icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

bibiankaka
9. jún 2018

Baby prosím vás ako je to s platením v CRM BB? Vraveli mi ze je to tam velmi drahe. Plati sa kazdu konzultaciu, alebo za zakroky ? Ake su asi ceny , aspon priblizne nech sa viem zorientovat prosim.

regina24
9. jún 2018

@ivanka0603 kolkateho ste objednana na buduci tyzden ja idem stredu rano . A co idete konzultaciu ??

regina24
9. jún 2018

@bibiankaka ked idete na konzultaciu tak vtedy platite ked vam beru krv a spermiogram vtedy platite ,ked mate nejaky zakrok tiez sa plati ale konzultacie dialsie sa neplatia ,ked chodite na sono tak vtedy sa tiez neplati sa .
Take velke peniaze sa neplati .

ivanka0603
9. jún 2018

@regina24 ja idem v pondelok 11teho. My sme boli v CRM na IVF. Aj sa podarilo. Dúfam, že to už bude posledná kontrola a budeme mať srdiečko

regina24
9. jún 2018

@ivanka0603 jej tak ze uz tehotns tak Vam gratulujem nech vam to stastne vydary malinke.
Chcem sa spitat boliste na IUI alebo na umelom ste boli
Ja som bola teraz na sone piatok mam este male folikuli mam prist stredu este na sono s keby mam vsetko ok tak by som mohla ist na IUI stvrtok alebo piatok dufam ze aj nam sa to podary .
Prve babatko som potratila trosku som to tazsie brala a teraz strasne tuzim po babatku .
Pekny den .

ivanka0603
9. jún 2018

@regina24 ďakujem, dúfam, že všetko dobre dopadne. Toto je už druhé ivf, prvé sme podstúpili v Martine, z tadiaľ máme už jedno dieťatko. Vtedy nám vyšiel hneď prvý ET. Keď sme chceli ísť po súrodenca, tak už sa nezadarilo, mali sme len jedného mrazáčika. Tak sme museli ísť na druhe ivf. Všetko od začiatku. IUI nám ani nenavrhli, lebo sme mali zlý spermiogram. Teraz keď robili v CRM kontrolný, tak bol o moc lepší, ale aj tak odporučili ivf.
Určite sa to podarí aj Vám, treba veriť. Myslieť pozitívne. Ja viem, že sa to ľahko hovorí, ja som bola tiež trochu mimo,keď nám ten KET nevysiel,ale všetko je tak ako má byť

regina24
10. jún 2018

@ivanka0603 dakujem za podporu ,tak clovek musi len dufat ze ano podary sa tak som zvedava ake bude sono stredu dufam ze uz bude dobry ratam len dni kedy uz idem na sono 😀.
Pondelok idete na ivf ? Ci idete na konzultaciu ?
Po IVF ked ste tak ktory den viete ze ste uz tehotna na kolkaty den ?

ivanka0603
11. jún 2018

@regina24 ja som tam už dnes bola posledný krát. Bábätku už bije srdiečko, tak už ma poslali k mojej dr. Ja som si robila test už 6ty deň po ET a bola slabulinka čiarka.

regina24
11. jún 2018

@ivanka0603 jej gratulujem Vam nech sa maline drzi 🙂
Dnes aky dr bol tam ?
Jaj aj ja by som bola rada a stastna keby viem ze uz mam pozit tehos.t
Musim pockat do stredy .
Pekny den Vam prajem .

ivanka0603
11. jún 2018

@regina24 dnes tam bol dr. Fischer. A ďakujem 😉

regina24
11. jún 2018

@ivanka0603 aha tak fajn tak potom Vam dam vediet ako som dopadlana sone stredu . Dakujem

regina24
13. jún 2018

@ivanka0603 dobry den tak som dopadla zd niak mam male folikuli 10mm ci znamena ze je to male este mam prist piatok ci nahodov nezvacsia sa ale podlamna nie tak od dialsieho mesiaca zas mozsm uzivat costybegyt . Je to zdlhavo .
Kazdy mesiac som sa tesila aj sa tesim len uz som to chcela mat.

bobulkapetka
13. jún 2018

@peggy ahoj tak ako? Došla ti ms? Ja dom dnes začala pichat meriofert 150iu tak dufam o 14 dni bude odber 🙂 len má strašne pichá v pravom vaječníku. Mala si aj ty nejaké bolesti/pichanie po prvej injekcii?

ivanka0603
13. jún 2018

@regina24 a veď foliky by mali každý deň rast o 2mm, tak určite budú vacsie. Treba veriť. Netreba sa hneď vzdávať 😉

regina24
13. jún 2018

@ivanka0603 ale mam uz dnes 15den to su plodne dni a narastli tak aale aspon vtomtom mesiaci mam 2menstruaciu tak aspon ze tak 27juna by som mala dostat tak uvydime dufam ze uz sa aj mne podari . Dakujem za vase info a co ako sa mate mate aj nejake priznaky na zaciatku ste mali aj nejake vracanie arak. ?? Dakujem

ivanka0603
13. jún 2018

@regina24 no veď uvidíte, čo povedia v piatok. Určite to bude dobré. Mne je už asi týždeň zle od žalúdka. Keď som hladná je mi zle, keď sa najem, je mi zle. Tak hádam to čoskoro prejde.

mary279
13. jún 2018

Ahojte dievčatá 🙂 tiež sme začali chodiť do crm bb. Ja som v poriadku, ale partner má zlý spermiogram. Máme za sebou zatiaľ dve návštevy, no na druhej sme vypísali žiadosť a už ju máme aj schválenú. To bola rýchlosť. Tak zajtra volám, kvôli termínu pohovoru pred začiatkom. Som zvedavá, čo bude. Držte sa 🙂

peggie
14. jún 2018

@bobulkapetka
Ahoj ešte som nedostala 😑 včera tam už bol nejaký náznak, tak uvidím. No mňa boleli vajecniky ale to začalo asi tak týždeň po prvej injekcií a potom sa to stupnovalo. Hlavne keď som si sadala alebo vstavala som pocitovala bolest ale to bolo tym , že boli dost zväčšene. Možno to nič nebolo uvidíš ako ti bude ďalej a potom im to povedz na kontrole, ak to neprestane.

regina24
14. jún 2018

@ivanka0603 hek dam vam vediet zajyra ale mislym si ze budi male.
Jaj tak to neni dobre aj viete sa najest viete nejake jedlo dostat do seba ?
Chcem sa spitat chodite do roboti ci ste na PN ?
Preto sa pitam lrbo ked postupim IUI chcela by som ist na PN aspon na zaciatku ,kvoli priznakom atak .
Pekny den prajem .

bobulkapetka
14. jún 2018

@peggie dnes má uz nebolel. Uvidím do pondelka kým pôjdem na kontrolu či zas začne. Inak o ms ani neviem ze ju mám 😂 akoby som ani nemala. Trosku som sa potrápila s tým metiofertom. Strašne hlúpe injekcie tie predpripravené. To mi samo ťahá tekutinu dom myslela ze zo vyhofim von oknom 🤣 snáď zajtra nebudem nervacit. Striedala si strany pri pichani s diphereline inj.? Vi jedne si stále pichala do jednej a druhé do druhej strany? Ja ich striedam. Teda dnes som lebo este len druhý den picham oboje

bibiankaka
14. jún 2018

Máte prosím niektorá skúsenosť s vyšetrením priechodnosti vajcovodov na pobočke v martine ? Ako to prebieha, bolí to, je treba ostať potom doma, cena zákroku ?? Ďakujem veľmi pekne 😘

regina24
15. jún 2018

@regina24 dobry den dnes som bola na sone tak deda na Pstrane mam folikul 10mm na L strane 14mm tak idem na IUI stredu. Chcem sa spitat tie folikuli nie su male ??
Ale tak som sa potesila mov . Tesim sa dufam ze sa podary

regina24
15. jún 2018

@ivanka0603 gina24 dobry den dnes som bola na sone tak deda na Pstrane mam folikul 10mm na L strane 14mm tak idem na IUI stredu. Chcem sa spitat tie folikuli nie su male ??
Ale tak som sa potesila mov . Tesim sa dufam ze sa podary

ivanka0603
15. jún 2018

@regina24 veď doktori vedia čo robia, nebojte sa. Do stredy ešte dorastu. Aj keď pri IUI nie je veľká šanca na otehotnenie, ale sú aj také baby, čo majú po IUI dvojičky. Takže treba myslieť pozitivne a všetko bude ok.

regina24
16. jún 2018

@ivanka0603 tak treba silno myslet vsetko je na psychyke cloveka . Tak len dufam dam van vediet dalej ako som dopadla ,chcela by som sa spitat na PN chcela by som ist na PN po IUI.
Vyste boli na PN odledy . Dakujem za info

peggie
16. jún 2018

@bobulkapetka
Ahoj to bolo na tom to super, že ms úplne slabunka. Áno jedny som pichala na jednu stranu a druhé na druhu. Ja som nemal tie predpripravene, ja som si miesala.😊 no vidíš to ten vajecnik, to bolo len tak. A ja som už v stredu dostala ms 👏 a už sa mi asi vracia telo do normálu po tých hormónoch, bo mi už prišla taká silná a s krcami ako som mavala. Už som aj objednana na sono 26.6. , tak snad uz to dopadne dobre a budem mat úspešný ket. A ty už kolky deň pichas tie druhé injekcie? Drzkaj sa nech je na kontrole všetko ako má byť.😘

ivanka0603
16. jún 2018

@regina24 ja som bola na PN od začiatku stimulácie

bobulkapetka
16. jún 2018

@peggie ja si tiež miesam. Tie hotove vyšli raz toľko tam som volila lacnejšiu variantu (ako asi väčšina). Dnes sa mi podaril husársky kusok. Namiešala som prvý prášok, vstrekla do druhého a nejakým zázrakom som odpálila ihlu od striekačky tak polovica tekutiny mi vytiekla. Tak dom pichla aspoň tu polku a volala koordinatorke či mám nechať tak alebo este pichnúť. Tak ze mám este pichnúť raz ale len 75iu. Tak teraz jednu budem musieť zháňať lebo mi bude chýbať. Sikovna som velmi. Dnes som pichla štvrtýkrát tie druhé. Zatial nic neboli. Dufam da mi nestane ze nebudem na ne reagovať inak má picne. Uvidíme v pondelok na sone. Ale ak pôjde vse Jak má tak 27.6.by mohol byt odber (14dc). Možno sa tam aj stretneme 🙂 snáď uz tento mesiac budeš mat KET a úspešný 😉 ty si odovzdala v centre tie zvyšné vodičky co ti ostali? Neviem prečo rovno nepredpisu 150iu ale takto ze sa musia miešať jedna vodička + dva prášky. Zbytočne plytvanie. Tak ptm napis co a ako. Budem držať palce 😘

regina24
16. jún 2018

@ivanka0603 hej a kto vam predpisal PN ?obvodny gynekolog alebo obvodna alebo helios bb ,vy dte boli na IVF .
Dakujem za info .

ivanka0603
16. jún 2018

@regina24 Helios dal odporučenie a gynekológ ma vypísal na PN. Bola som doma celé tehu, lebo mi bývalo stále zle. A áno ivf