranko kocky 😀 😀 😀 😀 😀
zajacik myslim na teba 😵 😵 😵 😵
dalidka aj na teba myslim dnes kontrolne hcg 😎 🤐
kukulik to ma mrzi ☹ ale ja este stale verim ze mrcha nepride 😉
melisska ja som si naozaj nerobila test....
katuska gratulujem hanicke tak sa tesim ona je taka sikovnica 😵 😵 😵