icon

Plnenie snov v splne 3

ixi
2. apr 2009

Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

dalida
โ€ข
11. jรบn 2010

Lenuliatko, moja zlata ๐Ÿ™‚ Maminka, prajem ti, aby si si svoje zlaticka uzila, aby rastli do krasy, aby bole zdravucke.... ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ Prajem celej tvojej rodinke vsetko dobro sveta ๐Ÿ™‚ Posielam cmuk a velke objatie.

Zajacik, ako sa mas so zajacikom? Ak budes moct, ozvi sa. Posielam ti objatie. ๐Ÿ™‚

deny3
โ€ข
11. jรบn 2010

Lenuliatko gratulujem ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต nech ti dievฤatkรก robia len a len radosลฅ a nech vรกs skoro pustia domov

katy2
โ€ข
11. jรบn 2010

@lenuliatko GRATULUJEM z celeho srdca ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต Nech ste nadalej zdravucki, tebe skore zotavenie a nech ste cim skor doma.... strasne sa s vami tesim ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต
@marcelka123 dakujeme za info a zelam ti nadherny porod, rychle zotavenie a zdrave dietatko ๐Ÿ˜ต

pozdravujem vsetky....
u mna nic nove.... 7. aj 9.den po KET test negativny ๐Ÿ˜” Takze asi zasa nic... Ako vsetky KETka doteraz.... ๐Ÿ˜”

dalida
โ€ข
11. jรบn 2010

Katy ๐Ÿ˜”

melisska
โ€ข
11. jรบn 2010

Jeeeeeeeeeeeej, dve bambulky, nadhera Lenuliatko, blahozelaaaaaaaaaaaaaam a posielam im pusinku ๐Ÿค ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต
Zajaฤik je uลพ s maliฤkรฝm zajaฤikom doma ๐Ÿ™‚ su vporiadku a urcite ked bude mat cas napiiiiiiiiiise๐Ÿ™‚))) ๐Ÿ˜ต
Katy nemam slov, ale mas krasnu haniฤku aj jej posielam cmuฤik๐Ÿ™‚))) a este jeden KET pred sebou๐Ÿ™‚ pa moja

takyna
โ€ข
11. jรบn 2010

Lenuliatku srdeฤnรก gratulรกcia ku koฤkรกm veฤพmi sa teลกรญm a pozdravujem ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต

pimma
โ€ข
11. jรบn 2010

๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต lenuliatko... zo srdiecka blahozelam ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต nech su malicke zdravucke ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚
marcelka123.. drzim palce nech vsetko dobre dopadne ๐Ÿ™‚

katy.. skus testnut este 11.den, este to nie je stratene ๐Ÿค

vevericka80
โ€ข
11. jรบn 2010

lenuliatko srdecne blahozelam ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ˜ต prajem vam vela zdravicka, stasticka a radosti

vevericka80
โ€ข
11. jรบn 2010

ahoj pimma....ako sa mas?

kukulik30
โ€ข
12. jรบn 2010

@lenuliatko ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต wau...srdecne blahozelam k bambulkam a prajem hlavne vela zdravicka obom....rychle zotavenie a radostne uzivanie si deticiek ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต posielam bozteky ๐Ÿค ๐Ÿค ๐Ÿค
@marcelka123 dakujeme ๐Ÿ™‚ ...a drzime palce aj tebe ๐Ÿ˜‰ ลˆ
katuska ๐Ÿ˜” โ˜น โ˜น

pimma
โ€ข
12. jรบn 2010

vevericka ๐Ÿ™‚ ahoj
neviem sa dockat dalsej ms a pocitam dni ๐Ÿ™‚ tesim sa na dalsiu sancu
ako si na tom ty? ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

katy2
โ€ข
13. jรบn 2010

Dnes zasa neg. Uz viem, ze to nevyslo... Viem, ake to bolo, ked vyslo.... ๐Ÿ˜” Zatial to nechame tak, a mozno sa raz odhodlam na posledne KET.... ๐Ÿ˜”

lauritka
โ€ข
13. jรบn 2010

katy โ˜น mas pravdu, trosku si oddychni. ja mam vysledky v poriadku, v utorok idem za Krausom a spytam sa na to IUI. ๐Ÿ˜‰

pimma
โ€ข
13. jรบn 2010

katy... to mi je luto ๐Ÿ˜• kolko mrazacikov vam este ostalo?

zajacik...
โ€ข
13. jรบn 2010

Babulky ja len na chvilocku, vsetkym dakujeme za gratulacie ๐Ÿ™‚ Uz sme par dni domka, ja som total unavena, no ale vydrzime, nic ine nam neostava... drobcek je v poriadku a to je najdolezitejsie ๐Ÿ˜‰
Lenuliatko gratulujem k bambulkam, potiahli ste to pekne ๐Ÿ™‚
Vsetkym snazilkam drzim placeky aby si nasli rychlo // na testikoch, Katy postrehla som ze si po KET, tak drzkam palceky!!! A dodatocne Hanke vsetko najlepsie k 1. rocku, krasne fotky, ako vyrastla ๐Ÿ™‚
Zdravim aj tehulky a mamicky a vitam nove SPLNiecka ๐Ÿ™‚

pimma
โ€ข
13. jรบn 2010

zajacik.. ahoooj ๐Ÿ™‚ som rada ze ste v poriadku a ze uz ste doma ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต zelam vam vela stastia a nech ste zdravucki ๐Ÿ™‚

deni809
โ€ข
13. jรบn 2010

Ahojte baby ๐Ÿ™‚ ja len na skok.Lenuliatko blahoลพelรกm k bambulkรกm a prajem vela zdraviฤka ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ Zajaฤik aj tebe tak isto,neboj sa รบnava prejde. ๐Ÿ˜‰ potom bude lepลกie.Katy je mi to luto ๐Ÿ˜” ale nestrรกcaj nรกdej ๐Ÿ˜ต Pimma ako si na tom kedy pojdeลก zasa do splnu ๐Ÿ™‚ Veveriฤka a ty???Pozdravujem vลกetky splnieฤka,drลพte sa baby ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ˜Ž

deny3
โ€ข
14. jรบn 2010

zajko super, ลพe ste doma. A tรก รบnava ๐Ÿ˜’ nechcem straลกiลฅ, ale ฤo je to vyspaลฅ sa ? sa mi marรญ, ลพe niekedy som to asi zaลพila aj ja ๐Ÿ˜€

dalida
โ€ข
14. jรบn 2010

Dobry den, splnieckovo.
Zajacik, tesim sa, ze ste uz domka. ๐Ÿ˜ต Posielam velke objatie ๐Ÿ™‚
Katy, โ˜น
Lauritka, zdravim ta. Tesim sa, ze si nas prisla "navstivit". Drzim ti palce na IUI.

lauritka
โ€ข
14. jรบn 2010

dalida dakujem, no dufam, ze sa dohodneme zajtra s Krausom ๐Ÿ™‚ malo by to byt podstatne lacnejsie ako v centre...

pimma
โ€ข
14. jรบn 2010

deni.. do splnu pojdem ked dostanem ms, tak cca o 2 tyzdne ๐Ÿ™‚

pimma
โ€ข
14. jรบn 2010

katy.. uz si bola na krv ?

pimma
โ€ข
14. jรบn 2010

deni.. vy ste si uz podali ziadost do poistovne?

deni809
โ€ข
14. jรบn 2010

Ahojte ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ Pimma ahoj,eลกte nie,dneska sme tam boli ale eลกte nedoลกli vรฝsledky. ๐Ÿ˜  Mรกme รญst vo ลกtvrtok a vtedy dรบfam ลพe uลพ vybavรญme vลกetko.Od pondelka sa vraciam do roboty,a potom ked uลพ zaฤnem stimulkovat ๐Ÿ˜ tak zase sa dรกm vypรญsat ๐Ÿ˜€.Teraz uลพ len musรญme vydrลพat pokial nรกm prรญdรบ papiere.No dรบfam ลพe to nebude dlho trvat ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต papa koฤeny ๐Ÿ™‚

deni809
โ€ข
14. jรบn 2010

๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

dalida
โ€ข
15. jรบn 2010

Dobry den, splnieckovo ๐Ÿ™‚ Posuvam nas vyssie. ๐Ÿ˜‰

pimma
โ€ข
15. jรบn 2010

deni.. papiere z poistovne by ti mohli prist tak za 3-4tyzdne, horsie je to , ze vsetko je zavisle od tvojho ms cyklu a niekedy treba cakat ๐Ÿ˜’ ja sa z toho cakania niekedy idem zblaznit ๐Ÿ˜ 
katy ๐Ÿ™‚ ako?

katy2
โ€ข
15. jรบn 2010

@pimma nijak... testy stale neg, dnes som vysadila lieky a zajtra na krv ani nejdem.... โ˜น

@zajacik... gratulujem z celeho srdca ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ต

steva
โ€ข
15. jรบn 2010

Katy โ˜น
Zajacik gratulujem a prajem vsetko dobre ๐Ÿ˜ต
Pozdravujem vsetkych.

pimma
โ€ข
15. jรบn 2010

katy. . . ja by som sla na krv pre istotu ๐Ÿ˜Ž