icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

misudix
30. jan 2018

@mirpet
Gratulujem Ti 👍

mirpet
30. jan 2018

@misudix...ešte nič nie je isté, ale verím, že všetky sa čoskoro dočkáme vytúženého bábätka...Držme si všetky spolu palce...

misudix
30. jan 2018

@mirpet
Uz je to na dobrej ceste 😉 prvu metu mas za sebou, // ciarky uz len nech silneju 😊

luxly
30. jan 2018

@mirpet gratulujeeeem! Ja som mala takeho isteho vnutorneho tusaka, ale uz na siesty den. Bol tam malilinky dusik, ktoreho som videla iba ja😂. O dva dni uz moj test vyzeral tak ako tvoj😊. Po prvom vkade som verila a vobec netestovala, cakala az na krv. Ale po prvom KETe som to nejako citila😊😍

mirpet
30. jan 2018

Co ma však znepokojuje,ze pri vkladaní progesteronu ma vždy trosku hnedé akoby spinenie...dúfam že sa ms nerozbehne...asi zajtra volám do centra

misudix
30. jan 2018

@mirpet
Radsej zavolaj, aj ked mozno je to iba dajaka cievka ale pre Tvoj pokoj radsej volaj.

mirpet
31. jan 2018

@misudix Aj dnes mám úplne slabohnedé špinenie, žiadna krv, poobede volám do centra...dúfam že to je ok

misudix
31. jan 2018

Uvidis, ze Ta ukludnia 😃
Tak ja mam uplne pocit, ze pride ms, pomaly sa vyrovnavam s neuspechom a potom davame pauzu. Poslednych par mesiacov nas to stalo vela nervom a mam uz aj prvy sedivy vlas 😂

mirpet
31. jan 2018

@misudix ja som ešte včera ráno bola tak isto zufala ako ty...tiež som už z toho unavena...aj teraz sa bojím aby to neodislo skôr ako prislo...držím ti prsty...verim že sa to podari nám vsetkym

mirpet
31. jan 2018

A úplně súhlasím že to celé je veľmi náročné na psychiku,tie posledne mesiac,a posledný rok bol ťažký na psychiku aj nas organizmus

misudix
31. jan 2018

@mirpet
To mas uplnu pravdu, nezda sa to ale podpisuje sa to uplne na nas vsetkych. A este teraz zasa prezivat sklamanie...no nic potrebujem asi dovolenku a vypadnut niekam 😁
Ty hlavbe nestresuj, ciarku si mala krasnu takze by som sa vobec nebala a uvidis ze vsetko dobre dopadne.

mirpet
31. jan 2018

Ahojte.volala som do centra,mam si zvýšiť dávku progesteronu a pripadne prísť na krv už v piatok,ale nevyhovuje nám to,tak asi vydržíme do utorka,aj tak to neovplyvnime,akokolvek to už dopadne.Lekar povedal ze keby to bolo mimomaternicove,test by mi to ešte neukazal

eva1984
31. jan 2018

@misudix a ty si netestovala?

mirpet
31. jan 2018

@misudix Mohla by si skúsiť aspoň testnúť.

misudix
31. jan 2018

@mirpet
@eva1984
Tak sme sa s drahym dohodli ze testneme v piatok rano, je to 10 den, tak uz by sme mohli vidiet. Dnes som mala chvilku, ze testnem ale radsej som isla na wc nech nepodlahnem pokuseniu 😁 bojim sa ze testnen a nic tam nebude, vsak chapete.

misudix
31. jan 2018

@mirpet
Nepojdete v pondelok aspon na krv? Osobne si myslim aj ked nechcem nic zakriknut, ze bude vsetko v poriadku, podla mna si mala krasnu ciarku, budes este testovat?

mirpet
31. jan 2018

@misudix V pondelok nemožme, manžel nemôže...takže až v utorok. Dnes som si urobila tiež, ale je tam rovnaká čiarka ako včera, síce som testovala poobede, skúsim ešte ale až najskor piatok.Vraj HCG stúpa na začiatku cca každé 2- 3 dni. Dúfam že špinenie mi ustane a v utorok sa možno ráno vidíme. 🙂 A určite v piatok testuj 🙂

eva1984
31. jan 2018

@misudix
@mirpet juj baby silno myslim na vas. 👍👍👍

luxly
1. feb 2018

Aj ja na vas silno myslim a drzim palce! A aj rebe, Evi! Kedy chcete zacat?

eva1984
1. feb 2018

@luxly ja vobec neviem...chcela som teraz dalsi cyklus cize vklad by vysiel zaciatok marca ale asi to posuniem este o 1. Mame uz len 1 mrazacika. Mali sme len 2. Tak sa nechcem unahlit.

eva1984
1. feb 2018

@luxly vyhrali sme na plese vikendovy pobyt tak este ten chceme absolvovat😄 v pondelok mame ist pi vysl genetiky tak aj podla toho sa uvidi co bude dalej

mirpet
1. feb 2018

@misudix Ahojky.ako sa máš? Verim ze ms ti ešte neprišla a ani nepride...myslím na teba

mirpet
1. feb 2018

Přikládám dnešný test,aj keď nie ranný ale vecerny...Ciarocka silnie,hoci ešte stále trosku hnedé spinenie...ale verim že to bude ok

lyzinka
1. feb 2018

@mirpet Gratulujem...uz bud pokojna a hlavne kludna...spinenie prejde a budes krasna tehulka ☺ drzim palceky a samozrejme mysli pozitivne

eva1984
1. feb 2018

@mirpet wau...to krasne zosilnelo 👍☺ super

misudix
1. feb 2018

@mirpet
Super, krasna ciarka. Velmi Ti to prajem a verim, ze vsetko je v najvacsom poriadku.

Moj ms zatial neprisiel, tak neviem ci progesterom alebo posunuty cyklus alebo nieco ine. Zajtra rano spravim test, nech sa konecne zbavim tej neistoty a budem mudrejsia. Aj ked priznam sa, ze mam taky vnutorny pocit , ze sa nam to nepodarilo.

misudix
2. feb 2018

Tak dnes 10 den po a test biely. Dajako som s tym pocitala, tak ma to ani neprekvapilo. Davame si teda pauzu a uvidime kedy budeme pripraveni na pokracovanie.
Vam vsetkym drzim palce baby.

peggie
3. feb 2018

Ahojte baby sledujem vase pribehy uz dost dlho, az teraz som sa rozhodla napisat sem 😊 caka nas to iste , co Vas. Chcela som sa opytat ako to prebieha na koordinatorskom pohovore. Dakujem za odpoved

bobulkapetka
3. feb 2018

@peggie práve dnes som na to isté myslela. V pondelok sa chystám zavolať kvôli objednaniu 🙂

peggie
3. feb 2018

@bobulkapetka
Aj ja idem volat v pondelok😊 mam sa objednat na kontrolne sono a hned aj na ten pohovor.