icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

misudix
7. dec 2017

@eva1984
Tak volala som do BB, zajtra tam idem na krv. Dnes uz zasa nekrvacam, uz som z toho uplne mimo. Zvysil mi davku progesteronu na tri krat denne. Som rada, ze idem zajtra na krv aspon budem mat konecne jasno a nebudem robit paniku.
Ako ste na tom vy baby?

eva1984
7. dec 2017

@misudix presne takto to mala ta kamoska....2 dni a dost...isla na krv s tym ze nic....a oni je povedali presny opak 😄👍 takze nadej tam stale je....neboj sa.
Mna skoro vobec nebolia prsia ....no predtym to bola bolest riadna....tak neviem...a stale sa to opakuje ze krize brusko obcas ale take mierne bolesti su to. Vceta mi isli hlavu rozdrapit tak som si obklady robila.

eva1984
7. dec 2017

@misudix skus testnut a uvidis na com si 👍😉

misudix
7. dec 2017

Testla som, je tam úplne slabá čiarka ani odfotiť ju neviem. Mna uz prsia vôbec nebolia, idem s tým do BB nech potvrdia výsledok a začnem riešiť pokračovanie. Možno skúsim aj dajake alternatívne riešenia k tomu KET.
Nebudeš testovať?

eva1984
7. dec 2017

@misudix no ale ak tam ciarka je...aj ked ja ju nevidim stale je nadej...nehadz flintu do zita. Som zvedava co ti vyjde zajtra.
Tie prsia to je zvlastne lebo aj mna skoro vobec nebolia. Nepamatam si ako ti bolo pri synovi....ale zase nad prsia boleli z tych jhormonov co sme do seba pchali...a ked babo uhniezdi chvilu to trva kym sa zacnu produkovat tehu hormony nie? Ja neviem....ved kolko zien ani nevie ze su tehu nic ich neboli ....no uvidime.

eva1984
7. dec 2017

@misudix a ake alternativne riesenie mas na mysli?

misudix
7. dec 2017

@eva1984
Myslela som akupunkturu 😊 citala som, ze zabera... zmena stravy, zivotneho stylu, zrejme vsetko posobi na telo. Takze nastavim sebe aj drahemu liecbu 😁 samozrejme budeme skusat nadalej KET, uvidim co mi zajtra povie dr.
Tie prsia su fakt sranda, bolia cely mesiac a zrazu nic 😁
Este sa stale nechystas testovat? Ja som teda nakiniec vydrzala a este som si usetrila stres cez vikend. Pojdem aspon na varene vinko na vianocne trhy 😊

eva1984
7. dec 2017

@misudix zatial sa nechystam testovat a ani ma to nelaka 😄

lyzinka
7. dec 2017

Ahojte baby. Tak dala som na vas a dnes som bola na prvej konzultacii v BB. Pan doktor Bornay bol velmi prijemny. O dva tyzdne ideme na konzultaciu co dalej bude nasledovat a ake mame vysledky. Drzim vam palceky nech sa vam tehulkovanie co najskor podari 😉

eva1984
8. dec 2017

@lyzinka spravne rozhodnutie....👍vsetci su tam velmi mili. Budes spokojna uvidis.

eva1984
8. dec 2017

@misudix daj vediet co zistili ....som zvedava velmi. Myslim na teba👍😉

misudix
8. dec 2017

@eva1984
Tak cakam na krv, sliznica 12mm ze pekne vysoka ale vysledky po obede.
Uz nech na 100% viem na com sme,aj ked ja som uz pripravena na negativny vysledok len drahy stale dufa, tak ho dnes vecer budem chlacholit ked zisti realitu.
Ako sa citis?

eva1984
8. dec 2017

@misudix spinim....idem aj jadocentrana 10.45

eva1984
8. dec 2017

@misudix sliznica ok 15 mm ale az krv prezradi vysledok.

mirpet
8. dec 2017

@eva1984
@misudix
Baby...silno držím palce a myslím na vas🙂

misudix
8. dec 2017

Baby, tak krv 5,3, takze v pindelok znova krv lebo mam hranicnu hodnotu. Takze bud bolo lenive a uchytilo sa neskoro alebo odislo vtedy ako som krvacala...takze zasa cakam, v podstane neviem nic nove 😕

misudix
8. dec 2017

@eva1984
Tak daj vediet, sliznicu mas paradnu, tak to bude aj vysoke hcg 😄

eva1984
8. dec 2017

@misudix krv uz dnes nebude...nestihli to dat do labaku bola som tam pred 11tou. Mam prist znova v pondelok na krv a sono. Ale uz mam len take hnede a malo na papieri.

misudix
8. dec 2017

@eva1984
Tak aj ja idem v pondelok ale iba na krv, toto je ozaj nekonecne cakanie.
Kedy si mala mat MS, ja som krvacala 9 dpt a potom iba hnede spinenie aj teraz zasa.

eva1984
8. dec 2017

V utorok som mala mat....cize 3 den meskaju. Som 9 dpt. Progesteron mi zvysila nam3x denne a teraz som zjedla normalne ale vecer ak bude dobre dam odspodu. brucho boli riadne....tak uvidime. Neboj sa vydrzime to....

eva1984
9. dec 2017

@misudix ahoj stale mas spinenie? Ako sa citis? Ja mam stale to hnede raz malo raz viac. S nazim sa lezat ale musim sa aj o dieta starat 😄

misudix
9. dec 2017

@eva1984
Ahoj,stale spinim raz viac raz menej. Vzdy po dajakej aktivite spinim viac ak lezim tak ani kvapka. Musime vydrzat,nic ine nam neostava ked sme sa dali uz na tento beh na dlhe trate. Ja urobim zajtra test ci ciarka tmavne,drahy stale dufa ze sme tehotni a ja uz dufam ze konecne budeme vediet na com sme.
Kedy budes vediet krv? Ja som si nijak nepomohla tou krvou v piatok tak v pondelok zasa repete.

eva1984
9. dec 2017

@misudix no ja krv az pondelok musim ist odznova...v piatok mi ju uz nevysetrili. V podstate neviem nic....spinim tak ako ty ked lezim tak je to ok. Ale mzsim aj varit a fungovat mam doma dieta 😂 brucho obcas zaboli riadne....dnes som len 10dpt ...drahy ze ci netestnem....ale dako sa mi nechce do toho. Ale mozno aj ja zajtra urobim...aj ked pre mba je to este skoro. Stale som 2 dni pozadu oproti tebe.

misudix
9. dec 2017

@eva1984
Ja som testovala na 10 dpt a uz je tam vidiet ciarka, tak podla mna vyskusaj zajtra rano testnut. Ja zajtra skusim a porovnam ci tmavne, ak nie tak je to jasne. To spinenie je tragicke, rozbehlo sa mi to po vcerajsom sone este viac.
Vsak to je to najhorsie, ze aj tak nemozes stale lezat lebo povinnosti 😊
Drzim silno palce nech vsetko dobre dopadne a v pondelok sa to konecne rozluskne.

eva1984
9. dec 2017

@misudix aj tebe drzim palce....zazraky sa deju kazdy den a ja na zazraky verim. 😉 vcera som prave mala pocit ze to uz konci ale dnes som pobehovala tak sa mi toho viac spustilo aj s krvou.... No toto je riadny zaberak na hlavu😄😂

eva1984
9. dec 2017

@misudix rozhodla som sa ze zajtra nebudem testovat....nechcem sa stresovat. Krvacam raz menej raz viac. Brucho dnes riadne boli. Aj do krizov obcas. Prsia vobec. Necham to plynut aj tak to nemozem uz ovplyvnit. Priroda si urobi svoje. Tebe drzim palce s testom a daj vediet ako si dopadla. Ja pockam do pondelka. 👍😉

misudix
9. dec 2017

@eva1984
Tak u mna je to podobne, krvacanie sa strieda, takze neviem ci sa pusta menzes len ho progesteron zastavuje alebo sa mam tvarit, ze je to ok. Ideme trocha na Vianocne trhy nech prideme na ine myslienky, lebo ten cas sa strasne vlecie. Kedze mam velmi malo hcg v krvi, tak v podstate dajako ani nedufam len nechcem brat este drahemu nadej 😯
Co sa ma stat sa stane, urobili sme maximum si myslim, tak teraz uz len zasa cakat 😓

eva1984
9. dec 2017

@misudix uzite si trhy urcite to pomoze na psychiku....my ideme na mikulasa s malym. Cely den len lezim uz ma to nebavi.

misudix
10. dec 2017

@eva1984
Tak dnes som dostala MS 😯 pojdem zajtra na krv, vysadim lieky a v januari mozeme ist znova do toho 👍
Ako si na tom ty?

eva1984
10. dec 2017

@misudix to fakt? Som cakala ze mi sem hodis testik 😒😥
Tak to ma mrzi....
No ja dnes spinim ovela menej ako vcera takym tym hnedym ako v piatok...aj brucho menej boli. Vcera to bola bolest riadnaj do krizov. Prsia vcera vecer trocha pichali a ominali ale inak nic.... Zajtra mam tiez krv tak som zvedava. Ale dnes idem fungovat normalne....nebudem stale vylihovat aj dieta mam chore.