Plnenie snov v splne 3
Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😀 😀 😀 😀 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😀 😀 😀
leni, ahoj 🙂 opatruj bambulky 😵
ixi, ty co testujes? 😀 svrbia ta ruky? vydrz... drzim palce... inak si ako ja... ja som vzdy testovala od 6.dna. Vies si predstavit tie peniaze za tolko testov 😀
Lenuliatko veru bola som zalezena, ale teraz som vas prisla kuknut 🙂
Ixi ty potvorka, vies ze tak skoro sa nema testovat a toboz ked nie z ranneho mocu. Len pekne testiky schovaj aby nelakali. Ja ich pre istotu nekupujem, az neskor 😉
Katy dakujeme za drzanie palcov 🙂
Marcelka a tebe dik za virusiky 😵
leni 🙂 sak som akurat hovorila doma minule, ze uz len par tyzdnov bude len moj...a potom sa onho cela rodina pobije 😀
ixi jasneeeeeeeeeeeee, ze to je skoro, ja som mala az na 9 den malililinkateho dusika takze este vydrz 🙂
ja som mala huby na paprike 🙂
ahojte splniecka, prosim Vas neviete mi poradit ake centrum je na Rastislavovej?? a robi sa genetika aj v KE?
dakujem
Zuzulik myslim centrum asistovanej repsrodukcie? No neviem, ja som nepocula dobre ohlasy, je to zrejme statne CAR... a SPLN a GYNCARE su sukromne.
nie lyndus myslim normalne genetiku, ktora sa robi snazilkam ... 😉
netyka sa to mna ...ja som vdaka Bohu stastne tehotna 😵
takze na Rastislavke je CAR a je to statne centrum asist. reprod.???
ano je, odtial sa odclenil Hredzak zo Splnu, ale neviem, ci v CAR robia genetiku, s tym nemam skusenosti...
mno vraj nemaju moc velku uspesnost, ale to som len pocula, nikdy som tam nebola, takze nechcem sudit... je to tam lacnejsie, ako v sukromnom, lebo doplacas len za lieky, ale zrejme sa to odzrkadli nasledne aj na vysledkoch... vazne neviem 🙂
na rastislavke nemaju takmer ziadnu uspesnost... uz to ani poistovne nechcu preplacat.. rozpravala som sa v poistovni a tam mi to vraveli... zbytocne minut hradene cykly... je to lacne, lebo sa plati len za lieky ale o nicom 😖
Ahojte. Tak som to dnes už nevydržala a šla som na poradňu 3 dni skôr. Takže termín máme 3.5.2010. Máme už krásne ručičky aj nožičky. Bolo to také krásne ako si tam plávalo zo strany na stranu. Normálne som sa rozplakala. Všetko je v poriadku. Iba mi vysadil Duphaston a nasadil Magnézium. Že možno preto až také nálady a nechuť do jedla. Teraz by sa to malo vylepšiť. Tak dúfam. Zatiaľ som od 11-tej neplakala. Tak dúfam, že tie nálady - depresie opadnú. Chcem mať krásne, usmievavé bábo. Samozrejme že aj zdravé. 😀 😀 😀
ja Ti to prajem. Vieš aký je nezbezdný? Len si plával hore dole. Chvíľu sa nezastavil. To asi bude po tatkovi. 😀
Jeej Marcelka krasny drobcek 🙂 A tebe kedy nabehli 13tt??? Ved len teraz si tam mala 10tt, asi som nevsimava 😅
Ixi v tkanivovej banke nerobia genetiku, nie? Tam robia vysetrenia na protilatky, ale nie geneticke vysetrenia, aspon si myslim 😕
Ahoj zajacik. Ja som to mala podľa drobca. On má 10tt ale termín je podľa ms a tak mám 12tt+1 a absolútne neviem prečo mi hneď hodilo 13tt. 😨

este3 🤐 😀 😀 🤐 myslis ze ja teraz vydrzim do piatku ked ich mam doma? 😀