Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
@misudix...ešte nič nie je isté, ale verím, že všetky sa čoskoro dočkáme vytúženého bábätka...Držme si všetky spolu palce...
@mirpet gratulujeeeem! Ja som mala takeho isteho vnutorneho tusaka, ale uz na siesty den. Bol tam malilinky dusik, ktoreho som videla iba ja😂. O dva dni uz moj test vyzeral tak ako tvoj😊. Po prvom vkade som verila a vobec netestovala, cakala az na krv. Ale po prvom KETe som to nejako citila😊😍
Co ma však znepokojuje,ze pri vkladaní progesteronu ma vždy trosku hnedé akoby spinenie...dúfam že sa ms nerozbehne...asi zajtra volám do centra
Uvidis, ze Ta ukludnia 😃
Tak ja mam uplne pocit, ze pride ms, pomaly sa vyrovnavam s neuspechom a potom davame pauzu. Poslednych par mesiacov nas to stalo vela nervom a mam uz aj prvy sedivy vlas 😂
A úplně súhlasím že to celé je veľmi náročné na psychiku,tie posledne mesiac,a posledný rok bol ťažký na psychiku aj nas organizmus
Ahojte.volala som do centra,mam si zvýšiť dávku progesteronu a pripadne prísť na krv už v piatok,ale nevyhovuje nám to,tak asi vydržíme do utorka,aj tak to neovplyvnime,akokolvek to už dopadne.Lekar povedal ze keby to bolo mimomaternicove,test by mi to ešte neukazal
@misudix V pondelok nemožme, manžel nemôže...takže až v utorok. Dnes som si urobila tiež, ale je tam rovnaká čiarka ako včera, síce som testovala poobede, skúsim ešte ale až najskor piatok.Vraj HCG stúpa na začiatku cca každé 2- 3 dni. Dúfam že špinenie mi ustane a v utorok sa možno ráno vidíme. 🙂 A určite v piatok testuj 🙂
Aj ja na vas silno myslim a drzim palce! A aj rebe, Evi! Kedy chcete zacat?
@mirpet
Super, krasna ciarka. Velmi Ti to prajem a verim, ze vsetko je v najvacsom poriadku.
Moj ms zatial neprisiel, tak neviem ci progesterom alebo posunuty cyklus alebo nieco ine. Zajtra rano spravim test, nech sa konecne zbavim tej neistoty a budem mudrejsia. Aj ked priznam sa, ze mam taky vnutorny pocit , ze sa nam to nepodarilo.
Tak dnes 10 den po a test biely. Dajako som s tym pocitala, tak ma to ani neprekvapilo. Davame si teda pauzu a uvidime kedy budeme pripraveni na pokracovanie.
Vam vsetkym drzim palce baby.
Ahojte baby sledujem vase pribehy uz dost dlho, az teraz som sa rozhodla napisat sem 😊 caka nas to iste , co Vas. Chcela som sa opytat ako to prebieha na koordinatorskom pohovore. Dakujem za odpoved
@peggie práve dnes som na to isté myslela. V pondelok sa chystám zavolať kvôli objednaniu 🙂
@bobulkapetka
Aj ja idem volat v pondelok😊 mam sa objednat na kontrolne sono a hned aj na ten pohovor.

@mirpet
Gratulujem Ti 👍