Plnenie snov v splne 3
Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😀 😀 😀 😀 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😀 😀 😀
ahojte baby ,aj ja chodim do SPLNU mam za sebou 2.IVF ktore som si myslela do vcera poobedia ,ze bolo neuspesne ,pretoze som si robila test v utorok a bol negatívny ☹ ... na krv som sla v stredu rano ,aj som im hov ,ze test bol negatívny....a pani doktorka mi zavolala ,ze krvicka je pozitívna 😉
......drzim palce kazdej 🙂...
@franina ahoj dakujem že ste mi odpisala 😉 Ja tam chodim už dlhši čas ešte za pana DR.Hredzaka on robil prve IVF neuspešne potom nasledoval KET no to iste neuspešne. No a teraz som bola už ked tam nastupila nova Doktorka minuly rok v auguste som mala 2 IVF no nič ☹ ale mam tam ešte 5 mrazačikov ale stale vaham a bojim sa že to zase nevyjde ale dufam že sa odhodlam a pojdem chcem stihnut ešte toto leto. A ak sa možem opitat to bolo vaše 1 ivf ? no a ešte s pani docentkou som maximalne spkojna aj ked mi to nevyšlo všetko vysvetli aj ta embriologička super čo za pana Doktora to bohužial nebolo tak
@monca2013 no ja som mala prvý naturálny cyklus a teraz idem už na chemický, hehe...asi na 11sty až 12sty deň po mrche ideš na ultrazvuk a podľa sliznice určí kedy vklad...cca za týždeň vklad...a myslím že po ultrazvuky ti predpíše to čo potrebuješ. Ja mám teraz injekcie, tabletu a gél... 😉
Kedy plánuješ?
Ahojte zienky! Surne potrebujem 6 ampuliek menopuru75j. Ak niekomu po stimulke zostalo, prosim ozvite sa mi do IP. Vdaka! 🙂
baby chcem sa spýtať 🙂 práve sme poslali žiadosť do poistovne na schválenie 🙂 takze čakáme...povedali mi ze to bude tak mesiac trvať ze v polovici mája by mala byť schválená....myslíte ze ked tam potom čakam mrchu 26.mája...že to stihneme ? chcela by som sa spýtať či ste čakali kým vás kontaktovali zo SPLNu alebo ste si volali skor do poistovne či je to schválene? mám všeobecnú.... a ak vám volali tak aký bol ďalší postup ? brali ste aj nejaké vitamíny alebo niečo čo by pomohlo k uspešnému IVF ? neviete niečo poradiť ? 🙂

@pempusik
@nurili ako dievčatá?