Plnenie snov v splne 3
Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😃 😃 😃 😃 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😃 😃 😃

•
10. nov 2009Veverička, ďakujem 🙂 Bodaj by tu stále boli len dobré správy.
0
leni niet zac......mas pravdu....aj u nas doma by sa uz zisla nejaka dobra sprava 🙂
rebeka, gisel je mi to velmi luto
rebeka, gisel je mi to velmi luto
Ahojte. lenuliatko gratulujem k super správičke. Dvojky sú sen. Tak veľa zdravíčka a málo strasíku. 😃 x-) x-) . Baby, používa niekto chili a keď hej kde sa dá kúpiť, nech mám pocit ,že som pred KET-om urobila ešte niečo +.
takyna videla som ťa aj na téme z r. Brno. Bola si tam? myslím v Brne. Mne sa čím ďalej viec páči myšlienka softu. Nemáte niekto skúsenosť? Škoda, že to náš doki nerobí.
takyna videla som ťa aj na téme z r. Brno. Bola si tam? myslím v Brne. Mne sa čím ďalej viec páči myšlienka softu. Nemáte niekto skúsenosť? Škoda, že to náš doki nerobí.
Ahojte, tak my sme boli dnes aj vcera v SPLne, vcera manzelovi odobali spermiogram a mne dnes robili sono aj bali krv. Kedze manzelova diagnoza sa potvrdila, jedina moznost otehotnenia sa javi IVF, tak si mam na buduci tyzden zavolat o moje vysledky krvi a ked budu v poiadku, ideme spisat ziadost a zacneme nas boj... Dufam, ze ho vyhrame
ahoj juliett7.....prajem vam uspesny koniec 🙂
rychlo to prejde....aj my sme tak zacinali koncom januara a koncom marca som uz stimulovala
rychlo to prejde....aj my sme tak zacinali koncom januara a koncom marca som uz stimulovala
ano mam za sebou 1.IVF a aj KET, bohuzial neuspesne....teraz mame pauzu a mozno v novom roku sa na to znovu dame
Juliet tak to sme sa dnes v SPLNe videli, my sme s Lenuliatkom sedeli hned pri dverach 🙂 Lenka aj vravela ze ci niesi ta nova baba z fora, ja som si nevedela spomenut, ale ona ta dobre odhadla 🙂 Vy ste sedeli tam pri tych sklenenych dverach 🙂
juliett u nas je tiez problem u manzela, posledna jeho diagnoza bola oligoastenoteratozoospermia...ja som uplne v poriadku
Juliet my sme otehotneli po vyse 4 rokoch, z toho v SPLNe po roku od prvej navstevy, toto bolo nase 2.IVF 🙂
tremonti registrácia je zadarmo a ako s tým pracovať máš tu :
http://merenibt.xf.cz/index2.html
http://merenibt.xf.cz/index2.html
Začni písať odpoveď...

Odošli