icon

Plnenie snov v splne 3

ixi
2. apr 2009

Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😀 😀 😀 😀 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😀 😀 😀

azenka
22. feb 2014

ahojte. citam tu, že sa zaviedli nejaké novoty. mam za sebou 2xKET a plánujem ist na další pokus teraz v marci, lenže moj organizmus ako si štrajkuje, lebo mi MS mešká 3 dni... 😒
To, že sa vklad kona na operačke je fajn, lebo po poslednej skusenosti som bol aobj. na 11:00 hod. a vklad mi bol robený až o 2 hodiny a to skoro mi omylom dali cudzie embrya....
S tými liekmi je mi to tiež čudné, lebo naposledy ako som volala do centra /január/ mne sestrička kázala užívať lieky od 2dňa.

azenka
22. feb 2014

neviete mi ešte povedať či budu robiť cez jarné prazdniny?

nurili
22. feb 2014

Ahojte babenky...bol niekto na vkladík... 😉 je tu niekto čo čaká na //..... 😵

jajka1980
22. feb 2014

Ahojte . Chcela by som sa vás opýtať , ktoré ste boli v najbližšej dobe v SPLN-e na IVF, koľko vás to vyšlo..kedže sú vraj zmeny v cenníku.

nurili
25. feb 2014

Baby bol niekto dnes na vklad? Ako to išlo?
😉

pempusik
26. feb 2014

@nurili ahoj, tak si bola na vlkad?

nurili
26. feb 2014

@pempusik ahoj, ešte nie až na budúci týždeň...a čo ty ? 😉

pempusik
26. feb 2014

@nurili ja mam vklad v utorok, zeby sme sa stretli? ;)

nurili
26. feb 2014

@pempusik ja mám v stredu...už si si pichla pregnyl? 😉

pempusik
27. feb 2014

@nurili nie, ja nepicham pregnyl, naco? ci ty ides este na odber? ja sa chystam na ket. takze len ostava dufat, ze sa vajka rozmrazia.

nurili
27. feb 2014

@pempusik veď aj ja idem na ketko...včera som si mala pichnúť pregnyl, no aj som si ho pichla... 😉 tak dokina nakázala....koľko si dáš vložiť?

pempusik
27. feb 2014

@nurili hmmm no ti je zaujimave. a beries aj estrogen?
toto bola najvacsia dilema,kolko vlozit. davame rozmrazit 2 a ked obe preziju,tak uz asi dame obe. vraj sa daju aj opatovne mrazit,ale to uz asi nebudeme riskovat.
a co ty?

nurili
28. feb 2014

@pempusik žiadne tablety neberiem, vôbec nič...len som si ten pregnyl pichla a to je všetko...uvidíme... 🤐
no ja som aj dokine povedala že chcem vložiť 2....tak uvidíme...neviem ako to bude s tým rozmrazovaním...my máme 10 zmrzlinky tak ak by to náhodou nevyšlo tak ideme ďalej...už nepôjdem zase do celého cyklu... 😒

pempusik
1. mar 2014

@nurili ahaaa, tak to mi je potom uz jasne. drzim palce, aby si uz do dalsieho kola ist nemusela 🙂

nurili
1. mar 2014

@pempusik tak ty v utorok a ja v stredu keď sa ale rozmrazia ako majú...asi tu budeme jediné a spoločne schizovať, kedy testnúť a bla bla, hehe... 😉 som zvedavá ako bude....ja ako sa poznám určite začnem testovtať skôr možno po siedmom či ôsmom dni....v prvom kole boli o takom čase už //..... 🤐 😵
tešííím.... 😉
Držím palce...šups do boja....

pempusik
1. mar 2014

@nurili ja som teraz hrdinka, ale budem na tom rovnako, ako ty 🙂. tak budeme stresovat spolu 😀

nurili
1. mar 2014

@pempusik tak to som rada, podporíme sa... 😉 budu z nás spňácke haluzáčky.... 😀 😀 😀

nurili
5. mar 2014

Dnešná bilancia v Splne: 5 odbery a 2 vklady....a pribudli 4 tehuľky.... 😉 setrička to oznamovala telefonicky...dobre sa to počúvalo.... 😵 😵 😵

franina
5. mar 2014

@nurili to ozaj si si mala pichnut pregnyl aj ked si isla na ket? a ziadne tabletky?

@pempusik a ty si brala nejake lieky?

joj a inak baby drzim palce!!!!!!!!!

pempusik
6. mar 2014

@franina ano, ja som brala estrimax, potom nejakych 5 dni pred vkladom som pridala ten gel, co je namiesto utrosu, prednison a fraxi. a toto teraz taham dalej.

nurili
6. mar 2014

@franina ja len ten pregnyl nemala som žiadne tablety, išla som na natural cyklus.... 😉 teraz užívam gél a prednison....tak uvidíme... 😵 a čo ty, chystáš sa na niečo? 😉

franina
6. mar 2014

@nurili áno chystám sa na KET, čakám na mrchu ale dajak mešká .... dúfam, že ju dostanem v piatok a potom neviem kedy tam ísť, či v pondelok už nebude neskoro... 😕

nurili
6. mar 2014

@franina a máš cyklus pravidelný? choď zajtra do centra a dohodni s docentkou. Ja som mala mrchu v sobotu a nebol problém, v pondelok som volala a keď že mi netrebalo tablety tak mi sestrička povedala dátum že kedy mám prísť na ultrazvuk.... 😉

franina
6. mar 2014

@nurili nemala som pravidelny, ja som este pred par dnami kojila tak ze nie je to este ono... tak ze cakam, hadam zajtra dojdu .... 😕

pempusik
6. mar 2014

@franina alebo len skus zajtra zavolat, ak nemozes zabehnut a dohodni sa co a jak.

nurili
6. mar 2014

@pempusik
@franina presne ako píše pempusik ak to chceš tento cyklus...

franina
6. mar 2014

@pempusik
@nurili áno áno zavolám tam zajtra, dík baby 😉

pempusik
6. mar 2014

@franina urcite, budes spokojnejsia. 🙂

franina
7. mar 2014

@pempusik volala som, sestricka mi povedala ze keby som dostala cez vikend, mam prist v pondelok

pempusik
7. mar 2014

@franina tak to je super, mozes byt kludna, nic nezmeskas 🙂