icon

Plnenie snov v splne 3

ixi
2. apr 2009

Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

kukulik30
โ€ข
14. feb 2010

ahojte, krasnu nedelu ๐Ÿ™‚

rebeka33
โ€ข
14. feb 2010

Ahojte splnieฤka,
Dรบfam ,ลพe ste mali peknรฉho a romantickรฉho valentรญna. Dalilka dรญky ,urobila som to poloviฤato dala som len veฤer.
Predtรฝm som brala dufaston a bolo to asi lepลกie. Spรฝtam sa Hredzihi ฤi by mi ho nedal aspon na rรกno.
Dalilka -Zajtra budeme ฤakaลฅ na hodnotu. ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต .
Prajem eลกte peknรฝ veฤer.

marcelka82
โ€ข
15. feb 2010

Ahojte. Posielam vรญrusiky a hlavne pre Dalidku.
๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

dalida
โ€ข
15. feb 2010

Dobry den, splnieckovo. Tak, krvicka je odovzdana. Sla som k mojmu obv.gynekologovi, manzel pojde pre vysledocky, tak uvidime...
Marcelka, stedra nadielka virusikov... chytam ๐Ÿ˜‰
P.s. Neviete ako sa ma zajacik?

steva
โ€ข
15. feb 2010

ahojte ๐Ÿ˜ต
dalidka ciarka je nadherna,tesime sa na hcg.
drzime vsetkym palce ๐Ÿ˜ต

katy2
โ€ข
15. feb 2010

ahojte ๐Ÿ™‚
dalidka, myslim, ze uz mozem gratulovat aj nahlas ๐Ÿ˜ต drzim palce na hcg.... strasne sa s tebou tesim ๐Ÿ™‚
dodavas nam nadej, ze aj KET moze byt uspesne ๐Ÿ˜‰

dalida
โ€ข
15. feb 2010

hcg... 375 ๐Ÿ˜‰

katy2
โ€ข
15. feb 2010

GRATULUJEEEEEM!!!!!!! a velmi sa tesim.... a hlavne drzim palce, aby ste to pekne spolu potiahli do uspesneho konca ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต

dalida
โ€ข
15. feb 2010

Katy, dakujem. ๐Ÿ™‚ Urobim vsetko preto, aby moje jezuliatko ostalo so mnou ๐Ÿ™‚

katy2
โ€ข
15. feb 2010

urcite ostane ๐Ÿ˜ต ma tu najlepsiu maminku, aku len moze mat ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต
kolko fazuliek si mala vlozenych?

marcelka82
โ€ข
15. feb 2010

Dalidka blahoลพelรกm. Teลกรญm sa veฤพmi s Tebou. Zaslรบลพiลก si to. ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต

rebeka33
โ€ข
15. feb 2010

Dalilka, blahoลพelรกm. Vliala si nรกm nรกdej, zajtra sa pรดjde lepลกie na ketko. Urฤite budeลก perfektnรก mama. Len sa opatruj niฤ dรดleลพitejลกie nie je. Eลกte raz gratulujem. ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต .

kukulik30
โ€ข
15. feb 2010

dalidka....jejda , ja letim , rychlo zapinam notebook, ze aka hodnota..no kraaaaaaaaaaaaaasa, blahozelaaaaaaaaaaaam... ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต hlavne , nech to uz je do zdarneho konca ๐Ÿค ๐Ÿ˜ต strasne sa tesim ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

kukulik30
โ€ข
15. feb 2010

dufam, ze ta budeme nasledovat ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต

kukulik30
โ€ข
15. feb 2010

a ahojte vsetkym , v tej rychlosti som sa pozabudla ๐Ÿ˜… ๐Ÿ˜€

jespera
โ€ข
15. feb 2010

Po dlhsom case zdravime aj my s Karinkou cele SPLNieckovo a prajeme vsetko dobre....

dalida
โ€ข
15. feb 2010

Dievcata, dakujem. ๐Ÿ˜‰ Aj tak tomu stale nemozem uverit ๐Ÿ˜… Tesit sa budem, ked uvidim bijuce srdiecko mojho drobceka... a Katy mala som dvoch bojovnikov ๐Ÿ˜‰
Kukulik, ved ja chcem, aby sme spolu tehulkovali ๐Ÿ™‚ Budem ti tiez drzat palceky. ๐Ÿ™‚

mima263
โ€ข
15. feb 2010

dalida ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต
Blahoลพelรกm ๐Ÿ˜‰

steva
โ€ข
15. feb 2010

dalida gratulujem a velmi sa s tebou tesim ๐Ÿ˜ต

kukulik30
โ€ข
15. feb 2010

dalidka, ved to , ze sme pisali, ze spolu budeme tehulkovat, tak to musim dodrzat ๐Ÿ˜ต dufam, ze aj tie moje posledne zmrzlinky zabojuju, aspon ta jedna peknucka ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต

kukulik30
โ€ข
15. feb 2010

jesperka, ako sa vam s Karinkou dari? ๐Ÿ™‚

mima a ty ako sa citis?

zajko sa este neobjavil? ๐Ÿ˜• ๐Ÿ˜’

mima263
โ€ข
15. feb 2010

ahojte, dnes sa tu zรญdeme asi vลกetky ๐Ÿ™‚
kukulik dnes som 7 dnรญ po ..... a je to presne ako minule. Prsia a bruลกko pobolievajรบ (klasika utroลก รบraduje). Vฤera som zaฤala behaลฅ na wecko - fakt netuลกรญm ako som mohla nachladnรบลฅ ๐Ÿ˜•.
A ty ako? Kedy testujeลก? Moje embryjkรก boli po PK, takลพe vรฝsledok je uลพ asi jasnรฝ

matulka7
โ€ข
15. feb 2010

Ahojte splnieฤka,...

dalidka, gratulujem a veฤพmi veฤพmi veฤพmi sa teลกรญm s tebou,... ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

ostatnรฝm drลพรญm place,....a som s nimi

ja som dnes bola v splne, KET ma ฤakรก 22. 2. 2010

na lรญstoฤku mรกm napรญsanรฉ,... - estrimax 3 x denne a od 18. 2. aj utrogestan 2x2 , teraz mi poraฤte,.. estrimax beriem 3 x denne uลพ od dnes,.. nie? dรบfam, ลพe som to dobre pochopila,.... โ˜น ฤŽakujem pekne,... papa

kukulik30
โ€ข
15. feb 2010

matulka ano od dnes 3x 1 estrimax...jejda takze 22. 2. transfer...super ๐Ÿ˜ต a ja mozno vtedy krvicka, ak cez vikend vyjdu // ๐Ÿ™‚

mimka, tak ja podobne, tiez asi utros uraduje ๐Ÿ˜’ a testovat sa chystam az cez vikend, mam iba 1 testik..nastastie ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜‰
ja uz nemam embryjka po PK, iba tie skor mrazene 3 - dnove...
a priznakmi sa vobec neriad, lebo tie priznaky su totozne s tehu priznakmi, tak je tazke to rozlisit, treba len cakat na krv, alebo na //nadej je vzdy... ๐Ÿ˜ต hore hlavku

kukulik30
โ€ข
15. feb 2010

mimka a mozno to nebude prechladnutie ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ™‚

kukulik30
โ€ข
15. feb 2010

a zabudla som napisat, ze ja mam take divne tlaky, iba , ked stojim dlhsie a ked vela chodima a starsne ma bolia nohy..ale ked lezkam, tak nic necitim, ziadne bolesti ๐Ÿ™‚

ixi
autor
โ€ข
15. feb 2010

dalidka z celeho srdiecka gratulujem velmi sa stebou tesim ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต

ixi
autor
โ€ข
15. feb 2010

kukulik silno drzim palce ๐Ÿ˜Ž

kukulik30
โ€ข
15. feb 2010

ixi cauko, dakujem ๐Ÿ˜ต

lenuliatko
โ€ข
15. feb 2010

Ahojte babule ๐Ÿ™‚
Dalida, gratulujeeeem ๐Ÿ˜ต nadhera, ze to konecne vyslo, tfuj, tfuj nech to takto krasne aj pokracuje. Veru, mnohym si dodala nadej, ze aj s ketmi to ide.
Vsetkym vam prajem rovnaky vysledok ๐Ÿ˜‰
O Zajkovi neviem nic nove ๐Ÿ˜’
Ja mam kludovy rezim, cez vikend ma bolelo brusko, tlaky, tvrdlo, hlavne vcera, ze sme skoro sli na pohotovost, ani magne B6 nezaberalo. Hlavne na psychiku je to zaberak, sme za polovicou, blizime sa k hranici prezitelnosti... Tazko na to co len mysliet ๐Ÿ˜” Tak som dnes bola u lekara, nastastie krcok drzi, mam dalej brat magne, plus som dostala dalsie lieky a lezat. A mam taky mierny vytok (com som myslela, ze je v tehu bezne a nemam s nim ziadne problemy), tak mi vzal doki aj stery, ci nemam zapal a predpisal masticku. Ale odlahlo mi, ze je to relativne ok a ze som pod kontrolou.
Drzte sa.